- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
poganytamas
senior tag
válasz Zsoltwader45 #150 üzenetére
xposed framework tudja, ha felrakod a gravity box modult. telefon módosítások, híváskori rezgések menüpont.
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz poganytamas #151 üzenetére
kipróbálom !!!
élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!
-
szaby72
tag
Üdv.
Valaki vállal 4.4.2 es androidra frissítést?
Én nem vagyok gyakorlott,inkább megnézném ,hogy kell és persze honorálnám is (mondjuk 1 üveg jófajta vörösbor,stb).
-
poganytamas
senior tag
Alvó módban mobil adatforgalom lekapcsolása
1 hónapig teszteltem az új felállást, nem volt vele bajom. Szóval: ez a Concorde rom hibája, az inew romja számára ismeretlen.
Elöljáróban: a módszerhez törölni kell a data tartalmát az nvram-al együtt, tehát az összes telepített alkalmazás, beleértve a telefon belső tárhelyén tárolt dolgokat, el fog veszni.
Mentés!!! Jobb félni, mint megijedni, a jelenlegi állapotról mindenképpen készüljön Flashtool-al visszaállítható teljes mentés.
Lépések:
1. Ezt a modem fájlt leszedni, és az SD kártyára másolni: [link]
2. 1.0.13-as inew rom leszedése, a Flashtool-os változatot. [link]
3. Az ott leírtak szerint flashelni, azzal a szigorú megkötéssel, hogy a preloader az eredeti concorde preloader legyen, ne az ami az új romban van!
4. Recovery módban beindítani a telefont
5. Az első pontban leszedett modem fájlt felrakni recovery-ből
6. Wipe data / factory reset
7. Újraindítás -
laci laci
addikt
válasz poganytamas #154 üzenetére
Van most egy 4.4.4("portolt"rom)nézted már?
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
szaby72
tag
Sziasztok .
Van egy ilyenem eladó....
ConCorde SmartPhone 5005 NFC flip tok fekete (01-02-71932)
-
lacix76
őstag
Érdekes,ha tokkal hordom a telót,és magának zárja le a kijelzőt,akkor nem szakad meg a mobilnet.
Most jöttem rá. -
lacix76
őstag
válasz poganytamas #160 üzenetére
Csak letiltottam,nem rootoltam a telót.
Egy nagyon egyszerü launchert,a Zeam launchert használom. -
lacix76
őstag
Hi!
Tudnátok adni egy címet,ahonnan aksit lehet venni,rendelni ehhez a telóhoz?
Nem nagyon találok a neten. -
laci laci
addikt
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
N.P.
újonc
Sziasztok! Egy hete vettem egy Concorde 5005 NFC-t. A gondom vele az, hogy ha mobilnetet használok folyamatosan villog a kijelző. Volt már valakinek hasonló gondja? Jobban járok, ha elállok a vásárlástól?
-
Petyus87
aktív tag
Üdv!
Mivel a gyári USB-s töltőkábelét rövidnek ítéltem, ezért vettem egy 1,8 m-es kábelt. Ezt használom a gyári adapterével. Miért fordul az elő gyakran, hogy rádugom töltőre 50%-os töltöttséggel, 5 perc után elalszik a led és 100%-ra feltöltött??? Persze a telefont hagyom rajta 2-3 órán keresztül és úgy vettem észre, hogy fel is tölt rendesen, de a készülék miért csinálja ezt, hogy 5 perc töltés után feltöltöttnek érzékeli magát és írja is, hogy 100%. A kábel a problémája? (Együtt lehet élni vele, de kicsit zavaró)
Köszi előre is!
Egyébként a mobil parádés! Olvastam itt GPS és szolgáltató problémákról, én egyiket se tapasztaltam. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Egyetlen "negatívumot" lehet talán elmondani, mégpedig azt, hogy a telefon kijelzője egy nap 1-2-szer (általában délben) felvillan. (állítólag ez frissítéssel javítva lesz) -
balaaa88
aktív tag
-
lacix76
őstag
A beállítások/telefonról/build szám-ot többször nyomogatva azt írja nekem,hogy fejlesztő lettem.
Ez vajon ugyanaz,mintha a fejlesztői lehetőségek menüpontban állitgatnék valamit?
Mondjuk azt eddig is használtam. -
lacix76
őstag
válasz poganytamas #173 üzenetére
Értem,de miért írja még külön a build szám nyomogatása után megint,hogy fejlesztő lettem?
-
poganytamas
senior tag
A fejlesztői lehetőségek menüben alapból csak kevés dolgot állíthatsz (pl USB hibakeresés). Ha végig nyomogatod a build számot, akkor lesz egy csomó új dolog, amik főleg alkalmazás fejlesztőknek hasznosak, miközben tesztelik a programjukat a masinán (CPU, GPU mutatás, ilyenek)
-
lacix76
őstag
válasz poganytamas #175 üzenetére
Így már tiszta a kép.
Köszi. -
szupermacs
veterán
válasz poganytamas #154 üzenetére
Szia, kicsit részletesebben le tudnád írni a menetét ennek? Nem nagyon csináltam ilyet és nem értek hozzá.
-
poganytamas
senior tag
válasz szupermacs #177 üzenetére
-
szupermacs
veterán
válasz poganytamas #178 üzenetére
Elég szenvedés ez az egész, ezen kívül nincs más megoldás az adatkapcsolat eldobálásra?
-
poganytamas
senior tag
válasz szupermacs #179 üzenetére
nincs
-
lacix76
őstag
Nekem baszott elindulni a flash tool.
Pedig fent van az összes driver.
Mit csináltam szarul?
Előtte rootolni kell,vagy recovery-t felrakni? -
Nyiha76
csendes tag
válasz szupermacs #179 üzenetére
Helló!
Én ezt telepítettem fel, és ha a teló lelövi az adatkapcsolatot, ez azonnal visszakapcsolja!
https://play.google.com/store/apps/details?id=it.miabit.android.dataonoff
Nekem működik!
-
HPZ537
tag
Szevasztok! Szóval haveromnak van egy ilyen telefonja és nem gyári a rendszer rajta, vissza szeretnénk rá rakni a gyárit, tudnátok valami hasznos linket adni, vagy leírást?
-
Punike
tag
Sziasztok!
Kerdesem a következő:
telefonálás közben a képernyő nem zar le (ill. ha igen, akkor par másodpercen belül ujra aktív lesz)
... igy az arcommal össze-vissza "nyomkodom" telefonalas kozben, vagy egyszerűen megszakitom a beszélgetést.Valakinek van valami otlete (beállítások), hogy hogyan tudnám orvosolni a hibajelenseget?
Üdv!
-
Punike
tag
Nálam ezenkívűl az apróságon kívűl minden hibátlan.
GPS (csak önmagában is) szinte másodpercek alatt talál helyet a lakásban.
Net folyamatosan élő.
Minden értesítés azonnal jön.
Üzemidő rendben.(Mondjuk nekem kicsit halk és nem olyan jó minőségű a lejátszója, mint a Lumia920, de hozzá lehet szokni)
Ennyi. Egyelőre.
A külseje alapján vettem meg (nem volt rá szükség), de maximálisan kellemes csalódást okozott. -
lacix76
őstag
Az INEW romot valaki fel tudná dobni,hogy megoldjam a mobinet eldobás problémát?
-
lacix76
őstag
válasz poganytamas #197 üzenetére
Köszönöm,de béna vagyok a telepítéshez.
Röviden esetleg le tudnád írni a menetét?
Privátban is jöhet. -
lacix76
őstag
Camera.apk-t osszátok meg velem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest