Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szabolcs77

    tag

    válasz r0by #1723 üzenetére

    r0by: pedig akár hiszed, akár nem F-ECT$ teljesen jól leírta. Annak a valószínűsége, hogy ebarbit tesz le, te nálad meg nincs amivel meg tudod fogni, hát ez pl attól is függ, hogy a 8 lapból mennyi van amivel meg tudod fogni. kombinatórikával ki lehet számolni, ha érdekel nézz utána.

    ellenfél deck milyensége: oké, tételezzük fel hogy manipulálják az ellenfeleket és még a kapott lapokat is. Kérdés az, hogy miért? ha valaki csak counter decket kap folymatosan, abból kb soha nem az a gondolat lesz hogy jó akkor veszek gem-et és akkor jó ellenfeleket kapok. Nincs értelme ilyennel trükközni, ha jó a deck úgyis mész felfelé.

    korábban poker elméletben is feljött ez, hogy manipulálják stb, de aztán kijött, hogy a teremnek tök mind1, hogy ki nyer, hiszen így is úgy is ugyanannyi a jutaléka. ráadásul ott nagyságrendekkel több pénz van bent.

    Szóval megérzésre lehet az, hogy úgy érzed, hogy "csak" couter deck-et kapsz és "soha" nincs ott az a kezdő lapok között amivel meg tudnád állítani, de akkor nézz vissza 100 meccset amit lejátszottál és abból mennyi counter deck volt. Az ebarbi meg mivel sokan játszanak vele, elég sűrűn jöhet szembe. Az hogy 5 meccsen keresztül csak olyanokat kapsz, hát majd a következő 5ben meg kevesebb lesz.

Új hozzászólás Aktív témák