Hirdetés
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Üdv!
Végigolvastam a fórumot, de nem kaptam a magam kérdéseire megfelelő bizonyossággal válaszokat.
Az világos, hogy az eink es kijelzők a legjobbak, de én eleve a jegyzetek miatt vennék ilyesmi kütyüt, mert már mindenki elektronikusan adja az anyagokat, és egyszerűbb lenne ilyenről tanulni, mint mindig mindent nyomtatgatni. Szóval az e-inkes kijelző mit csinál ha mondjuk egy ppt-ből csinálok egy pdf-et és azt meg akarom nyitni, és abban van például egy kép. Az e-ink megnyitja a képet is csak szürkeárnyalatosban, mint pl ha színes képet nyomtat az ember feketével? Meg hogy boldogul a szkennelt pdfekkel?
Meg ugye azt írtátok, hogy az eink lassan lapoz. Ez mit jelent? Úgy átlagban hány sec-et vesz igénybe?Ezekre szeretnék választ kapni.
Előre is köszönöm!
Peti.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Na végre valaki számszerűen leírta.. Erre voltam kíváncsi, mert csak azt írták hogy kis idő, na most ha ez több sec akkor nem lenne túl jó nekem, de így teljesen elfogadható.
Ha csinálnék egy pdf-et, és felraknám ide valaki megnyitná és lefényképezné egy ebookon, hogy hogyan jelenik meg? Nagyon megköszönném.Itt a fájl:
[Pdf fájl letöltése]Elég lenne 3 kép, egy sima szöveges diáról, egy olyanról ami egy ábra, meg egy egyébként színes kép.
Előre is nagyon megköszönöm annak aki tud segíteni!
Üdv!
-
MODERÁTOR
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Érdekes, hogy mi alapján dönti el hogy megjeleníti rendesen vagy nem, mert az a piramisos ábra úgy ahogy megjelenik ezzel szemben a színesebb képet sehogy sem jeleníti meg.
Szerintem most már az lesz, hogy bemegyek egy olyan műszaki boltba, ahol kézbe is lehetne venni, esetleg bekapcsolni, hogy milyen olvasni egy valamilyen csökkentett fényerejű TFT kijelzőn.
Még egyszer köszönöm a segítségedet!
Üdv: Peti.
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Barátnőm vett egy nook-ot. Az lenne a kérdésem, hogy ha esetlegesen rootolnánk, és utána playből felraknánk másik olvasót, akkor abban már van pinch zoom? Vagy legalábbis zoom? (Szkennelt pdf-ek miatt)
No meg még annyit, mert nem találtam rá egybehangzó választ, hogy a root-al jelen esetben ugrik a gari? Meg esetlegesen visszaállítható a dolog, ha gariztatásra kerülne a sor?
Előre is köszi.Az közben kimaradt, hogy egy Nook Simple Touch-ról van szó..
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz lazydog #1941 üzenetére
Ezt tudom, hogy át kell(ene) konvertálni, viszont vannak olyan pdf-ek amiket egyszerűen meggyilkol az epubra konvertálás. PDF-ként még megjelenik szépen, csak nagyon apró a betű, ezért kérdeztem, hogy utána lehet-e zoomolni, mert akkor már jó lenne, ha csak egy picivel is lenne nagyobb.
Erről a firmware mentésről is van valahol leírás? -
MODERÁTOR
Még egy, dolog:
Ha rootolom, akkor ezzel a frissítés opcióval felül lehet írni a root-ot? Ugyanúgy értem ezt mint a telefonoknál, hogy ha egy adott firmwaret rootol az ember, viszont utána gyári módszerrel frissíti, akkor elméletileg vissza kell térnie a gyári állapotnak. Ez működhet?
-
MODERÁTOR
válasz Vyndree #2824 üzenetére
Szerintem csak annyi van az egész mögött, mivel elég sokat ad el belőle, hogy összevár X rendelést és együtt adja fel őket, így gondolom talán még kedvezményt is ad. Attól, hogy egyből bejelöli, hogy shipped, még nem feltétlen adta is fel, sőt az esetek 90%-ban csak az után fogja feladni valamikor.
-
MODERÁTOR
Ma nekem is megérkezett a Nook Skóciából. Nagyon pöpec!
-
MODERÁTOR
Az előbb már kaptál választ, de sebaj.
Ez egy speciális tablet, amit a piac e-book olvasónak hív, pedig nem az. Már eleve a specifikációban azt írják, hogy akár 8 óra olvasást is kibír, ezzel szemben egy valódi e-book olvasó ami e-ink kijelző technológiát használ, hónapokat elmegy töltés nélkül. Ez a gép amiről kérdezel TFT technológiát használ, nem lesz kényelmes rajta az olvasás, hamar megfájdul a szemed, stb...
Mindenképp rendes e-book olvasó ajánlott, és ilyen árkategóriában már azok is kaphatóak.
Néhány a sok közül: Nook Simple Touch, Kindle 5, Kobo Aura HD...stb.
Kicsit olvasgass vissza, nagyon sok féléről volt szó az utóbbi időben. Nem mellesleg jelenleg a Nook Simple Touch ~16 ezer Ft-ért beszerezhető már, 2 év garanciával. -
MODERÁTOR
A továbbiakban személyeskedés nélkül folytassátok! Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest