Hirdetés

Hirdetés

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

  • 90 wattal tölt a Xiaomi 15

    ma Októberben tarthatja a márka a kínai bemutatót, hogy meglegyen az első Snapdragon 8 Gen 4-es telefon címe.

Új hozzászólás Aktív témák

  • larryhughes

    csendes tag

    Sziasztok!

    Én is tanácsot szeretnék kérni.
    Van egy rendelésem Angliából, szállítási módozat: "International Priority Shipping to Hungary via the Global Shipping Program". A csomag nyomkövetéséhez kaptam egy UPAAB... kezdetű kódot. Az Ebay szerint a termék már a városban van: tegnapelőtt és tegnap is volt egy sikertelen kézbesítési kísérlet, pedig a megjelölt időpontokban mindig otthon voltam. Értesítés egyszer sem volt a postaládámban, a megadott mobilomon és email címemen pedig senki sem keresett.
    A követő kóddal próbáltam érdeklődni a postán és GLS-nél is, de mindkettő széttette a kezét, hogy fogalma sincs, ezzel a kóddal ők nem tudnak mit kezdeni. A honlapjaik tracking funkciója szintén nem dob találatot.

    Ilyenkor mit tehetek még? :F
    (Ez az Global Shipping-es dolog miatt vevőként még azt sem tudom, hogy ki a megbízott hazai szállító cég, hogy legalább személyesen utánamenjek a dolognak.)

Új hozzászólás Aktív témák