- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
válasz frovery #13800 üzenetére
Szia!
Kicseréltem és a hiba jelentkezett.Nem volt jel vagy szétesett a kép.Régebben nálam volt a Dual beltéri és amikor bekötötték a KAON beltériket akkor ilyen csodás megoldással fűzték fel másik szobát.Pedig reméltem,hogy behúznak egy új koax-ot a másik beltérihez.Ezt megigazgattam és most jó.Lehet ez volt a baja.Az biztos,hogy nem a beltéri romlott el.
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
frovery
senior tag
-
Orlin
addikt
válasz frovery #13803 üzenetére
Nem.Twin fej van!
A régi dual beltérinél volt olyan megoldás,hogy lejött a 2 koax az én szobámba a beltérihez és innen ment a másik szobába a még egy koax és egy "egér".Így volt egy dual beltérire kötve a 2 szoba.Amikor hozták a KAON beltérit össze lett kötve a mellékelt kép szerint a másik szobába menő koax és az ami a twin fejtől régi dual-hoz jött be.
Már most én is kicsit belezavarodtam a leírásba.
Most nézem és egy órája működik hibátlanul.Valószínű itt lehetett baj az összekötéssel.Köszi!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
frovery
senior tag
Ja, akkor mostmár én is értem.
Azt a koaxot kellene egy új, egybe kábelre lecserélni a fej és a box között. Az mindíg egy + hibalehetőség lesz.
De ha újra tudod blankolni és újra rárakni a csatlakozókat, lehet egy darabig elég lesz. Oxidálódhat a réz belső ér idővel és kontaktos lesz. -
Ladislaoca
tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy a Digi műholdas szolgáltatásnál az interferencia jelenség, hogy szokott "megmutatkozni"?
Mettől meddig szokott tartani és ilyen esetben arra a pár percre teljes adáskiesés szokott lenni vagy csak minőségromlás stb stb?
Köszönöm előre is a válaszokat! -
Clever0
senior tag
válasz Ladislaoca #13806 üzenetére
Erről külön oldal van a Digi honlapján:
Interferencia -
Fuvaros
senior tag
ha valamit elbbbbbaszol, akkor ismerd el, ne feleselj feleslegesen. érthetetlen a szöveged, ha pontatlanul fogalmazol. esetleg vissza kéne olvasni legépelés után.
máskülönben nekünk is van 2 új Kaon boxunk, és az egyikből hiányzik két program, a másikban megvan.
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
Clever0
senior tag
válasz Ladislaoca #13808 üzenetére
Ha a nap a műhold mögött megy el, akkor a belőle jövő sugárzás is bejut a fejbe, ami a hasznos jelet elnyomja pár percen keresztül, vagyis nem lesz képed. Ez pár napig tart. Előtte-utána már a napból jövő zavar a fej alatt-felett halad el.
-
forrest85
senior tag
Sziasztok,
Tegnap DIGi World HD m1HD meg még 1-2 HD adó nem volt elérhető. Más is tapasztalt ilyet? Megjavult azóta?
Köszönöm.
A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
Jester01
veterán
válasz Ladislaoca #13811 üzenetére
Kiválasztod a műholdat (THOR6) beállítod a tükör méretét, a többi számot nem piszkálod. A térképen ráböksz hol vagy, aztán alul megkapod a táblázatot. Majd egy hónap múlva lesz aktuális a probléma. Úgy nézem körülbelül egy héten át, délután 2 óra környékén maximum 15 perc.
[ Szerkesztve ]
Jester
-
szabi86
csendes tag
Sziasztok
Tegnap cseréltem a HD box-omat Smart Cam-re, Samsung Smart tv-n. Az lenne a kérdésem, hogy van valami egyszerű mód arra, hogy a talált 800 csatornából kiszűrjem azokat, ami digi-s?
Köszi
-
-
xigris
őstag
Sziasztok! Mennyire vállalható a digi műholdas tv-je upc-hez viszonyítva.Megéri váltani vagy meg sem közelíti minőségben.
Régen volt digim de akkor még a kártyát megsütötte a beltéri(6éve kb) javult valamit, kis felhőre szétesik a kép?[ Szerkesztve ]
-
frovery
senior tag
válasz xigris #13820 üzenetére
HD csatornái nagyon szépek, elég jó minőségűek. Az SD-k sem rosszak, bár valamivel gyengébbek, mint a UPC-nél. Bár ott is van pár igen gyatra csatorna. A nagy átlagban nem mondhatnám rossznak a Digit.
Ha saját tv-ben, beltériben vagy az ő általuk adott HD-s Kaon boxban tudod használni, akkor javíthat a képminőségen a Digi SD boxaihoz képest.A kép szétesést könnyen lehet orvosolni.
1. Pontos antenna és fej beállítás.
2. Nagyobb tükör vásárlása. Persze itt is jól, pontosan kell beállítani. -
Sholom
tag
Sziasztok. Rokonoknal nincs M4 Sport a muholdas digin. Annyit tudok hogy regebbi "kek menus" a belteri. Hogyan tudnank beallitani?
-
draco31
veterán
válasz frovery #13785 üzenetére
Én haveromnak 2 napig szenvedtem az LG TV-jével, végül szerelőt hívtunk, rendes Digiset, nem pedig azt aki bekötötte, valami alvállalkozó. Az ugyanis fordítva rakta be a kártyát is, én meg nem értettem, hogy miért nem látja a kártyát, de az eszközt meg látja. Az után nagyjából 40 percet beszéltem az ügyfélszolgálattal összesen, de nem tudták megmondani, hogy mit csináljak, mit állítsak be, hogy működjön. A szerelő megoldotta pár perc alatt, de nem voltam ott, így azóta sem tudom mit kellett vele csinálni.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
frovery
senior tag
válasz draco31 #13825 üzenetére
Ezért írtam, hogy szerelőt kell hívni. Sajnos a mai alvállalkozó "szerelők" csak ahhoz értenek, hogy feltiplizzék a tartót, tányért beállítják a kapott műszerükkel, amire betanították nekik papírról. Más műholdnál, nehagyj isten többfejes rendszernél már végük is van. Így van ez a modullal is.
Aki tényleg nem ért hozzá, annak mindenképpen ez a javaslat. Konkrét, rendes szerelő kell, aki 1-2 óra alatt lerendezi korrekten. -
Derek V.
tag
Sziasztok!
Szakmai segítségre volna szükségem, ha valaki érdemben tudna segíteni hálás lennék!
A tv pontos típusa: Samsung LE32B350F1 WXXH (évjárat 2009) HD Ready
Jelenleg egy digis SD boksszal van összekötve, de képminőségben szeretnék jobb minőséget.
Melyik esetben járok jobban? Ha kicseréltettem az SD-s boxot HD-ra (ez esetben újat kapok vagy valami javított használtat? HDMI kábel jár hozzá vagy nekem kell megvennem?), vagy inkább kérjek Digi Smart kártyát?
Digi Smart kártya esetén minek kell műszakilag megfelelnie a Tv-nek?
(elméletileg MPEG-4 van,DVB-T van és CI foglalat van)
Mi a különbség a CI és a CI+ foglalat között?A képminőség lenne a lényegesebb, mert árban nincs nagy különbség.
( - Elméletileg Smart kártya ingyen Digi Film előfizetés esetén,4000Ft beüzemelés,hűség nélkül.
- HD Box 500Ft/hó vagy ingyen hűségvállalással,szerelés 3000Ft)Ha valamit rosszul tudok, kérlek javítsatok ki!A szakmai segítséget előre is köszönöm!
-
Watt25
veterán
válasz Derek V. #13827 üzenetére
Melyik esetben járok jobban?
Gyakorlatilag képminőségben nincsen különbség, mert a HDMI-n nincsen gyakorlati minőségvesztés.Digi Smart kártya esetén minek kell műszakilag megfelelnie a Tv-nek?
A tied nem felel meg. DVB-S2 és CI+ kell hozzá, egyiket sem tudja a tévéd. A CI és a CI+ között a különbség, hogy a szolgáltatónak elvileg nagyobb beleszólása van, hogy pl. mit rögzíthetsz. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy ha a tévében csak CI van, akkor a CI+ -os szolgáltatók esetén nem fog működni a dolog.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
-
bzs12345
csendes tag
Üdv, tudna valaki segíteni hogy a régebbi fajta beltérin hogy lehet gyerekzárat beallitani? Én ilyent nem találok a menüben
-
borbas666
aktív tag
Üdv.
Szeptember 5.-én szombaton megrendeltem a műholdas digit.
Mennyire szokták ezt a 15 napot tartani? Illetve az érdekelne, hogy ha hibát jelentek be esetleg a későbbiekben, azt mennyi időn belül szokták javítani? -
Orlin
addikt
Nálam lement simán.De ok változást nem érzek.Feltettem a Digi Fb falon is a kérdést,de gondolom sok válasz nem jön rá...
-
DonMarco
aktív tag
A csatornák bejönnek,de se kép se hang Mi a túró van háát ? Talán újra aktiváltatni kell ?
-
fdisk
őstag
Nálam minden rendben van.Nem csináltam gyári visszaállítást.
Ami pozitívum, hogy igen gyors lett a boot.
1 mp ha van.[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
DonMarco
aktív tag
Na a kódolatlan adók bejönnek.Szerintem akkor tuti hogy aktiváltatnom kell Tudnátok egy telefon számot adni ilyen esethez ? Telórol vagyok nem akarok bírkózni a keresgéléssel. Köszi !
-
DonMarco
aktív tag
Nálad ha kikapcsolod a kaont akkor világít a piros led ? ( köszi a tel.szám )
-
kispalika
csendes tag
Az eddigi SD boxot leceréltem egy HD boxra (Kaon NA 1410HD). A kártyát az ügyfélszolgálaton betették. Antenna megy a boxba. TV és box HDMI kábellel összekötve. Box bekapcsol és "NINCS JEL". Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest