- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Watt25
veterán
válasz Fuvaros #12152 üzenetére
Teljesen hivatalosan 2014. április 1. óta használható a műholdas Digi-hez is a SmartCAM. (Azért emlékszem az időpontra, mert először áprilisi tréfának gondoltam. ) Azóta szerintem elég sok ember beüzemelte. Azért, mert nálad valamilyen oknál fogva nem sikerült beüzemelni, azért még nem kéne kategorikusan kijelenteni, hogy nem használható.
Nálad valamiért nem sikerült. Ezt én elhiszem. De hidd el, hogy az esetek többségében működik.
Tessék, megtaláltam az ÁSZF-et is.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Fuvaros
senior tag
válasz Watt25 #12151 üzenetére
Szerintem itt a phn sokan adnak bizonytalan elméleti ötleteket, amikor gyakorlatuk nincs a témában.
akinek pl nincs digis smart cardja, miért javasolja annak beszerzését?én sosem javaslok olyan terméket, amit nem teszteltem le és nem látok müködni.
A kaon hd boxot ismerem egy éve a saját Samsung tvmmel.Nehezen indul és kell egy plussz távirányító. De müködik...
A Digis szerelő maga elismerte, hogy sokszor nem tudják élesíteni a rendszert. A tv persze mindenre alkalmas, mert új. Az a hivatalos állásfoglalás, hogy a tv nem alkalmazható a digis kártyához.
Más is írt erről.
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
Watt25
veterán
válasz Fuvaros #12154 üzenetére
Az a hivatalos állásfoglalás, hogy a tv nem alkalmazható a digis kártyához.
Esetleg a te tévéd esetén! (Bár, én ezt is kétlem.) Viszont az eredeti kérdező nem írta le, hogy milyen tévéje lesz. Honnan tudod, hogy az övével sem fog menni? (Mellesleg ha új tévét vesz, akkor tuti nem lesz gondja.)
Én nem elméleti ötletet adtam, linkeltem az ÁSZF-et, miszerint használható.[ Szerkesztve ]
-
Fuvaros
senior tag
válasz Watt25 #12155 üzenetére
Egy éves LG 42LA620S tv-hez nem tudta illeszteni a kártyát. Az a tv a műszaki leírás alapján pedig alkalmas kell legyen. Másfél hete volt ez.
Erre vettünk 3 napja egy új LG 55LB650V tvt, és azért vagyok itt, hogy valakinek megy-e vele a digis smart kártyája, mert rendelnék bele.
Miért rendelnék?
1. sok a távirányító
2. a kaon hd box hangja nem elég dinamikus ( de ezt máshol is tapasztaltam)
3. valószínű nem lehet hdmi bemenetről használni időeltolásos felvételt.visszajátszást, amit tud a tv
4. nem lehet program sorrendet beállítani kaonnal
stb stbNem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
somi55
csendes tag
Megjött a megnyugtató válasz:
DIGI TV Hibabejelentő
Tisztelt Ügyfelünk!
Nincs arra lehetőség, hogy a beltéri egység a kedvenc listával induljon el. Azt manuális kell kiválasztani a lent leírt módon vagy a menüből kell azt kiválasztani.
2014-ben Európában!
Csak hogy ne lustuljunk el![ Szerkesztve ]
-
feco93
tag
Sziasztok!
Nekünk LG 42LA690S tv van. A szerelő nem igen tudta beállítani a tv-ét de egy kis gyakorlással össze jött. Én amit tudok javasolni. Nekem egy plusz műholdvevőt kellet a tv-éhez adni majd ott kitöröltem az összes TP-ét és kézzel be írtam be, kerestem az összeset. Majd behelyeztem a kártyát és lás csodát működött. Az tény sokat kell ülni előtte mert mire a remote guival belövöd nem kis idő. (automatikus keresés nekünk is kifagyott x % után! ) S szerintem is csak gyakorolni kell s nagy eséllyel a tv beállításával van a probléma. És mielőtt jön a válasz a kanon beltérire nekem nem tetszik (van az is) nagyon lassan kapcsol be s néha értelmetlen a led visszajelzése!
-
petya2012
őstag
válasz Fuvaros #12159 üzenetére
belemész a menübe-csatornalista szerkesztése-kedvenc1-kiválasztod a csatornát,majd OK gomb
vagy olyan sorrendben okézod le őket amilyen sorrendben szeretnéd őket vagy a kedvenc menüben sárga gomb és oda helyezed ahová szeretnédde kb 2-3 naponta nekem így is a teljes listával kapcsol be,valszeg a csatornafrissítés miatt
-
feco93
tag
válasz Fuvaros #12162 üzenetére
Nálunk volt kinn szerelő mert duálos beltéri volt! Igazából ő nem tudta beállítani mondta hogy próbálkozzak. Annyit csináltunk meg hogy a kártyát ő aktiválta majd m1-et le kerestük kézzel s azt mondta hogy jó szórakozást! De jó fej volt mert mondta hogyha nem megy szóljak azt kitalálunk valamit. Én még mindig azt tudom javasolni hogy kártya nélkül keressétek le nekem először csak úgy működött. Am most jött valami kártya frissítés szerűség pontosan nem tudom mi volt mert nem igen értettem mit csinál a tv-é ez most volt hétvégén de ugyan úgy működik. Esetleg még azt tudom megtenni hogy a csatorna listát ki mentem hátha segítség számotokra (Pontosan nem emlékszem lehet-e)
-
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Sűrgős iinfóra lenne szükségem. Van itthon egy kb. 95cm átmérőjű parabola antennám, régen wireless net jött rajta. 3 szár fut be középre, ezek tartották a net vételére alkalmas részt. Most egy dual fej van fent. Tudok én ezzel digit fogni? VAgy teljesen más fajta antenna kell hozzá? Van t-home-os is, az megy, bár egy kicsit máshogy néz ki annak a tányérja
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Balázzs
senior tag
Én ezt kaptam. Ma beszéltem személyesen sony képviselettel, nem találkoztak még hasonló problémával. Digi szerint váltsak hd box-ra, de ez nem megoldás!
[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
válasz GrooveHero #12170 üzenetére
Fuvarosnak tetszeni fog a válaszom:
Elvileg működhet.
De persze az antennát be kell precízen lőni a műholdra. Probléma lehet, hogy mivel középen van a fej, felfelé kell, hogy nézzen a tányér, ezért a beleeső csapadék benne marad. Meg így látatlanban azért nehéz biztosra megmondani. Ha már a fej benne van, akkor egy próbát megér, nem veszíthetsz vele semmit. (Feltéve, hogy már van valamilyen DVB-S2 vételre alkalmas eszközöd.)[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Watt25 #12172 üzenetére
Felfelé kell néznie az égbe? Mert ugye nyugat 0.8°-ra kell állítani. De a dőlésszög azért nem olyan sok, hogy az ég felé nézzen a fej. Vagy igen?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Fuvaros
senior tag
válasz GrooveHero #12176 üzenetére
az én tányérom a mosogatógépből néz a mosógép felé...ez nem helytelen?
Na - de félretéve a viccet, úgy érzem sokan azt írják, a Digi kiszolgálása a fejlettebb felhasználók felé nem éppen tökéletes...tehát önmagunknak kell utánajárni mindennek, vagy fizetjük a kiszállást, persze akkor nem biztos hogy sikerül a próba (szerelőtől függően változik?) Kiváncsiságból megrendelem a Smart kártyát a héten azért...szenvedjen ő vele vagy én menjek be a kirendeltségre?
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
dsd1
tag
Én a helyedben azt a T-Home antennát használnám (ha nem rozsdás és kb 80cm az átmérője), ha már úgyis váltasz Digire, az tökéletes e célra. A másik antennád is jó, de macerásabb a beállítása és több helyet is foglal el.
-
GrooveHero
addikt
Az a gond, hogy párhuzamosan fog menni mindkettő
Szóval mindkettőnek kell menni egyszerre. De vagy a t-home-os beltéri a szar, vagy nem tudom, de rákötöttük a t-home-os beltérit erre az antennára, forgattuk össze-vissza, de mindenhol 80%-ot mutatott. Jelszintet. Minőség meg 0. És nem tudom, hogy miért 0Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Watt25
veterán
Természetesen nem teljesen felfelé kell néznie, de mindenképpen feljebb, mint egy olyan antenna esetében, amelynél alul van a fej.
De ha használható a T-Home antenna, akkor talán azzal kevesebb macera lehet.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
dsd1
tag
válasz GrooveHero #12179 üzenetére
Hát így látatlanba nem tudom hogy a próbát jól csináltátok-e, az irányt az Amosra gondolom jól belőttétek a T-Home antenna alapján, a függőleges állítás meg némi türelmet igényel, az Amost nem könnyű csak úgy vaktában megtalálni a T-Home box-szal. Ha ki akarjátok próbálni hogy egyáltalán mennyire vesz jól ez az antenna, akkor előbb inkább a HotBirdre vagy az Astrára lőjjétek be, azok jele erősebb. Persze ehhez kell egy nem műholdfüggő beltéri.
-
GrooveHero
addikt
Köszi a válaszokat. Majd jövő hétvégén
VAgy nem tudom. Egész éhten 4-ig dolgozom, mire hazérek 5 óra van, akkor meg már vak sötét, felejtős ez ígyWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
dsd1
tag
válasz GrooveHero #12182 üzenetére
Sőt, borús-esős időben sem érdemes nekiállni, valami naposabb napot kéne kifogni.
-
GrooveHero
addikt
Hát az nem tudom mikor lesz. Apropó...kaptam a digitől egy ilyen rakás szart, mert ugye a régi nem volt jó HD adásokra...na ma ezzel megpróbáltam....még műhold keresés, jelerősség, semmi sincs rajta...vagy én vagyok nagyon béna?
-
dsd1
tag
válasz GrooveHero #12184 üzenetére
Nos, ezzel valóban nehéz lesz bármiféle beállítást elvégezni. Jelerősséget akkor látsz majd rajta, ha már az antenna be van állítva és megnyomod az "i" gombot a távirányítón egy adott csatornánál.
-
GrooveHero
addikt
Bezzeg a régi HUMAX
azon voltak normális beállítások, lehetett műholdat változtatni, stb, stb...
ezen meg kb semmmit. Mindegy, remélem azért jó lesz, majd holnap kiderül, fater vesz egy normális antennát, oszt majd azzal[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
Ma beüzemeltem egy Samsung 40H6500-on digi műholdas előfizetést CI+-on (régi beltérit leadták)
Mivel nekem digikábel van így fogalmam sem volt a sok műhold közül melyiket kell választani. 1272 hívása után javasolták az intelsat 1002 vagy valami ilyesmit...mondtam telefonba ilyen nincs sajna.
Mondták a Thor 0.6-ot..mondtam ilyet sem ajánl fel a tv csak a Thor 0.8-at. Mondták próbáljam meg arra keresni, de számítsak rá, hogy több száz csatornát fog behangolni azok közül kell a digiét kikeresnem.
CI+ kártya és CAM felismerése, párosítása megvolt jött a szokásos 25-ös hiba vagy a kódolt jel felirat. 1272-t hívtuk megint, kérve a kártya aktiválását ez kb. 10 perc elteltével megtörtént.
Addig semmi gond majd a samsung chanel editorral megoldom a csatorna problémát...behozott 552db csatornát (tv+rádió)
No sebaj majd eljátszok vele...na de a gond az is, hogy az epg-ben nem jól jelennek meg az ékezetes betűk.
Kérdésem ha nem Magyarországot akkor samsungnál melyik országot kell beállítani, hogy jó legyen?[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
molvany
senior tag
válasz Flashget #12187 üzenetére
Lassan 2 éve ( nekem UPC van ) a Samsung Chanal Editorral rendezem sorba a csatornákat. Szerintem gyerekjáték. Az ékezetek nálam katasztrófálisak, de már nem is foglalkozom vele. Mivel a TV - k ( 2 Samsung van ) nem MO - on vásároltak, nekem csak német nyelvü országokat ad ki a menü.
WhatsApp :+491737182060
-
GrooveHero
addikt
válasz Flashget #12187 üzenetére
Nekem egy 46F6500-as samum van, ebbe is lehet rakni valami kártyát. Szóval akkor ebbe belemegy a hátuljába a digi-s kártya? Mert az jó lenne, ha nem képen szívnom azzal a szar beltérivel.
-
molvany
senior tag
válasz GrooveHero #12189 üzenetére
Van benne DVB-S2 - tehát tudja a Kártyát Modullal kezelni.
WhatsApp :+491737182060
-
Flashget
félisten
válasz molvany #12188 üzenetére
Tudom, hogy van az a progi elég régóta ajánlom én is samsung topicban, de akkor is ennyi csatorna közül kiválogatni a magyart, de még ez sem elég mert ott van az UPC-é is a digi mellett.
Ez csak közép és dél európait adott ki, de sem skandinávot sem németet, hanem "egyébb" volt még.
Csak azért volna jó tudni, mert ahányszor vált az ember országot annyiszor kell behangolni.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Természetesen működik benne és minden samuban amiben van DVB-S.vagy DVB-S2 tuner.
Realme GT Master Edition
-
dsd1
tag
Ahogy olvasom a topic-ot, nagyobb valószínűséggel fogsz szívni a kártyás-modulos megoldással mint a Kaon beltérivel...
-
Flashget
félisten
válasz GrooveHero #12193 üzenetére
Külsőre a kártya és CAM modul ugyanolyan mint amit a kábelre adtak ami nagra3-as nekem (zöld színű).
kábelen csak a sex csatorna HD-s verziója nagra3-as kódolású a többi nagra2. a műholdat nem tudom.Realme GT Master Edition
-
feco93
tag
válasz GrooveHero #12184 üzenetére
Ezzel van valami csel hogy ha jól rémlik elindítod ugye akkor meg kérdezi az országot meg ilyenek és utána elindul majd gyári beállítás vagy valami ilyesmi és után fog látni mindent de az csak az első indításnál van. Ha van szerelő a topikba pontosan meg tudja mondani mi a megoldás!
-
Flashget
félisten
Ezt az UPC-sek is megerősíthetik akik váltottak stb-ről CI+ra.
Nekem van DVB-C tuneres Almán a digikábelen a pvr miatt,és biza annál is látható a különbség mikor váltok a beltériről a tv-re. Szerintem egyszerű a magyarázat jobb a tv saját tunere.
Sőt nem csak a kép a hang is jobb így az optikain vagy ARC-n csatlakoztatott házimozi rendszeren.szóval nem csak azért jó mert 1 távkapcsolóval és áramfogyasztóval kevesebb.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest