Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aucor

    senior tag

    The Power of the Doctor:
    Azt a mindenit! :DD
    Na ez nem volt semmi. Kár, hogy szinte szenvedés volt végignézni ezt az utolsó évadot. JW első két évadja sem volt valami hú de, na de ez... A korábbi évadokban volt "súlya" egy-egy hatalmas pusztításnak, egy nagy veszélynek, vagy egy-egy halálnak, most meg csak úgy percenként történnek, egyszerre több szálon futtatva. No mindegy. Úgy érzem Chibnall így a végére el szeretett volna lőni mindent, nos sikerült is neki úgy érzem. Trailer alapján jobbra számítottam, kicsit túl lett ez tolva.

    A forced regeneration számomra nem volt eléggé kihangsúlyozva, anno mekkora dráma volt Matt Smith ellen összefogtak a különböző fajok az S5E12-ben, a Pandoricás részben. Itt meg fél mondattal elintézték az egészet.

    Megvolt a fan service része is a régi companion-ökkel, de ezt is ahogy lereagálta a doki... Anno Sarah-Jane Smith visszatérése legalább epikus volt, most pedig megint az a fél mondatos elintézés, hú de rég volt, na maradjatok akkor itt... A "jelenlegi" companion-ök pedig... Yaz mindegy lett volna, ha ott sincs, Graham visszatérése épp nem volt rossz, sikerült enyhén poénosra venni, de Kate Stewart már-már zavaróan le lett alacsonyítva számomra, feladta magát a semmiért, aztán persze éppen csak véletlenül megmenekül, mint eddig.

    Nagyon felemás volt ez nekem sajnos, azonban a vége... David Tennant mosolyt csalt az arcomra. Remélem minél több részben fog szerepelni, bár tudom magamban, hogy biztosan csak egy-két részre szól ez.

    Kíváncsian várom most már az új részeket! :K

Új hozzászólás Aktív témák