- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriisz01
csendes tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy feltettem a legújabb ATI Catalyst-ot a laptop-omra, de a CCC-ben az infóknál még mindig a 8.712.1.2-100415a-098973C-HP verziójú drivert jeleníti meg, kérdés miért nem frissít? Pedig az ha jól tudom egy korábbi Catalysthoz tartozik (talán 10.*). A telepítés előtt minden korábbi ATI programot töröltem pedig.
A Dirt 3-ban a nap bug miatt próbaltam az újat feltenni, meg a probléma továbbra is fennáll.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Krisztián
-
polonic
félisten
válasz jaffa 2843 #13949 üzenetére
Azért nem tudták kijavítani, mert egyáltalán nem egyszerű és emellé még nem is élvezett prioritást. Lévén, hogy semmiben nem hátráltatott senkit.
Én nem tudom, mi okozza, de lehet keringenek a neten infok róla. -
siriq
őstag
válasz polonic #13953 üzenetére
Ahhoz kepest, hogy nem zavaro, rengeteg forumon olvasom, hogy az illetot az oruletbe kergeti. Mindenki mashogyan erzekeli.
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
emerico2004
aktív tag
Egyik úr vett tőlem egy karit és az alábbi problémája lenne.:
"Sziasztok
Most vettem egy 4870X2-t.van két problémám amin nem tudok túljutni.szívesen vennék ötleteket.
Először is a Shogun2 kivételével,csak ablakban hajlandó menni,fullscreenen pár perc múlva újraindul a gép.
A másik problémám pedig az,hogy csak egy GPU van használatban.Shogun alatt fullscreenben nézegettem a GPU-Zvel.az egyik magon max gpu load 99% a másikon 0%
ötlet?köszi előre is.
config:
Gigabyte DS3 alaplap
q6600 proci
2x2gb ddr2
chieftec 750w táp
win7 64
catalyst 11.5"ez a kari :[link]
teszteltük nála is nálam is még azt tudnám hozzáfüzni hogy nálam lement 3 vantage és 16.000pötty körül adott tehát 1gpuval ez lehetetlen, lévén ilyen eredmény 4870 1maggal nincs ... mi lehet a gond ? szofver , crosfire catalist ?
kérlek mondjatok valamit a kártya sajnos nem garis és én sem tudom gariztatni de nem hiszem hogy hibás lenne ha minden megy vele ezen kivűl....
-
polonic
félisten
válasz emerico2004 #13955 üzenetére
A CAP fel van téve?
Ha nincs, tegyétek fel.(#13954) siriq
Tán azért mert túl rá vannak pörögve és a jobb felső sarkot nézik egész nap. . .
[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
válasz emerico2004 #13955 üzenetére
driver sweepert kéne használni!
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
Pubszon
veterán
Hali.
Win7 SP1 X64 + XFX HD5770 + Catalyst 11.3.
A gond DXVA lejátszásnál MPC-HC-val jelentkezik, teljesen lefagy a driver, majd kb 5 másodperc múlva helyreáll, de a lejátszó lefagyva marad.
Megoldás? Esetleg újabb Catalyst?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Steelmanus
addikt
válasz Pubszon #13958 üzenetére
Szia!
A legfrissebb DX9-es driver fel van telepitve? Web Installer vagy DirectX_teljes.
Milyen verzioszamu lejatszot hasznalsz, esetleg frissiteni?[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
válasz Steelmanus #13959 üzenetére
2 hónapos win, akkor a DX-et is frissítettem, a MPC-HC a legújabb 64 bites.
Este a 11.5-ös Catalystet felraktam, megnézem azzal produkálja e a hibát.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
kasa85
őstag
Egy jó tanács.
Akinek fent van a gépen a Cata 11.5b,és a The Witcher 2 vel játszik magyar felirattal az törölje le,és tegye fel a 11.5a mert a karakterek felett nem jelenik meg a karaterek neve,és amit dumálnak.
Ahogy vissza tettem a 11.5a ujjra tökéletesen megy.
Törlést telepítés szakszerű volt minden esetben!
A fentebb említett probléma HD6950 CF jelenkezet.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
Mikor mászkálok közben a karakterek beszélnek egymással,és Triss és a karakterek nevei sem jelennek meg.
Párbeszédnél nincs hiba.
Ahogy vissza tettem a 11.5a Hotra jó lett,és beszédek,nevek is megjelentek a karakterek feje felett.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
válasz #16729600 #13965 üzenetére
Sajnos itt az is számít milyen kártya,mivel a HD6950 más referncia,illetve az adott oprendszer amihez a Drivert leszedem és feltelepítem.
Oprendszerem : Windows 7 SP1 X64 U.
Giga HD6950 CF.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
macman507
aktív tag
Hello!
Fel akartam telepíteni az újabb drivert, de a végén ez fogadott:"A telepítés befejeződött( a telepítés során figyelmeztetések jelentek meg). A naplófájlban megtalálja a részletes leírást."
És ott egy gomb, ahol leírja, mikkel volt probléma, ezt feltöltöttem ide:
http://www.4shared.com/document/ivH8jQkz/Napl.html
Feltöltök egy dxdiag-ot is, hátha segít valakinek:
http://www.4shared.com/document/g7gopdVQ/DxDiag.htmlAhogy én látom mindent feltelepít, csak a lényeget nem, vagyis a videkártya drivert.
A végén meg va pár hibaüzenet, ami szerint, nem kompatibilis a windows jelen verziójával, ami képtelenség, mert rendesen megnéztem mit szedtem le, Win7 32 bit, még a vga típust is ki lehetett választani...Szóval hogyan lehetne megoldani, hogy feltelepüljön rendesen?
[ Szerkesztve ]
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
kenwood3
addikt
Sziasztok !
Nemrég vettem 1 új játékot aminek a grafikája nem igazán tetszik minden maxon van amit be lehetett állítani de sajnos nem sok beállítási lehetőség van játékon belül(konzol port ) . Ezért arra gondoltam , hogy a catalystban kellene állítgatni a dolgokat( ha ezzel szebb lesz a game egyáltalán) de nem igazán vágom , hogy ott miket érdemes állítgatni ! Valaki tudna ebben segíteni ? A játék max beállítások mellet se akad fix 60fps-el megy szóval adhatunk neki bőven . Köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
kasa85
őstag
Egy jó tanács.(The Witcher 2).
Akinek Ati karija van elképzelhető,hogy a 11.5b Hottfix tönkre vágja a karakterek felett lévő neveket,és párbeszédeket mikor egymással beszélnek az utcán,téren stb.
Utána néztem és a jelenség valós.
Elméletileg konfig függő így van akinek megy rendesen van akinek nem sajnos ebbe a körbe én is bele tartozok.
Ajánlott 11.5a Hottfix.
CF tulajok számára a 11.5Cap 3 profil letöltése javasolt.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
hoffman_
nagyúr
Üdv,
Megint meggyűlt a bajom, szerintem a Catalysttal. Videólejátszással van gondom, annak mondjuk a csúcsával. 1080p, dts filmet játszom le, relatíve jó minőségű kódolással(10+ giga). Azonban bizonyos jelenteknél szaggat a kép, illetve egy idő után szemcsésedik, szétesik. Csak a fent említett filmnél(TRON: Legacy) jön elő a hiba. 1,8Ghz c2d és 5870 van alatta, nem hiszem, hogy hardveres probléma van. Van ötletetek?
Illetve egy másik bosszantó dolog. Több filmnél tapasztalok bizonyos időközönként történő ugrást. Nem szaggat, nem szemetel, ugrik egy ici-picit. Ezt mi okozza? Laikus nyelven: a kódolt fps nem pont teszem azt 25, és ezt "be kell" hoznia, és ez ebben csúcsosodik ki? Erre tudok gondolni, nem hozzáértőként. Erre szintén van valami tippetek?
Előre is nagyon köszönöm,
Ábel
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Steelmanus
addikt
válasz hoffman_ #13976 üzenetére
Szia!
Szerintem fugg a lejatszotol is, inkabb ebben topikban tedd fel a kerdest de elotte olvasd el az 1.hsz-t. HD filmek lejátszása
-
hoffman_
nagyúr
válasz Steelmanus #13977 üzenetére
Megnézem ott is, köszönöm
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Jowanson
tag
Sziasztok
A következő a problémám: 11.5-ös CCC-t felrakva bármilyen böngésző (Opera/Chrome/IE) alatt youtube/indavideo videók lejátszása 32bites XP alatt kék halált eredményez. Jelenleg 11.1 v 11.2-est visszaraktam, azzal nincs semmi gond.
Frissen telepített 64bites Win7 alatt hasonló a probléma. Youtube-os video elindításakor a video helyén zöld képernyő, hang megy, pár másodperc múlva az oldal unresponsive-á válik, előszőr a Win7 akarja lelőni a böngészőt, majd a chrome is kiszúrja és lelövi a shockwave/flash player plugint. 11.5-ös CCC esetén jön elő ez is, felraktam egy régebbit, 11.1-eset de Win7 alatt sajnos az sem oldotta meg a problémát. Ha leszedem a CCC-t akkor minden megjavul. Próbáltam leszedni és újra felrakni a shockwave és flash player pluginokat, de CCC mellett ugyanúgy fagyott reinstall után is.
Valaki találkozott már hasonlóval? Hol lehet a gond? Nyilván a CCC a ludas de neten keresgélve nem sikerült nagyobb topic-ot találni ahol ilyesfajta hibáról lenne szó, úgyhogy kezdem azt gyanítani hogy valami a rendszeremmel nem stimmel: Gigabyte ga 45-ep4 lap, c2d E7200 proci, Sapphire Radeon 4850 kari, 4giga ram.
BIOS-t frissítettem, XP alatt a legújabb alaplapi driverek vannak.
Win7 SP1, alaplapi hangkártya driver egyébként teljesen szűz. -
polonic
félisten
Az új, 11.6-os catalyst whql előreláthatólag június 15-én fog érkezni.
Az uvd bejegyzéses dolog pedig a 11.7-ben lesz javítva.
[ Szerkesztve ]
-
Sandrew
őstag
Sziasztok!
Msi X1950PRO AGP-kártyához milyen drivert ajánlotok XP alá? 3Ghz-es HT-s P4 mellé lesz.
Olyan kéne ami a legtöbbet hozza ki a kártyából de az "újabb" játékok elindulnak vele. 2008-ig -
Sandrew
őstag
10.2-t megtaláltam.
-
Roland06
aktív tag
Üdv. all!
Kérlek segítsen valaki mert szétrobbantom!!!!!
Nem indul el a CCC v. AMD Vision ..... center!!! Már 11.3 -tól 11.5-ig mind kipróbáltam
és telepítés után sehogy sem indul a program! Kattintok és gondolkodik két-három másodpercet majd nem történik semmi!!!!Már letöröltem mindent és úgy telepítettem újra már mindent csináltam és semmi!
Valaki segítsen!!!!!!!
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
Olyan gondom van, hogy egy hónapja vettem SSD-t. Akkor mondták, hogy telepítsem fel az AHCI Drivert. Megtettem. Azóta a NOD32 majdnem minden nap kiírja, hogy
"MBR sector of the 1. physical disk, probably unknown TSR.BOOT virus, unable to clean"Teljesen mindegy, hogy a régi rendszer winyót teszem be és használom (2 éves telepítés, már az AMD AHCI driverrel még 11.4), vagy az egy hónapja frissen telepített rendszert az SSD-vel., szintén az AMD AHCI driverrel 11.5.
Néztem Linux alól vírusirtóval semmit nem talál. Néztem Hiren's programcsomaggal "miniXP" alól futtatva vírusirtót, az sem talál semmit.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Gerisz #13989 üzenetére
Mondjuk nem értem mi köze a problémádnak a Catalyst témához, de szerintem dobj egy üdvözlő levelet a probléma leírásával Eset-ék felé. Hátha kapsz tőlük értelmes választ/megoldási módot.
Mod:
Ja, de most már értem, leesett
Chipkészlet meghajtó is van bizonyos Catalyst csomagokban. Ehhe...sorry..[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
Volt nekem egy kis hang megakadásos problémám nemrég 5850-es DP kimenet használata esetén.
Kipróbáltam már több féle catát, HD audio drivert, még realtek oldaláról is szedtem le meghajtót és többféle lejátszóprogramot is, de a hang megakadás csak nem akart elmúlni.
Tegnap este eszembe jutott, hogy talán akad egy nem használt HDMI kábelem, amit meg is találtam
Örömmel tapasztaltam/tapasztalom (most már több órán keresztüli lejátszás után), hogy HDMI kábellel rákötve a monitoromat az 5850-re nincs semmiféle hangmegakadásos probléma lejátszáskor.
Más problémából kifolyólag említette egyik fórumtárs, hogy DP feszültség vezérlési gondok lehetnek. [link]
Ez a feszültség vezérlési gond mennyire lehet általános? Elgondolkodtam a nálam tapasztalt DP<>HDMI hangmegakadás miatt, hogy esetleg ez a jelenség is erre vezethető vissza
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
polonic
félisten
CatalystCreator twitterén ezt találtam:
"CAP updates are 99% for CrossFire users, very rarely for single GPU updates (sorry)"
Úgyhogy egy gpu-hoz fölösleges telepíteni.
-
Sonja
nagyúr
AMD Catalyst 11.6 WHQL
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
polonic
félisten
Mobility catalyst driver (felmennek toshiba laptopra is, ebből kifolyólag lehet, sonyra és panasonicra is), egy kicsit átírva az előző linkeket:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest