- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winnie The P
őstag
Oké de egész éjszaka ki volt kapcsolva, vagy ez áramtalanítást jelent (szerintem nem, mert akkor nem tud keresni!).
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
őstag
válasz Winnie The P #9252 üzenetére
Ha gond volt, nálam mindig az áramtalanítás oldotta meg a dolgot.
-
-
1tboy75
csendes tag
Sziasztok:
Nektek is kikapcsolás után nincs óra a kijelzőn. A régi analógon legalább volt óra.
Ez egy kicsit gáz. Csak a nagy sötétség. -
marion1
tag
válasz 1tboy75 #9255 üzenetére
Nekem is ugyanúgy tesz ha kikapcsolom.Készenléti mód nuku.Az ATV-ECHO csatornákból nekem is duplán van. Pedig már csináltam gyári visszaállítást.Maradt minden a régiben. KAON NA1000 HD. Ha esetleg valakinek Windowst okos telefonja van annak egy remek kis antenna beállító app. Teljesen ingyenes.Csak meg kell keresni a beállításokban melyik műholdra kívánod állítani a tányért.
http://goo.gl/wnI3a -
mcfly13
tag
válasz Winnie The P #9248 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet Echo tv 13,14 csatorna.A bekapcsolásra is kb 30mp-et kell várni.
-
Feci40
tag
KAON NA1000 HD.
Guide Pl 20:00- 20:29 ig felvétel elő jegyezve, beltéri kikapcsolva, műsor kezdéskor későn kapcsol be a beltéri film eleje picit lemarad viszont mikor a felvétel vége nem kapcsolja ki a beltérit így egész nap akár bekapcsolva is maradhat. -
Winnie The P
őstag
válasz mcfly13 #9257 üzenetére
Na megoldottam a helyzetet, mégpedig kitöröltem a csatornalistából a 13-ast és a 16-ost (13-ason az Echo míg a 16-oson a második ATV) volt. Nagyon várom a következő frissítést, gondolom, hogy ettől majd csak nagyobb galibát fog okozni!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Winnie The P
őstag
válasz Winnie The P #9260 üzenetére
Pfff, nem sikerült a következő bekapcsolásnál, visszaállt minden (két Echo és két ATV) ismét !
-
Feci40
tag
Ma ki jött a szerelő , nagyon nem ismerik annyira új , kicserélték.
Senkinek nem ajánlom hogy 15000 pénzt kiadjon érte csak a bérleti díj jöhet szóba, mert utána ha nem vagy DIGI-s semmire nem tudod használni. 1 év után nem lesz garancia csak azoknak cserélik akik bérlik. -
molvany
senior tag
válasz Winnie The P #9261 üzenetére
Eddig sem volt angyali a sugárzás, de 2 napja minden szó nélkül, függetlenül melyik csatornán van éppen, beáll a kép, a hang szaggat, mint amikor a világ legnagyobb vihara tombolna.
A különbség az, hogy az égen még leheletnyi felhöt sem lehet látni
Orvosság rá: átkapcsolni másik csatornára, vissza és mehet a tévézés tovább
Nem tudom, ki - hogy van vele, de kezd még jobban xsz....rá válni a sugárzás minösége.
Az pedig csak hab a tortán, hogy a hétvégén az Eurosport2 - ön néztem ( volna ) a Bundesliga meccset, de annyira elmosódt volt a kép, hogy már a szemem kezdett fájni ( ez egy 132 - es LCD - TV -n )WhatsApp :+491737182060
-
mbaker
tag
Helló!Új vagyok ebben a topikban.Nekem még nem volt digi parabolám,de a digisport miatt előfizettem a HD-s beltérire.10 nap alatt bekötötték.A rendeléstől számítva.Lenne egy nagy problémám.Tegnap beállítottam egy felvételt HDD-s dvd felvevőmön.Scart-tal van összekötve.Elmentem melózni,minden kikapcsolva.Hazajövök elindítom a felvételt kb a 15. percben kiírja a beltéri "TURN OFFES-NO".Így a következő 1 óra felvétel 0!!Tudom mit jelent,csak nem értem eleve ki van kapcsolva a beltéri(ezt sem értem,miért kapcsol ki magától),elindul a felvétel aztán kikapcsolja magát.Tudja valaki mit kell tennem?Mert így nincs értelme felvennem semmit.Hiába hagyom bekapcsolva,egy idő után kikapcsol magától!Néztem a beállításokban az idő-kikapcsolás,de semmi változás.köszi előre is!
-
Winnie The P
őstag
válasz molvany #9263 üzenetére
A minőségről annyit, hogy egy-két napja biztos hogy történ valami (nem jó irányban) a sugárzással, mert néha szaggatva megy az adás egyik másik csatornán. De a tény az, sajnos nálam, és másnál is, hogy két Echo csatorna és két ATV csatorna van. És ezzel a problémával nem tudok mit kezdeni.
-
molvany
senior tag
válasz Winnie The P #9265 üzenetére
A két dupla csatorna nálam is megvan és még müködik is mind a kettö
Engem ez zavar a legkevésbé.
Az már igen, hogy elméletileg " Digitális " adást kapunk ( mivel analóg már nincs Szatelitról )
és mégis a minösége néha roszabb mint 10 évvel ezelött egy analóg adásnak, amit sokszor
összebarkácsolt tetöanternákkal néztünk.WhatsApp :+491737182060
-
Winnie The P
őstag
válasz molvany #9266 üzenetére
A fentiektől eltekintve nagyobb gond egyenlőre nincs. Gondolkozom a HD-s beltérin, de úgy látom hogy vannak még vele gondok. A másik bajom az, hogy a beltéri egységet már vagy 6-szor cserélték ki, de egyik sz@rabb mint a másik. A szerelő mondta (akivel már baráti viszonyba kerülünk) annyit jár hozzánk, hogy ezeket csak feljavítják. Ami vagy sikerül vagy nem (inkább nem). A másik két beltéri még állja a sarat, csak ami a mi szobánkba van azzal van gond állandóan.
-
Anonymus23
veterán
Nem mérte le valaki esetleg ennek a KAON beltérinek a fogyasztását?
Ma rendeltem meg, kíváncsi lennék rá.;) - The Power of the Light Side
-
borist
tag
válasz Anonymus23 #9268 üzenetére
off - 0W
on - 10W
on+hdd - 12W
Sárkánynagyúr mérései alapján[ Szerkesztve ]
-
borist
tag
válasz Anonymus23 #9270 üzenetére
a képminőség is előrelépés, nekem a gagyi hyundai volt, az 14w-ot evett állandóan
-
Orlin
addikt
Érdekes fejlemény.
"2013. március 5.-én engedélyt kapott a Román RCS&RDS 3 új természeti csatorna sugárzására.A három csatorna Animal World Channel, Life Channel és World Channel. Ezeken a csatornákon ugyan az a tartalom lesz mint a DIGI Animal World, DIGI Life és DIGI World csatornákon.A DIGI azért csinált hasonmásokat, hogy el tudja adni a csatornákat más szolgáltatóknak.-Olvasható a Hírek Sat Facebook oldalán. "
[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
már megint nincs sehol epg...
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
jegenye77
addikt
Mennyi időbe telik az ügyintézése,hogy Hd-s beltérim legyen?
2 hétre megyek haza szabira és akkor kellene intéznem.Belefér annyiba vagy előre le kellene adni az igényemet?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Gondolom úgy is meg lehet oldani,hogy hazaviszem ezt a beltérit,megrendelem a másikat és ott az üzletben átveszem ezt meg leadom.Nem feltétlen kell szerelőnek kihoznia és beüzemelnie.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
daysat
csendes tag
Pár napja van egy ilyen beltérim (KAON 1000 hd). Nálam is lelassul felvétel közben, sőt a felvételt leállítani sem tudtam.Lehet nem típus csak széria hiba vagy esetleg szoft probléma.
Próbálkozom még, de megy vissza cserére, ha nem változik semmi.Használtam más szolgáltatók pvr-es boxait is így van tapasztalatom. Lehet elszoktam az egyszerűségtől, de a Kaon nagyon lemarad mögöttük a rögzítés terén, így szinte használhatatlan .Talán egy másik példánnyal több szerencsém lesz. -
őstag
Már 5-6 komplett filmet vettem fel vele. Semmi problémát nem tapasztaltam. Vagy a beltérid rossz, vagy a pendrive-nak van valami baja. Nem tudod kipróbálni más pendrive-okkal?
Jegenye77: Ha cserélni szeretnéd, akkor most már simán beballagsz és cserélik. Kb. 10 perc az egész. Már minden ügyfélszolgálaton van készlet tudtommal.
Nekem annyi probémám van vele, hogy beállítom sorba a csatornákat, el is mentem, de minden bekapcsolás után be kell tölteni a mentett állást. Erre nem tud valaki megoldást? Mondjuk a zöld gombbal gyorsan megvan, de akkor is...
[ Szerkesztve ]
-
-
Feci40
tag
Nekem 16GB Kingstonra DT R3.0 veszek fel Fat32-re, amit a beltéri megformáz akkor nekem a felvételek nem indulnak el . NTFS nem ismeri ezért az 500G nem fogom formáztatni amíg nem stabil.
Felvétel közben nyomni kell egy stop gombot azt OK-ét és újra stop ha meg akarod állítani.
Késleltetett lejátszás kicsit nem szokványos mód, felvétel elindít,nyomsz egy média-t kiválasztod az aktuálist, nyomsz egy OK -t,( stop-pal kilép és exit és felvétel folyamatos marad),nem mindig indul el tehát még nagyon zavaros.
Újra kellett indítani a beltérit mert felvétel közben (ami valójában működik) bármelyikre mentem nem indult el.[ Szerkesztve ]
-
zoli38
csendes tag
Sziasztok. Nagyon újj vagyok itt de a diginél elég régóta vagyok. Műholdas a tv. Csak azt szeretném kérdezni azoktól akiknek már az újjabb fajta beltérilyük van hogy megéri e a pénzt. Hd-s tv van. sokat olvastam itt hideget meleget és mégiscsak 10.000-ft. Bár ők azt mondják jóváiják.
z -
Gasparius
aktív tag
Hali!
Én elsején voltam az ÜSZ-nál, tehát valamikor 15-én fog letelni a HD csere határideje.
Végülis van még 2 napjuk belőle.
Kérdésem az, hogy mi a tapasztalat azoknál, akiknél szerelő cserélte (nekem DUAL beltérim van, azért nem oldhatom meg magam)?
Mennyivel előtte telefonálnak, hogy mikor jönnek, vagy urambocsá, nem, is telefonálnak, csak jönnek, és vagy sikerül vagy nem?Amikor megigényeltem, a csaj azt mondta, hogy valószínűleg már egy héten belül meglesz, hát ahhoz képest, még semmisincs, be se jelentkeztek...
-
marion1
tag
Én már kicseréltem a boxot 1165NA volt ,de nem bántam meg a HD adások minősége nagyon jó.Az SD csatornák minősége olyan mint a másikkal volt Én leadtam a régit az ügyfélszolgálaton mivel a másik box is saját volt azt 3000FT beszámolták fizettem 12000FT és elhozhattam a HD boxot. így ez is saját.Valóban működik a 10000FT kauciós megoldás, azt folyamatosan írják havonta 500FT- tal jóvá a számlákon.Ha valaki saját boxra kívánja cserélni annak csak az ügyfélszolgálaton cserélik ki személyesen.A boxot kártyával együtt és a scart kábellel kel leadni.
-
zeg74
aktív tag
válasz marion1 #9288 üzenetére
Nem 500 ft - tal vonják, hanem 3500+3500+3000. A harmadik hónapba egy 500 ft csekket kapsz majd. Én is kérdeztem az ügyfélszolgálaton, amikor bent voltam a hd beltériért, és a csaj is mondta, hogy ő is olvasta itt a fórumon, hogy valaki azt terjeszti, hogy 500 ft - tal vonják havonta a 10.000. ft letétet.
" kár érte, kiváló ügynök volt"
-
aiminet
tag
Hello!
Az a kérdésem hogy a DIGI tv HD-ben sugárzott adásaiban működik-e a teletext?
Tud segíteni valaki abban hogy a DIGI tv KAON NA1000 HD típusú beltéri beállítását lépésről lépésre fevenné és a youtub-ra feltöltené? -
zoli38
csendes tag
Köszönöm a választ de igazából abban bíztam hogy a sima adások is javulnak. azért a pár hd-s adásért nembiztos hogy megéri váltani. De még átgondolom mert amiket itt irtatok az új beltériről az inkább katasztrófához hasonlít.
zoltán szegedről -
-
Roshan
tag
Akar mien pendrive-ot dugok be, azt irja hogy format failed... valakinek valami 5let?
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Nem csak a fórumon terjesztik, de nekem is a digi ügyfélszolgálat azt mondta a hölgy, aki felvette a rendelést, hogy 1 éven keresztül, a 10 eFt-t egyenlő arányban elosztva vonják le a számlából.
Szóval valaki nem mond igazat, vagy elég nagy a fejetlenség a diginél is, mert mindenki mást mond.
;) - The Power of the Light Side
-
zeg74
aktív tag
válasz Anonymus23 #9295 üzenetére
Három hónap alatt vonják le. Nekem azt mondta a leányzó. A szerződésemen is ez áll!
[ Szerkesztve ]
" kár érte, kiváló ügynök volt"
-
Roshan
tag
Nem vagyok ugyetlen az ilyen kutyukhoz, de akar mit csinalok nem sikerult felvennem semmit
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest