Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VoLTE/VoWiFi
- Így készül egy Earfun headset
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeterPH
senior tag
válasz Flashget #34879 üzenetére
Én is nézegetem már napok óta, az Eötvös 20-ba vezetnek be valamit "hírközlő kábel" kordon felirattal. 2 db kb. 5 cm átmérőjű fekete védőcsövet fektetnek, a vastagabb piros védőcsövet csak egy kb 2 méteres szakaszon láttam egyelőre a járdánál. Nem tudom egyelőre kik és miért, pont tőled akartam kérdezni.
-
MrCsiT
addikt
válasz Flashget #34931 üzenetére
Amikor írtam, felénk még nem esett..
..értem.
Tehát, az eső miatt, a cég nem érte el a saját honlapját, hogy valami tájékoztatást kitegyen az ügyfeleknek.
okés.
hihető.Biztosan ez történt...
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
gabesz839
senior tag
-
Mercutio_
félisten
válasz Flashget #34988 üzenetére
Ja,hogy ez "tematikus" csatorna lett! Látszik mennyit nézek tv-t
Miért ne tudhatná, mobilos topicban is volt régebben, hogy valaki beirta, ha nem sürgős érdemes megvárni a szeptembert /ballagást/év végét, stb.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Flashget #35004 üzenetére
Mindegyiknek van hibája, de szinte minden helyen csak a samukat tolják, az egyszeri vásárlók meg veszik, viszik, mintha annyira jók volnának. Pedig nem. A Samuknak príma marketingje van, nagyon jól elérik, hogy a kereskedők ezt preferálják és ajánlják a vevőknek.
Személyes véleményem az, hogy a Samu készülékek kezelése nehézkes, túlragozott, telerakva "parasztvakító" dolgokkal, amik elfedik a hiányosságokat.
A családban két Samu tévé van, amelyeket nekem kell állítgatnom. Hát, nem könnyű meló, ezt itt többen is megerősíthetik. Miközben a két saját Pana tévémen minden olyan egyértelmű. Hiába a japánok valahogy mindig értettek ehhez.
(Hangsúlyozom, ez az én véleményem, amit pl az itt olvasottak is rendszeresen megerősítenek a számomra)Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
veterán
válasz Flashget #35002 üzenetére
Igen, de én nem erre értettem hanem az automatikus hangolásra(teljes keresés). Pl a feles frekvenciákra utaltam, hogy egy teljes keresésnél megtalál mindent a tévém. Nincs olyan, hogy a valamit kihagyna és az csak úgy lenne meg ha kézzel írnám be az adott frekvenciaszámot.
Én úgy vettem le, hogy ezzel van problémája de lehet, hogy félreértelmeztem.[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
válasz Flashget #35016 üzenetére
Persze, nekem is csak hálózatin talál meg mindent. A teljes keresés alatt egy komplett keresést értettem, hogy minden csatit beállítok elejétől a végéig. De hagyjuk, mert már az elején szerintem félreértettem az egészet.
-
Kija
aktív tag
válasz Flashget #35080 üzenetére
A helyi nálam azt jelenti, hogy nálam vagy max a házban rossz. Azért a Dunántúl az már nem helyi...
Gondolom a fejállomáson a uelelosztásnál lehet calami gondjuk, mint ahogy az utóbbi egy évben már sokszor...
Mikor az utolsó ilyen volt, akkor már szinte két három haponta jött elő, írtam a Hírközlési felügyeletnek, azóta nem jött elő, most megint. -
Bogyi007
veterán
válasz Flashget #35094 üzenetére
"A digitális csatornakiosztásunkban az AXN csatorna Budapesten a 746 MHz-ről a 762 MHz-re,
Debrecenben a 786 MHz-ről a 722 MHz-re, Kiskunhalason a 786 MHz-ről a 706 MHz-re,
Hatvanban pedig a 730 MHz-ről a 706 MHz-re kerül át."Hogy szakadjon már rájuk az ég!!! Egy csatorna miatt megint másfél óra míg az összes idióta SD Boxukon (Humaxos 3 darab két lakcímen) és a Samsung laposon beállítok mindent egyetlen csatorna miatt....
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Travelos
őstag
válasz Flashget #35123 üzenetére
Nem igazán, szerintem ide tartozik, ugyanis, mint említettem, Blu-Ray esetén szuper a kép. Azaz nem a TV-s topicban a helyem, ráadásul azt már elolvastam korábban, ezért vettem olyan TV-t, amit az összefoglalóban ajánlottak (Samsung UE55H6410).
Inkább unravel válasza, az 1080p vs 1080i okozhatja a különbséget. Érthetetlen, hogy miért nem 1080p-ben jön az adás. Gondolom pár év múlva átállnak rá, esetleg egy kis áremelkedésért cserébe.
Focimeccseknél nagyon kijön a különbség, figyeljétek meg a füvet, hogy amikor nem mozog a kamera, akkor tűéles a kép, majd mikor megmozdul egy kicsit elmosódik, majd újra éles lesz. Nem mindig zavaró, főleg sportnál az.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz Flashget #35143 üzenetére
Amúgy ez eddig is így volt, hogy ha kivettek valamit akkor lehetett kötbér nélkül felmondani. (asszem egyszer régen a korábbi szolgáltatómnál ez menekülési út volt számomra ergo simán leléptem tőlük ). Na aztán később elkezdtek a szolgáltatók arra hivatkozni, hogy raktak be helyette hasonlót.....erre gondolom még jobban figyelni fognak.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Tonyk
veterán
-
-
veterán
válasz Flashget #35314 üzenetére
Emlékszem, hogy abban az időben volt is erről egy összefoglaló a samu tévé topicban. Az én egyik 8Gb-os pendrive-om meg is volt/van említve mint kivétel. A büdös életbe nem tudott 7,5 Mb/sec feletti írást mégis működött a tévével.
-
veterán
válasz Flashget #35375 üzenetére
Mennyit fizettél a kalibrálásért? Megérte? De most tényleg? Az őszinte véleményed érdekel, mert ha bemegyek pl a samu topicba és ott ezt megkérdezem akkor ott olyan dolgokról beszélnek (nem írok neveket) aminek én nem látom az értelmét. Értem ezalatt, hogy nézzem fakó (film mód) beállításokkal stb a tévét mert az úgy életszerű stb. Nekem ezek a beállítások baromira nem jönnek be, ha életszerűt akarok nézni akkor kinézek az ablakon. Bár ezek után már sejtem a válaszod, hogy én ne is próbálkozzak a kalibrálással.
-
Con Troll
senior tag
válasz Flashget #35551 üzenetére
Ha a kártyán rajta vannak a csomagok, akkor így van, telefonon 1 perc alatt megoldható a dolog. Csomaghiány mondjuk inkább új bekötésnél szokott előfordulni, meglévő szerződés esetében eszközcserekor nem nagyon.
(#35552) sityupityu: ne hidd azt. A többség inkább türelmetlen.
[ Szerkesztve ]
-
próbakocka
senior tag
válasz Flashget #35558 üzenetére
18. kerületben családi házak között vagyunk az utca közepén, felteszem egyik nagycsaládos szomszédom sem állt neki amatőr-rádiózni szerdán olyan teljesítménnyel, hogy bekavarna hirtelen. De tegyük fel így van, ezt hogy tudom kimérni, milyen eszköz kell hozzá?
/// DS918plus + Chromecast 1/2/Ultra
-
br.rak
őstag
válasz Flashget #35580 üzenetére
Azért a románoknál sokkal komolyabb szereplő a digi, mint itthon. Előbb legyen normális jelen, mint GSM szolgáltató is, utána beszélhetünk érdemben ilyen dolgokról ( nyilván saját kábeles net hálózaton belül annyira nem nagy cucc , de megfelelő cuccokkal eddig is megoldható volt az otthoni LAN-on belül streamelés, ha valaki arra vágyott)
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest