- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
- Akciófigyelő: 22 ezer forintos kedvezményt ad a Telekom új szerződés mellé
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
-
Mobilarena
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
válasz dokee78 #12110 üzenetére
Hmm, akkor lehetséges, hogy hiányos az xfire_games.ini fájlod. Nekem így néz ki az ini a Crysis 2-höz:
Nézd meg, hogy a tiédben szerepel-e a normál soros. Ha nincs benne, akkor elküldhetem az én ini fájlom, amivel már működnie kell. A fájlt itt találod meg: C->ProgramData->Xfire.
[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
válasz dokee78 #12112 üzenetére
Nem, nekem is Origin-en van beaktiválva a Cry2 és felismeri. Az ini-ben benne kell lennie a simának is és a Steam-esnek is. Ha mondjuk nem lenne benne a Steam-es, akkor a Steam-es felhasználók fel lennének háborodva.
Feltöltöttem az én ini fájlomat. Cseréled le a sajátodra és utána próbáld meg manuálisan hozzáadni.
-
Slystyle
őstag
válasz dokee78 #12114 üzenetére
Akkor itt lehetséges, hogy a Maximum Edition zavar be, viszont ez is megoldható.
Nyisd meg a fájlt, keresd ki a Cry2 sorait benne, pontosabban a 6456_3-as számút. Ezeket a sorokat cseréled le erre. FONTOS: Ha lecserélted, teljesen lépj ki az X-Fire-ből, aztán indítsd el megint, majd próbáld hozzáadni manuálisan a Cry2-t.
Így már működnie kell majd. Rengeteg Steam-es játék sorait írtam már át, hogy vigye a virágboltit is.
-
Slystyle
őstag
válasz dokee78 #12116 üzenetére
Ez gondolom már az új x-fire, nem? Nem tudom, hogy miért csak a Steam-est próbálja neked megkeresni.
Ha Origin-en beaktiváltad, akkor nem vagyok biztos, hogy Steam-en is be lehet már, de gondolom, remélem igen. Ha mégsem, akkor csak annyi a teendőd, hogy a Steam-es sorokat eltávolítod az ini-ből és csak a sima, szerkesztett maradjon benne. Viszont ennek annyi a hátulütője, mármint ha átírod az ini-t, hogy ha jön egy GameSupportUpdate, akkor újra ki kell iktatni vagy átszerkeszteni a felesleges sorokat és kész is.
-
-
LLKobe
veterán
válasz dokee78 #12164 üzenetére
Jaja, a BF3 kódokat jól elkapkodták... A MOH-t akartuk megvenni, de vhogy a crysis 2 jobban érdekel. A single részét anno végigtoltam az fasza volt. Mindegy, bepróbáljuk, ha nem jön be megvesszük a MOH-t is.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest