Hirdetés

Aktív témák

  • Ptech

    őstag

    válasz FehérHolló #2697 üzenetére

    Igen, viszont akkor az AH-ba való berakáskor fizetett listing fee is kp-ban fiezetendő (bár az eddigi hírek szerint lesz hetente egy meghatározott számú ingyenes listázási lehetőség), valamint az eladáskor esedékes selling fee a végösszeget csökkenti. Ez a kettő -eddig elvileg- egy minimális fix összeg.

    Innen két választásod van, vagy rögtön kiveszed a pénzed a rendszerből (a Paypal viszont asszem 30c + 3%-ot von le, de ebben nem vagyok biztos..) vagy a "Blizzard számla" részhez kerül az accountodnál, amivel rögtön vásárolhatsz Blizzard termékeket (játékokat, WoW ingame itemeket, remélem Authenticatort is, ha lehet, ez lesz az első vásárlásom).

    Amúgy ha ki szeretnél venni pénzt, valószínűleg a legjobb, ha nem közvetlenül teszed, hanem gyűjtögetsz egy ideig a Blizzard számládon, abból veszel aranyat (persze az arany elkerülhetetlen inflációja miatt nem szabad sokáig halogatni ezt), esetleg egy értékes tárgyat, és azt adod el, így kevesebbszer kell kifizetned a Paypal díját, mintha minden egyes eladott tárgy után rögtön kivennéd a pénzt. De ez majd a gyakorlatban kiderül, hogy lesz a legjobb.

Aktív témák