Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    Sziasztok!

    Jelenleg van egy TH7-es külső TH-s falum (6-os fal, 8-10 db 7-es elemmel; 2-es wiz.tower, 6-os íjásztornyok, canon 6-6-7-8, mortar 3-3-4). Az egységeimnél a barbi 4-es, a többi kb. 3-as (kivéve healer és újabbak), és van tegnaptól sárkányom is.

    Ahogy tudom, az építő az egyik legfontosabb egység a játékban. Már az elején spóroltam, de türelmetlen voltam megvárni, mire 1000 gem összegyűlik, így - főleg, hogy összehasonlítva, pl. egy mozifilm 2 órás szórakozást nyújt kb. 3eFt-ért, ez pedig több hónaposat - mikor meglett 500 gemem, vettem +500-at 1099 Ft-ért, és így meglett a 4. építőm.
    Most azon töprengek, hogyan tovább:

    A, megpróbálhatok kupát vadászni, csak kérdés, hogy TH7-ként van-e bármi esélyem a Crystal League-re (most Gold3-ban vagyok), esetleg még feljebb jutni, hogy legyen 1500 gem-em, és már ismét csak 500-at kelljen vennem az 5. építőhöz, vagy kb. semmi esélyem ezt mondjuk 1 hónapon belül megugrani? (..és akkor, kérjem meg a Mikulást, hogy dec. 6-n hozzon nekem egy 5. építőt. :DDD )
    Egyáltalán: jól gondolom, hogy az 5. építő megléte egy újabb mérföldkő lenne ahhoz, hogy gyorsabban tudjak fejlődni? ;)

    B, építgessem tovább a falumat, de akkor is kérdés, hogy maradjak-e a jelenlegi TH7-en, vagy esetleg TH8-on az elhagyott falvak miatt esetleg több loot-ot tudnék összeszedni, mint a mostani környezetben?

    Azt tapasztalom,hogy a 7-es fallal védett, 8-9-es cannon-ok + 4-5-ös szintű mortárokkal, 7-8-as íjásztorony+ 4-5-ös szintű air guard-al védett faluk beütése jelenleg kihívás nekem, ritkán sikerül akár 2 csillagra is. (Azt szoktam csinálni,hogy amelyik szélén több nyersanyag látszik, ott beütöm, és akkor 200-300ezer nyersanyag eljöhet egy-egy ilyen faluból.)
    Igaz, kb. 2 nap és lesz hog riderem, így azon gondolkodtam, hog+balloon támadástípusra át lehetne térnem, mert a jelenlegi

    "15 giant + 35 barbi+ 25 sáska (:DDD) + 28 íjász+ 4 falrobbantó + 1 healer (össz: 180, de 1 nap, és már 190 egységem lehet majd) + heal- és erősítő potion + king lvl1"

    farmolási csapat felállással nem vagyok elég hatékony, úgy érzem.

    Szeretném nyomni a dark elixir tárolót 2-esre, de akár az 1.2M elixír összefarmolása (talán nem vagyok elég türelmes next-elgető sem :DDD ) az 50-200e elixir nyereséggel támadásonként iszonyat lassan jön össze.

    Merre fejlődjek? :F

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák