Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    Topikgazda

    válasz Düsseldorf #2505 üzenetére

    A rage a statisztikák szerint ritka. Top 200-ban.
    De 4000-4600 között most pl. giant cycle deckek nagyon népszerűek, vagy witch vagy nightwitch a giant mögé, és amikor úgy jön ki a lépés rádob egy rage-et, és kb. 5mp volt a torony. Elég sokkal találkozom..
    Top szinten azért tünhet el mert az ilyen rush-ok sokba kerülnek, és nagy esély hogy egy rocket vagy egy fireball+log nagyon büntet elixir tekintetében.
    Log nagy lapok ellen is használt, és zap is. amikor pl. éppenhogy életben maradt egy másik támadástól, és nem akarod hogy kontrázzon berakva pl. egy hajszálnyi hp-s electro elé vmi tankfélét(akár egy ice golemet, mert mire azt leszeded,vagy a torony ha már nincs elixired semmit lerakni rá...)
    log egyértelműen a log-bait-es goblin barell köré épített deckek miatt van ott(de sokan váltják ki arrowssal, ami légi ellen is jó, de sajnos ha log-bait álló paklit akarsz egy olcsó spell kevés...)
    Amíg a metában a legnépszerűbb, és legerősebb pakli 1-3 elixires lapokból áll, igazad lehet hogy másik oldalról is indulhat az ok-okozat.

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák