Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
válasz diablo1984 #17484 üzenetére
Én is hasonló cipőben járok mint te (CIB) Először K&H-hoz akartam menni, de mire eljutottam hozzájuk, megszüntették ők is nullás csomagjukat
Most ezzel szemezek. [link], de sok infót nem találtam a bankról.
-
Calogero
addikt
válasz diablo1984 #17493 üzenetére
100 000 Euro-ig biztosítva vagy [link]
-
Calogero
addikt
válasz Drughi #18177 üzenetére
Nekünk 3 szobás van 7 emeleti (67n2).
Amikor beszerelték nekünk a mérőket (2008), akkor nekünk sem lett olcsóbb a havi díj ugyan úgy a 35-37e Ft-ot kellett fizetnünk. És amikor jött a fűtés szezon vége májusban leolvasták a fogyasztást és augusztusban mindig 80 000-90 000-et kaptunk vissza.
Az utóbbi két évbe nem kaptunk vissza olyan sokat, mert még fűtés szezon kezdete előtt beszóltunk a hőszolgáltatónak hogy 18 000 Ft-ra csökkentse a havidíjunkat. -
Calogero
addikt
A 3406.sz. úton Nádudvar és Hajdúszoboszló közötti szakaszon 5 személygépkocsi akadt el a hóban. Mentésük jelenleg folyik.
Az éjszaka kezdődött intenzív havazás ellenére Hajdú-Bihar megyében nincsen lezárt út vagy elzárt település. A főutak és mellékutak megyeszerte egyaránt nehezen járhatóak csúszósak, jegesek és a hóátfúvás is folyamatos. Aki teheti ne induljon útnak!
Forrás: [link]
-
Calogero
addikt
válasz Manitou #21479 üzenetére
De mi lehet az országutakon?
Én még a garázs ajtót sem nyitottam ki, jég páncél védi......Amúgy tudtok olcsó de de megbízható hűtőgép szerelőt ajánlani.
Van egy Indesit BAN 13 NF (No Frostos) típusú hűtőm, aminek a fagyasztó része jó, de a hűtőrésze nem hűt 10 fok alá, még maxon sem. -
Calogero
addikt
Most volt a Tv-ben hogy megjelentek a fosztogatók is a hátra hagyott autóknál.
-
Calogero
addikt
-
Calogero
addikt
Hungropol Kft.
4031 Debrecen
Szotyori utca 38.Messziről kerüld....
Nekünk ők szerelték be, adtak ajándék redőnyt, ami csörög csattog esőben, ott ahol a gurtnit átfúrták süvít be a szél (fütyül.)
Az ablakoknál is jön be a hideg, beázunk, már többször jöttek ki garanciába javítani, de az az érzésem sosem lesz 100%-os. -
Calogero
addikt
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy a böszörményi Mol kúltnál mennyi most a 95-ös benzin?Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
válasz bobace #28603 üzenetére
Az ár változó.....
Nekünk az egyetem sugárúton vagy olyan ingatlanunk, amelyben gáz van. Múlthét pénteken volt közgyűlés...
Az árak nálunk eddig így alakultak, melyet persze nem fogadtunk el.lakáson belüli vizsgálat 70 000 Ft/lakás (12 000 Ft/ készülék)
lakáson kívüli (lépcsőházi) vizsgálat 50 000 Ft/lakás.Az egyik kolléganőm a Dózsa Gy.-ön lakik ott a 25 000 Ft/készülék ár.
A másik a Viola utcán. Ott is 25 000 Ft/ készülék árról indítottak, de lakó közösség nem fogadta el az árat, így végül engedtek az árból.... 11 000/lakás.De belekötnek sok mindenben, pl hogy milyen színű a flexibilis csővel van bekötve a gáztűzhely, van-e a tűzhelyen biztonsági visszacsapó szelep (vagy mi a szösz). Az ajtó gázórára nyilik-e....
Ha műanyag ablakod van akkor van e rajta szellőztető.... -
Calogero
addikt
Speciális Hardvert keresek
Debrecenben hol tudok venni tulipánfát.
A főnök kitalálta hogy a pénteki nyugdíjas búcsúztatóra az elköszön nyugdíjasok tulipán fát fognak ültetni. -
Calogero
addikt
válasz Laraxior #30016 üzenetére
Éjfélig narancssárga jelzés van kiadva Hajdú-Biharra amely ezt jelenti
Közepes bekövetkezési kockázat mellett kialakulhat heves zivatar (károkozó szél vagy nagy méretű jég kíséretében).1- 3 órás riasztásra meg citrom sárga (kiadva 16:45)
Kis valószínűséggel kialakulhat heves zivatar (károkozó szél vagy nagy méretű jég kíséretében). -
Calogero
addikt
-
Calogero
addikt
Én is rendeltem tőlük egy Pizza MAX-ot.
Jól tele volt pakolva... és tényleg laktatósm ketten is csak a felét tudtuk megenni az asszonnyal...
Kaptunk hozzá 500 FT kupont amit ebben hónapban felhasználhatunk ha ilyen Pizzát rendelünk.
Illetve futárnál is lehet szép kártyával és utalvánnyal is fizetni...
Nekem 5 percen belül megjött a visszaigazoló levél és 25 perc alatt itt volt a Pizza. (Igaz az István út nincs nagyon messze a Bethlen utcától... -
Calogero
addikt
válasz Bjørgersson #32408 üzenetére
TEK-esek mennek lerohanni Romániát, mert megtámadták a vezért.. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
Hogy a kezük törne le....
[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
válasz Laraxior #33044 üzenetére
Valamiből hizlalni kell a tisztviselőket....
Régebben volt 3000 Ft-os tétel is csak akkor ott megnézhetted, megmondták az adatokat. De úgy tudom hogy ez már megszűnt, de nem vagyok benne biztos.
6000 Ft osnál ki is nyomtatják neked és elviheted papíron az adatokat.
[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
válasz rayoliviero #34421 üzenetére
Arctic Cooling Freezer 13 bruttó 9000
Arctic Cooling Freezer 13Pro bruttó 12 000Multimediatowerben
-
Calogero
addikt
válasz rayoliviero #34427 üzenetére
Akkor a Freezer XTREME Rev. 2 is kilőve.
Nekem ilyen van és nagyon csendbe végzi a dolgát. Egy AMD Phenom II X4 Black Edition 955 -ot hűt CM690-es házban.
-
Calogero
addikt
válasz luckyboi82 #35124 üzenetére
Erkély ablakunk beázik, az összes ablaknál fütyül a szél.
Illetve nem minden hova rakták fel takaró léceket a párkány alá.....
Amikor szóltunk nekik hogy mi van rá egy héttel hozták a takaró léceket, de nem volt náluk amivel feltegyék...
Akkor azt mondták holnap jönnek. 1 hetet vártam, de nem jöttek így megoldottam mással.Én is a Best Ablakot ajánlom inkább.
-
Calogero
addikt
Melyik utorrent van fel telepítve?
Én a 2.2.1-et használom és nincs vele semmi problémám.
-
Calogero
addikt
válasz rayoliviero #38388 üzenetére
csak a Blue (új széria) már nem tartozik a megbízható HDD-k közé.
a Régi blue-k azok elpusztíthatatlanok voltak az biztos, de már nem célja egy gyártónak se a tartós cuccok készítése.
Ha rendszernek kell akkor Black, adattárolásra akkor RED.
-
Calogero
addikt
válasz Zola007 #38807 üzenetére
Szerintem ezt hallottam / láttam (jelen esetben először hallottam) múltkor befordulni a Csapó sarkán.
Kis gázfröccs és remegett a sarokboltok kirakata.
Akkor is feltűnt, hogy olyan könnyedén fordult és váltott sávot, mint egy kisautó. Valószínűleg minden létező rásegítéssel megpakoltákÉs húzott maga után egy benzinkutat.....
Ez egy igazi vadálat : [link] (Nekem tetszik)
[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
válasz PindurAnna #38820 üzenetére
....Na az nem semmi a mi kis suzukink 5.5 literéhez
De nem is "fűnyíró" motor van benne mint a suzukiba vagy én kis 1-4 es H Astrámba.
[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
Sziasztok egy kis segítség kellene.
Az ispotály utcán állítólag van valami bútorbolt vagy kárpitos.
A pontos neve címére elérhetőségére lenne szükségem .Forgószéket kéne vásárolnom
Főnöki/vezetői illetve hagyományos irodai változatban. -
Calogero
addikt
Debrecenben hol találok monitor szervizt?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest