- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjKoxi
senior tag
Sziasztok!
Dell m4300, Win 7 64 bit. Mit kell feltennem, hogy működjenek az fn + gombok? Itt is van system update szoftver ami megkeres, és feltesz minden drivert?
Köszönettel : Laci
-
DjKoxi
senior tag
Félreértesz, így már teljesen jó lett
Csak van 3-4 csavar amit szívesen kicserélnék, mert már alig van benne horony, és nehéz csavarni mert elforog a csavarhúzó.
Záhony mellett lakom, nem igazán tudok a közelemben szervizt, meg akiket felhívtam ( Budapest ) mindenütt azt mondták, hogy látniuk kell a csavart, csak úgy tudnak másikat adni helyette.
-
DjKoxi
senior tag
válasz
premete #24177 üzenetére
Leszedtem a kijelző körüli keretet és meghúztam az alatta található két zsanércsavart amik kicsit lazák voltak.
Így már elfogadható a kijelző tartása, minimális a holtjáték.
Sajnos akik előttem hozzányúltak, egy-két csavarfejet rendesen szétbarmoltakKöszönöm a segítséget!
-
DjKoxi
senior tag
Üdv!
Dell 4300-nak nagyon lóg a bal oldali zsanérja, és szeretném ezt a hibáját házilag orvosolni. Lehetséges, vagy kell rendelnem valamilyen alkatrészt hozzá? Használt is megfelelő lenne.Köszönöm a segítséget előre is!
-
DjKoxi
senior tag
Sziasztok!
M4300-as laptophoz lehet találni valahol magyar nyelvű leírást?
Köszönöm előre is!
-
DjKoxi
senior tag
Köszi a gyors választ!
Volt win update, de maradt minden ugyanugy. Eszközkezelőben nincs kérdőjel, minden működik, csak az fn + ... gombokat nem lehet alkalmazni. Nem vagyok nagy szakértő, és csak xp-t használok az itthoni gépeken.
Egy asus laptopom is van, ahhoz külön driver van ezekhez a funkciokhoz.BPFeri
Kösz Neked is a segítséget!
Használtan vette a gépet az ismerősöm, és visszaállító cd sincs. Vista matrica van a gép alján, meg van rejtett partició is.
Végülis minden működik, az ismerős meg lehet nem is használná a plusz lehetőségeket.Valahol lehet hozzá találni magyar leírást? A BIOS-a is teljesen más az általam eddig látottaktól, a gép maga pedig annyira minőségi még így 3 évesen is!
Azóta én is nézegetem a neten, hátha találok egy hasonló vételt! -
DjKoxi
senior tag
Sziasztok!
A barátom vett egy precision m4300-at. Win7 van rajta, és az fn gombok közül csak a fényerőváltoztatás működik. Néztem a honlapon, és ott nem írják támogatott oprendszerként a Win7-et.
Milyen drivert kéne feltenni, hogy működjön az összes funkció? Ezen ha jól láttam billentyűvilágítás is van? ( fn + valami )Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest