Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • krisi047

    aktív tag

    válasz Real Ghoost #375 üzenetére

    Nem szitokszóként akartam használni a csirkecombot, természetesen azt is el lehet jól készíteni, csak általában nem szokták. :D Nekem a gyros inkább más húsokról szól, pl. a borjú/marha, az Aveszta és az Adria ezért szimpatikusabb a többi helynél, még ha nem is a legjobbak. Viszont a legnagyobb kedvencem a Gyradiko volt a Roncs mellett, amíg még eredeti fényében működött. Sertéshúst használtak, amit pluszban még vaslapon is megsütöttek, mint ahogy a teljes kiőrlésű pitájukat és a steak krumplit is. Mellé egy kis fűszeres lilahagyma, paradicsom szeletek meg nagyon finom házi tzatziki, ennyi. Nálam ők vitték a pálmát, de sanjos már ez is csak múlt idő. Több ismerősömmel is jártam ott akkoriban, és megosztó volt a vélemény. Vagy nagyon bejött nekik vagy nagyon nem. Jellemzően azoknak nem, akik szerint az Oli meg a Gery a legjobb. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák