Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• sztyui2

őstag

válasz Motion_Blur #13252 üzenetére

Erről beszéltem:D
    Canon 70-200mm f/4 L, istenkirálycsászár, zsírkirály! Én ezzel toltam EOS30D-t, és hát azóta igen-igen vágyok egy DSLR-re. Az ára viszont felébreszt minket, álmodozókat :(
    Mint írtam, kéne már egy normál számítógép is, és gondolkozokhogy jövőre DSLR vagy számítógép. Namost csak ennek az obinak az ára kifut egy K100D-t, meg egy számítógépet :D
    Vagy egy jófajta számítógépet.

[ Szerkesztve ]

• stefanitsr

senior tag

válasz Motion_Blur #13252 üzenetére

Volt 100-400-asom, gyorsan eladtam. Nem egy egyértelműen könnyedén használható egyszerű üveg, az igazán szép képek megalkotása sok odafigyelést igényel, és bíz a képminősége is kívánja az alapos PS tudást, ellenkező esetben sok kudarccal képes szívatni a gazdáját.

Az enyémnek az AF-je sem volt a helyzet magaslatán - nem volt életlen de az igazán éles képekhez el kellett lőni egymás után 5-6 képet egy ugyanarról a témáról és bíz a különféle fókuszálások során ugyanoda téve a fókuszpontot rendre máshogy és máshogy állt be az élesség síkja. Részletezés terén sem voltam vele megelégedve, nagyon tudatos élesítést, leméretezést kívánt és az eredmény sosem lett olyan szép mint a többi üvegemé. Ilyen szempontból a 70-200 (akármelyik) egy kis élménygyár, a 100-400 meg minimum visszás. Én eladáskor eldöntöttem hogy vagy vmi fix 300-400 lesz helyette vagy a sigma 120-300-asa.

RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539

Aktív témák