- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz mesteruram #33696 üzenetére
Az utolsó hozzászólást kéne nézni, kb fél órája volt
-
bobalazs
nagyúr
válasz mesteruram #33698 üzenetére
Eredeti lemez helyett mehet a kártya meghajtója innen:
Radeon™ R5 235X, R5 230, R5 220, HD 8470, HD 8350, HD 8000 (D/G variants), HD 7000 – HD 7600, HD 6000, and HD 5000 Series alól a Windows 7 (32-bit | 64-bit) közül válassz. Catalyst Software Suite -t választhatod, régebbi de kicsit stabilabb mint az újak, egyesek szerint. Radeon Software Crimson Edition Beta ezt is választhatod végülis.
Amúgy új telepítésnél lehet valami rendszerfolyamat dolgoztatja a gépet, windows frissítés stb.
Esetleg, ha kétes helyről származik a windows, utána kéne nézni nem e malware/vírus gyilkolja a gépet.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz mesteruram #33703 üzenetére
Jó lenne valami más programmal is átnézni a gépet, mert erős a gyanúm, hogy valami hasonló fut a háttérben
Путин, иди нахуй!
-
bobalazs
nagyúr
Tényleg off topik már, tettél fel utorrent-et pl?
Abba van miner vírus ami gpu-t dolgoztatja.
Malwarebytes-t és adwcleaner-t futtass le, majd utána nézd meg hajtja e valami a gpu-t
Athos által linkelt programot töltsd le, rakd fel, majd az egyik oszlopon jobb gombot nyomsz és kiválasztod hogy a select columns/ oszlopok kiválasztása majd a process gpu / gpu folyamatokat kipipálod hogy mutassa. Így látni fogod melyik folyamat használja a gpu-t ebből több mindenre lehet következtetni.
PL. ÍGY:Ha megvan a processz, írj privátba, kibogarazzuk.
-
AtHoS
nagyúr
Elméletileg nem kellene a VGA-t hajkurásznia, bár nem ismerem a win lelkivilágát annyira, hogy GPU gyorsítást eszközöl-e ilyen műveletekre.
Amúgy Aida64-el megnézheted, hogy IDLE állapotban milyen órajeleken, feszültségen működik a VGA. Több kijelző egyidejű használatakor magasabb órajeleken üzemelnek az AMD kártyák, az is melegíthet.
balazska92
Milyen lejátszót használsz filmezéshez az adott gépen?
Tegyél már be egy képet filmlejátszás közben az óra melletti hangszóróikonon - jobbklikk - lejátszóeszközök ablakról (ne desktop képet, ahogy az amatőrök szokták a huszonhárom desktopról, hanem alt+printscreen-t használva csak a kért ablakról)
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz mesteruram #33711 üzenetére
Barátom (remélem nem veszed zokon a megszólítást) a fórumozás alapvető szabályai/berögződései nincsenek még meg számodra.
Az a rész nem neked szólt. Nem véletlenül tettem be félkövér kiemeléssel balazska92 fórum nicket, mivel neki írtam az utána lévő részt. Tettem ezt azért, mert nem hozzászólás vadász vagyok, aki 5 perc alatt (ennyi az adott hozzászólás szerkesztési ideje alap esetben) "ellő" minden egyes fórumtag részére külön-külön hozzászólásválaszt.Egyéb iránt teljesen igazad van, a Te problémádnál szó sincs lejátszásról, nem is kellett volna reagálnod arra a részre
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz mesteruram #33713 üzenetére
Nem sértettél semmit, csak rutintalanul ugrottál olyanra, ami nem neked lett címezve
Gyakorlatilag válaszoltam a hozzászólásodra, majd mikor elküldtem láttam, hogy érkezett balazska92 részéről egy kérdés. Mivel bőven 5 percen belül voltam nem új hozzászólást írtam, hanem szerkesztettem a neked írt hsz-t és a végén jeleztem kinek fog szólni a további írás. Ennyi a történet
Idővel gyakorlatilag majd "rádragadnak" a fórumon bevett alapvető szokások
pl. smiley-t nem véletlenül raknak, dőlt betűs, félkövéres kiemelés, idézőjelbe tett szavak stb... mind-mind nem csak színesíti a fórum hozzászólást, hanem jelentőséggel is bírnak adott szövegkörnyezetben.
Most megtapasztaltad, hogy egy hozzászólásban nem csak egy embernek lehet írni, de ha több ember irányába érkezik valami, akkor illik azt jelezni kinek, pl. ahogy én is félkövérrel kiemeltem kinek szól onnantól a leírtak.read-only mode on the forum
-
Csupingo
veterán
válasz mesteruram #33718 üzenetére
Némelyik driverben előfordult, hogy össze-vissza ugráltatta az órajelet, vagy terhelés után nem vette vissza. Gpu-z-vel, vagy aida-val megnézhetnéd. Vagy driverben van elállítódva teljesítménycentrikusra (vagy valami max.-ra) adaptív helyett. Amd-nél nem tudom hogy hívják, nvidia-nal így. Esetleg egy Malwarebytes-t lefuttathatsz, hátha használja valami a gépedet, bár mintha azt mondtad volna, hogy tiszta telepítésnél is előjön. 2-3 kijelző esetén is megemeli az órajeleket. Kipróbálhatnál régebbi drivereket is, pl. catalyst 15.7.1
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest