- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg105
senior tag
jó is lenne, ha ilyen egyszerű lenne, hogy elfaxolom, aztán kapok másikat. havernak ugyan az a baja, mint nekem, elment az n-techez, ott egy nő megnézte a blokkot, a dobozból kiszedte a régi kulcsot, kinyitott egy fiókot (volt benne vagy 100 cdkey), beragasztott egy újat, haver hazaviszi, ugyan olyan szar.
innentől kezdve minek vegye meg az ember? -
Grass
aktív tag
a CS source az mi? vagy mi lesz?
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
Lobonc
tag
CS source: A half life 2 motorjara átposztolták a csnek az egesz jatekmenetett gyzakorlatilag teljesen ugyan ojan lesz csak hat csobog a viz ha lepsz benne meg a golyok meg lehet mozgatni a targyakat + kb baromi magas gepigenye lesz... ha tobbet akarsz rola megtudni akkor en is csak a cshu-t tudom ajanlani vagy a www.steam.hu-t.
Lobonc -
MODERÁTOR
-
wrz
aktív tag
Helló
Van egy kis problémám a CS+Steam-mel.Ugyanis régen játszottam vele, és csináltam accountot a steamen ugye.Ma felraktam újra az egészet de fogalmam sincs mi volt a név és a jelszó.Nem lehet vlami adatbázisból kideríteni ezeket?Vagy legalábis törölni a régi accountot?Minden ellenállás hasztalan!
-
Xelo
addikt
ÓÓ a jó kis Counter!!! Régen megvettem 1 ilyen packot.. Half Life+CS+kiegézítők... Akkor bajoskodott hogy túl régi meg minden, nemmegy a frissités, stb. Leszettem most a Stream-et, beirtam a régi Caunter CD KEy-ét és ELFOGADTA!! YÉÉHÁÁ!!
-
ra^ven
senior tag
wow
ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
Allien
veterán
No, vettem én is HL-t, de még nem próbáltam ki. A lényeg, hogy az 576-ban 1999 huf, a MM-ben viszont ''csak'' 1499. Haj rá!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Xelo
addikt
Sziasztok! Tudtok mondani jó magyar szervereket? Én a SubiDubi 1.6 Public szerveren szoktam lenni. Most is onnan jöttem, eszméletlen nagy harc volt.
Aki ide csatlakozni akar annak: 212.51.124.200:27015
Általában mindig teli van, sztoval nehéz bejutni, de aztán mehet a menet!!! -
Allien
veterán
-
Allien
veterán
Ááá, dehogy! Inkább béna. Nem igazán vágtam ezt a steam kérdést. Feltelepítettem, és ajánlotta az új CS CZ-t megvételre. Mondom, kösz nem, de nem engedett tovább, fel sem ajánlotta a sima CS-t. Aztán kattintgattam, és megtaláltam, miután kérte a cd kulcsot, és szerencsémre, egyből elfogadta, és utánna már engedett CS-zni.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Shodan
addikt
Na akkor én is ide írom.Nekem a hanggal van problémám, amikor mikrofonon beszélek.Néha működik, néha pedig teljessen szétesik a hangom amikor beszélek.Nem tudjátok mit lehetne csinálni, vagy nem lehet vhol finomhangolni a mikrofonnal kapcsolatos dolgokat?
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
ra^ven
senior tag
Jah csá
Figyelj, épp nagy dilemmában vagyok, próbald meg mar legyél szíves a cs:source bétát, es közöld hogy hány fps ed van, nekem is ekkora a procim, es pont egy 9800 prora akarom cserélni, vagy HIS, vagy Tyan Tachyon 9800 prora csak nem tudom hogy birná a cs:sourcet..ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
heihachi
addikt
A tököm tele van a CS-vel. Valaki homályosítson már fel, hogy hogyn megy ez a falom átlövöldözés? Komolytalan vazze, mert 2(!!) kőtömbön át lelőtt a gyerek.
A másik meg áll a falnál, és lövi a falon túli alagutat, annak a falát... Ez komoly, ez tényleg ilyen? Így át lehet lőni a kőfalakat is? Minden fegyverrel?"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Veron
addikt
Az attol függ milyen fegyverrel és milyen falat akarsz átlőni.
Pl aztec fakaput talán még a glock is átviszi (nem tom nem probáltam, de MP5 szinte biztos, bár nem sebez nagyot), deha azon keresztül bekapsz egyet awp-vel akkor jó sok hpt veszitesz. De vastagabb falakat csak ak,colt meg awp kaliberu fegyverrel érdemes lőni.
Amugy cs-ben sztem elég sok embert ölnek felon keresztül és ez a játék szerves része, ha megnézel egy ''pro-bb'' vart pl a nuke-on, akkor az első fél percben, mindkét csapat a falat tunkolja különbözö helyeken."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
heihachi
addikt
Hát engem halálra idegesít, hogy a mesterlövésszel úgy lelőnek, hogy azt se tudja mit lő, és a kőtömbökön átlő. Azé nyomom még, hátha ráérzek
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
VladimirR
nagyúr
tudja o, hogy mit lo, mert valoszinuleg olyan helyen voltal, ahol nagy valoszinuseggel meg szoktak huzodni, de majd ugyis rajossz, ha kiismered a jatekot/jatekosokat, addig is gg
egyebkent nezd meg ezt (bar ez regi, 1.3-as): Bővebben: link
meg ezt (bar ez sem mai darab): Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Shodan
addikt
Az lenne a kérdésem, hogy többször hallotam hogy cs közbe mikrofonon keresztül zenét nyomnak vagy egyéb hangokat, ezt milyen progival lehet?
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
funky
tag
hali az a bajom hogy ha all-seyeng eye segitsegevel fel akarok menni egy szererre akkor ezt a hibauzenetet irja ki :
'' fatal eror
TEX_InitFromWad: cstrike.wad isn't a wadfile ''
mi a baja? -
funky
tag
? senki nem tud segiteni nekem?
-
The Master
csendes tag
Sziasztok
Az volna a problémám , hogyha jáccok az 1.6 tal akkor valamikor jó, valamikor nem. Ez alatt annyit értek, hogy a pingem valamikor jó, vallamikor meg ilyen 1000 környékén van. Virus nem lehet /TUTI!!!!!!!/.Már csak azért mert mindenki mondja hogy tuti virus. Volt kinn a szolgáltató is megnézte a letoltés az rendesen fix 90 kb/s mal megy, Néha az van hogy bekapcsolom a gépet tök jó, 1 szer ujrainditom, és utána tiszta szar má megint. esetleg hálókártyára gondoltam /Ja a netem: Kábel 512/128 K/ mert 2 db alaplapi hálókártyám van.
Alaplapom: ASUS A7N8X-E DELUXE és a 2 hálókari rajta: 1. Nvidia Nforce2 Ethernet 10/100 2. Marvell Yurkon Gigabit 10/100/1000 Ethernet.
A szolgáltató szerverét is megpingeltem és átlagosan 20-80 ms között voltak az értékek /pedig nem egy nagy szám a szolg. szervere...../
MI lehet Plz valaki segítsen , elöre is köszzzzzzzz....
Ja és még annyi hogy régen volt egy gyatra celeron 800 as gépem meg egy mezei hálókártyám és müxött ezért gondoltam a hálókarira.
Próbáltam USB-n is de ugyanaz a helyzet ........
[Szerkesztve] -
The Master
csendes tag
Szia funky .
ez valami olyasmit jelent , hogy nem jó a cstrike.wad fileod.
Próbáld meg ujra felrakni a cs-t vagy az ASE-t ...
És úgy simán megy a játék, ha nem all seeing eyeböl csatlakozol.?
Próbáld ugy hogy steam menüben servers és ott valamelyikre megpróbálsz csatlakozni. ha ott is ez van a kkor a cs-t szedd le és rakd ujra -
Kain
senior tag
Hello!
Kérdésem lenne,mégpedig h,ha demot veszek fel a rec parancsal,az a map végén elmenti vagy nem,illetve folytatja e a köv mapon?Esetleg van e valami kapcsoló amivel lehet ugy felvenni h több mapot egybefűzni,ill van e erre valami progi? -
funky
tag
ziasztok a cs1.6 ban hogy lehet az fpst feljebb vinni mint 100 ?
-
funky
tag
válasz The Master #87 üzenetére
megoldodott a hiba ujra kellet telepiteni a cs-t
fps 100 fole hogy mehet?
UP
[Szerkesztve] -
funky
tag
UP!
-
VIG0
csendes tag
hi
Miért van az, hogy opengl-ben az 1.6 60fps mellett akadozik de nem a sebességgel van a baj mert a kép folyamatos lenne csak néha ''beragad'' a game tehát pl hiába engedem fel a bal kurzort megy tovább balra 1-2sec -ig vagy pl egeret néha hiába mozgatom szintén nem reagál.
9600xt 1g ram 2.2.cel 4.10softmodeDell M5010
-
Allien
veterán
Nekem is lenne 1 problemám. Voltam oly hüle, hogy megvettem az eredeti Condition Zero-t. Telepítés is felmegy, Single-ben is megyek, nem gond, de multinál rengeteget tölt, néha kifagy, és eddig egy lépést sem tudtam tenni. Odáig eljutok, hogy kiválasztom, melyik szarverre lépnék fel. Aztán jön a töltögetés, és ennyi. Help! Mi lehet a problem? Az alap CS megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest