- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Ajánlom ezt az oldalt srácokezt
-
fules66
csendes tag
Hello!
Az lenne a kérdésem miért van az, hogy mielött újraraktam volna a CoD-2-őt satbil 91-es FPS-em volt, utánna már csak 20-30. A beállítások ugyanazok, szerintem a gépem bírna még a 91-nél többet is. Megtudnátok mondani, hogyan tudnám megnövelni az FPS-em?
A configom: nVidia GeForce 7600 GS, proci: Intel core 2 cpu /2,13; 1,6GHz(lehet hogy hülyeség, de ez van odaírva)/, direct x9.0c, monitor Samsung SyncMaster 920n /simán viszi a 1200*1000-es felbontást/Kérlek segítsetek, nagyon fontos!
Előre is köszi!
-
Balinov
titán
válasz fules66 #3752 üzenetére
"Intel core 2 cpu /2,13; 1,6GHz" hmm.lehet,hogy ez a Core 2,13 helyett csak 1,6ghz-en jár. Ellenőrizd bios-ban,hogy a procid fsb-je be van-e rendesen állítva ( lehet,hogy nincs)
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
cor
őstag
-
Swingboy
tag
Intel Speedstep Technology, és a BIOS-ban lehet beállítani a használatát, illetve az operációs rendszert (XP) az energiagazdálkodás beállításainál Portable/Laptop-ra kell állítani.
A 7600-as kártyákat valóban nem nehéz kimeríteni COD2-vel.Remember, Elvis will be with you...always.
-
Balinov
titán
válasz Swingboy #3757 üzenetére
hm..látszik,hogy sose volt Intel procim. Ez az AMD-s CNQ itnel megfelelője lehet.bocsi hogy hülyeséget írtam.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
fules66
csendes tag
Hello!
Tényleg a direct x volt a baj, lentebb vettem és újra stabil 91-es az Fps-em.De nem tudtok valami megoldást arra, hogy növeljem/bírná a configom, ha növelném?/
Köszi!
-
Pubszon
veterán
válasz fules66 #3760 üzenetére
Mindent vegyél minimumra, OFFra, és lowra, csak a felbontást hagyd azon amit a monitorod bír. És ha fut vmi progi, azokat is zárd be mert nekem pl a Mozilla is fogja ha meg van nyitva vagy 10-15 oldal.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
fules66
csendes tag
Köszönöm mindenkinek!/már 200-as/
-
Balinov
titán
TEgnap 1 óra COD4 multiban való bénzás után visszamentem COD2-re,hátha csak nincs gyakorlat még a 4-ben.ott újra jól megy,szal megnyugodtam,hogy nem én vok béna,hanem még szoknom kell a 4. multiját
-
chungee
addikt
Konfigom miatt még sokáig fogok COD2-zni
-
arix32
csendes tag
COD 4 FOR EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LAMA
Arix32
-
Neró
őstag
Nekem nem birja a videókártyám és amit akarnék olcsón az elfogyott.
A másik boltban van csak 2x annyi az ára.| www.diablohungary.hu
-
webdeejay
aktív tag
Hali!
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy cod2-be neten 85 fps fölé nem megy dx7-ben...7600gt-m van...com_maxfps 250-re állítva...help!
-
chungee
addikt
OFF
Aki használ Xfire-t pls help!
Az a helyzet, hogy csak COD2-t látja és nekem van Serious Sam2+Time Shift+Sniper Elite stb... de nem látja. Mi lehet a baj
ON -
size
tag
Sziasztok
Kérdésem lenne hozzátok.
Adott egy müködő cod2 szerver. Othoni gépemen fut.
Az ottani hállozaton belül szépen megy.
Azonban a netröl nem lehet hozzá csatlakozni.( azt irja a szerverre várakozik)
Ezek vannak a szerver.cfg-ben amik a szerverre vonatkoznak.// ************************************************** ***
// *********** Server Personality Dvars ****************
// ************************************************** ***// Hostname and MOTD
sv_hostname "xxx"
set scr_motd "xxx"set dedicated "2"
//Szerver IP
set net_ip "xxx"//Port (Standard 28960)
set net_port "28960"// Max Players and Saved Private Possitions
set sv_maxclients "12" //Maximum players on the server who are not using the private password
set sv_privateClients "4" //Allows players to enter the server without taking up public slots//Downloads
seta sv_allowAnonymous "0"
set sv_allowdownload "1"// Server Packet Rate
set sv_maxRate "20000"// Limit Laggers and reconnect spammers
set sv_reconnectlimit "3" // Limits how long a player must wait to reconnect to a server
set sv_minPing "0"
set sv_maxPing "400"// - Banning
set g_banIPs ""// AntiFlooding Settings
set sv_floodProtect "1"xxx tagok értelem szerüen kitöltve.
Segitsetek a ha tudtok mert nagyon jó lenne már saját szerveren játszani a haverokkal.
Help!Megbizhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=size
-
Balancee
aktív tag
válasz Balancee #3781 üzenetére
Itt egy kis segitség a configoláshoz: Config maker
Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
-
size
tag
Kikapcsoltam a tüzfalat, de sajnos ugyan az a szitu kintröl nem lehet elérni.
Probáltam másik szerver cfg, de sajnos egyikkel sem müködik.
Az nem lehetséges hogy a UPC szorakozik?
Egyébként erröl az oldalról szedtem az infokat a cfg is. Mert mindent frankon le van irva ezért csodálkozom hogy nem müködik.
http://profbako.uw.hu/help.htm
Meg még innen néztem dolgokat:
http://gameconfig.fgcklan.hu
Igyhát paszolok.
Ha valaki tud küldeni egy szerver cfg ami tuti hogy müködik az megköszöném.
Bár az elöbb emlitett oldalakon is vannak minták amik müködnek.
Telepités menete a következő volt
- Cod 2 alaapjáték fel
- 1.3 pach fel
- Pályák main-be bemásol ezek másik szerverekröl letöltöttek voltak, de azota probáltam netröl letöltöttekel is.
- szerver cfg probálgat
- AWM-mod beállit
- Örül mert végre megy aztán, hidegzuhany mert kivüröl nem elérhető.HELP!!!!!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
Megbizhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=size
-
snoopzkaaa
csendes tag
Sziasztok
szeretnem kerdezn, hogy hogy lehet bebindelni azt h mikor belenezek a tavcsovesbe egybol levegot vegyen????
pls help,,,, thx -
Balancee
aktív tag
Ha dinamikus ipd van nem fogját látni a gépedröl inditott szervert. igy egy fix ip t kell adnod a játéknak. A másik ha nem eredetivel telepiteted a játékot akkor az is baj lehet. A keresöknek is kell x idö, hogy a szerveredre leljenek a skenerei. A haverjaidnak meg add oda az ipd. Ugy elvileg látni fogják.
[ Szerkesztve ]
Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
size
tag
válasz Balancee #3788 üzenetére
Hello
Nem dinamikus az ip.
Az ip cimemet már megkapták a haverok és igy x-fire is látja szépen a szervert .
Azonban én magam is ha ugy probálok meg csatizni a szerverhez hogy a külső upc ip-et használom akor várakozás a kapcsolatra feliratot kapom és nem csatizik.
Ha viszon meg adom a hálozaton belüli ip azon szépen csatizik és megy a szerver.
Arra gondoltam elöször hogy lan szerverként fut de beirtam hogy net szerverként fusson, de ugyan azt csinálta.Megbizhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=size
-
icons
addikt
Hello!
84.2.39.215:28960 Ide akarok csatlakozni Xfire-lel, és cod elindul, de Várakozás a kapcsolatra...xx és számol, már 116ig, de semmi... ez miért van?
Valójában minden szerverre ezt írja ki...
A probléma megoldódott, tűzfal...[ Szerkesztve ]
-
néha
aktív tag
Halljátok a cod 2 ő ben mi a kedvenc mapotok???? Nekem aranten(az király)
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
néha
aktív tag
Mármint a caranten
-
Pubszon
veterán
Nekem Toujane. Only Rifle.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
chungee
addikt
Toujane-rifle-DM a király
-
Zood
csendes tag
Hi!
Aki esetleg nem ismeri :
Büdös Macska Only Rile & Toujane DM szerver :
195.70.62.122:28995Büdös Macska War Szerver (Toujane S&D):
195.70.62.122:28990 -
danithe
tag
Nem tudjátok hogy hogyan lehetne emgoldani,hogy mind a 2 magot kihasználja a game a procimbol? :S Lenne vagy 300 FPS-em
Azt mondd, amit mondanod kell, ne azt, amit mások szeretnének hallani. Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást. Egy szakadékot nem lehet két részletben átugrani.
-
néha
aktív tag
Ja az only rifle az király
-
néha
aktív tag
OKOKOK
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest