Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
-
Mobilarena
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
findajob
csendes újonc
válasz Látróá Löfür #9173 üzenetére
Mélységesen egyetértek,
de még talán javítanak egy pár (tucat) problémán... -
csendes tag
Üdv!
Az összes jegelt hirdetésem újra aktív lett
Nagyon hiányzik jobb oldalon a Menü-jobb mindig látni mint kattintgatni pl. az üzenetek miatt
Az időzített Up-okat egyenként belépve a hirdetésekbe lehet csak beállítani,(a réginél jó volt a felsorolás doboz)
Up vásárlás menü pontot még nem láttam-ha valaki igen írjon nekem
30 hirdetésnél rengeteg a meló a kezeléssel
A kereskedőknek akik eltartják ezt az oldalt, nagyon meg kellene könnyíteni a hirdetéskezelést
9 hirdetést töltöttem fel a napokban, de nem aktiváltam direkt, ezt hétfőn szerettem volna megtenni-ELVESZETT MIND!!!-rengeteg munka
Nem lesz egyszerű megszokni-FELMÉRÉST KELLETT VOLNA CSINÁLNI-ÉPÍTŐ JELLEGGEL
KAPCSOLHATÓ FELÜLET KELLENE A RÉGI, ÉS AZ ÚJ OLDALON-(Ilyen kapcsolható volt az IWIW, ÉS A FREEMAIL is a megújuláskor amíg az emberek meg nem szokták)
Tisztelettel: Zoltán
-
csubbaka
tag
Szép Vaterás kinézetet kaptunk, tele hibákkal, de ezeket biztosan javítjátok. Személy szerint Én kifejezetten örülök az egy pöttyös értékelésnek
csubbaka felhasználónak 43 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!
-
Mister_X
nagyúr
Nem tudok szűkíteni az aprókon, bármit is írok be a részletes keresőbe (település), nem jegyzi meg oldalfrissülés után.
Safari, iOS 11
Továbbá nem lehet felhasználóra szűkíteni, de gondolom ez feature
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
senior tag
Hardveraprón ha az olvasatlan fórumtémák gombra kattintok az itt szóltam hozzá részben a telefonomon (S8+), asztali nézetben jeleníti meg az oldalt. Ha alul rákattintok a mobil nézet gombra, elugrik az adott fórum témáról és visszadob a főoldalra. Nagyon zavaró.
[ Szerkesztve ]
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
koby11h
őstag
Sziasztok, Hardveraprón nem érzem a keresésben a logikát. Pl. hogyan lehet csak a Szándék: Keres típusú hirdetéseket megnézni? Eddig azt mondtam Szándék: Keres, Keresés és meg volt, most bemegyek a Hardverbe (eleve már csak itt nézhetem meg, vagy egy másik alrészben külön-külön), majd Részletes keresés, Keres, és nem történik semmi! Ha meg fentebb nyomom a Keresés gombot akkor visszaáll Szándék: Mindegy-re és az alap listát kapom!
A jobb oldali menü nagyon hiányzik (Hirdetések kezelése, Up-olás, Privát üzenetek...)
Itt szóltam hozzá: ha HA-n lépek be és megnézem az új hozzászólásokat egy fórumban, akkor nem tűnik el a jelzés, hogy van egy olvasatlan hozzászólás. Csak akkor ha pl. Prohardveren is belépek a fórumba.
Hirdetésfeladás: az hogy a Gyártó nem választható az ok, sok féle van, de így meg félek sok elgépelés lesz.
Jól érzem, hogy csökkent a feladáskor a Leírásba beírható szöveg hossz, vagy csak keverem más oldallal? És csökkent a feltölthető a fotók száma is! Remélem a minőséget azért nem rontja az oldal (lásd jofogas.hu).
Ez már csak szubjektív vélemény: túl sárga[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Victorio
aktív tag
Az eddigi értékeléseimből mind dupla bejegyzés lett.
Az eladás megerősítése nem műxik.
Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
addikt
Értékelés jóváhagyása után 500 internal server error.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
zzotto
csendes tag
Debug adatok:
y6LtNu6+fF8D/uDYe8Er6NBNEHhWBpk/+LD3LSOhBiAI1R/49DTswOUGpqmQR8p3yBXB6O6Sa3DVmp9luSn
2k/F0y2/W3g+CDJRxD4MA1xwDs17VMYY38mbb18WbzXTgLj0e7pWBuu/L3QUyvQ8hHWS8l5N0abaGAnQ15G
iiiI1PJY8hWuRBtXk4Dn8WakOSPCyeofxatGyMS3xCwDIrYHTPKmtm/roNcvKYgK6kfRYKpyCCUn/YRQuZi
yIInHLWYHMFUB//n4GFFYtKV2oZMt5mltcNV/oj0P8D4FQeSIJMVPjh87CytwAbHMdi7l15Rp7gzjvuhqyK
eQx0l2JXUeCopL8xWWmvpT/dqwtkDCkOJkt7TyjgRuehVV+xHEbIqCcCEPGHBMNyltc/bPWap87cQ04KFpQ
/yA4UbDwpAgUP8PFXO8MosZPAbtP3/WKHfpasw6siVJgTCCbzHp3PYGYf8NL4GnHnn9mJi+X3/lSVwquLql
vN5wHobzAvvvIw/3bqXStNQnZRw0umS7n1quxYmC/ei1h2a15wAEr+yERGcYlSrmpfJAQCMAgK2mRIRhwnX
4nCUnNz4YxwBYHcmz5zDk6jDBwWZv0fNIjl+nuAPR9T0dGSAqnjr1YdNV5uM8KBxi9spn2hxcKBdUw7ZXLo
5/EJOkE3ubhev04vIq232EEc39a3G8L8cMyjU4grb71hezmzPZ2C8i2oaW/Z2t/Vcrlmcjqf0nqKkLSUT+P
3rpHu0g1HneFUbJEm8rfHTXvLUsRcpw0OgmsOMIwDMswT02pZLkFP6SvAq0plcUb2HaKaF4mZ0Y3Q4iPgrw
UIrpbA+MRiJweFfZwPSTgj8tk+vNYYgb3k7B57GyQ8okeGBhC92Yofzg7U5y/iSvuJG8A7/jRYK58M2j0r2
YX38Yd0vyrLm+XQjhOFt8s8uYr4xaf1gZ16JkaJejxJnQpc4ZpsrW0bMih04TkM49/iykmRtSmwCrPTEwub
JJ05bIfjxT45XGIDmEY/cUvT3HogEETPu9UBT1TYxUbD4XHEJ3BEL6XLUd22f40C4JdsqsiKsmLxSzne/bP
Vrx8R8xKh3MCnz8779+XClY8/m622r4yUFmEnXuTEtEao2PmZlBaw6sQ23SieB5vIw9cQSIdMKEW4ax+hVn
0iEHmsvMW9wsm83JAmUxsH44ehC9MNqcRrOCAF6hodWIqcE4AvpAEEH95DhHfDOhd+nyc6GngztCoUqH22L
KVjKt4IVA4s6xMfkuiR60FrZT3BkgHItg9O/vpe72VSJl7MUjm8GLv8wTEUGu+4UxZdCcSPH0Au/5+Nl5gw
8JmNqGVjug5omy8mv7o/67gZa1C6IsFBOTgA2CiaXdNdXq7Kw7PsotOYORd/9n977hMbIJ30AGXCF7o2RbV
4WAf5n9c06n9djjrdh5nDpkXj5w9pzKEChAHOVa6b+4IKdLjhKyZQmkHAa/lTJJMBb/1XWgqYlOObqZlmWs
CBUr9aSCWAKdxFiYhL4L2Jz6ZvAmj0WNtl+RV+WCZkWkRfZetkAUhWwenerSNQS/QYwVGMw0715QPlouRGP
ELj+Lkutq0EPwIbP+Yi94G8bJEFqgLKUWnr7HVIrmoi5u9awmreuGLphfd2rs4GfeXYqJJkCceh+YIN1M3P
8q98 -
falaci2002
tag
Üdv!
Nem vagyok ellene az újításoknak, jobbra törekvésnek és biztosan alakul majd a dolog! Egyelőre kicsit kuszának, bonyolultnak tűnik az előzőhöz képest, de biztosan meg lehet majd szokni, pláne ha javítva lesznek a gyerekbetegségek.
- alig találtam meg a "belépés" gombot, egy kicsit apróra sikerült, lehetne feltűnőbb (igaz, ezt elég egyszer megtalálni)
- a hirdetés és az információs oszlop aránya majdnem 50-50 %, talán 75-25 elég lenne a hírdetések javára
- az alkategóriákon belüli lapozásnál visszaugrik a kezdőoldalraCsak ma láttam először az új oldalt, így egyelőre ennyi tűnt fel.
Minden jókat és hajrá!
-
szoszo1973
aktív tag
Kedves szerkesztőség!
Most, hogy tudok értékelést készíteni?
Ja és az üzenetek között nem találom a "válasz" lehetőséget.
Köszönöm!
Egy dolog állandó, a változás!
-
szoszo1973
aktív tag
Egy kicsit komplikált lett a menürendszer. És eltüntek az értékeléseim, a 124-ből lett 41 pozitív. Legyenek szívesek megjavítani a hibát.
Köszönöm!
Egy dolog állandó, a változás!
-
thyeby
őstag
Az új hardveraprón hogyan juthatok a privát üzenetekhez?
Írtam az eladónak, nem válaszol. Bizonyára Ő se látja, hogy új privát üzenete érkezett.Több fa van, mint asztalos!
-
tag
Nálam nem valós a pontozásom, 517ből kevesebb lett csak 106 !
Legyenek szívesek kijavítani a hibát!
Köszönöm
Üdv : Roland, Felújított prémium kategóriás monitorok,számítógépek,laptopok MONITORCENTER www.monitorcenter.hu
-
HÁZIGAZDA
válasz MC_Roland #9214 üzenetére
mindenki: az értékelési rendszer változott, mostantól egy tranzakció egy pont. a régi adatokat ennek megfelelően konvertáltuk, tehát nem veszett el semmi, csak máshogy pontozunk. az 517 pont helyett a 106 most azt mutatja, hogy ennyi adás-vételed volt, és az hány %-ban piros.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
HÁZIGAZDA
illetve, népek: vannak bugok, rondák és szépek is, kicsik és nagyok is, picit aludtunk az éjjel, de most nyomjuk ezerrel, reményeink szerint hétfőre már egész használható lesz az oldal. az összes topikot olvassuk, jegyzetelünk, priorizálunk.
-
-
kicsako
őstag
504 Gateway Time-out
A RIOS R6 motor az oldal betöltése közben időtúllépést észlelt.
A szerverek valószínűleg túlterheltek. Próbáld újra kicsit később.Debug adatok:
ZPhVC3u9JP6M+yp0ZLKf7QKv/n/1HMcE6GARZKezfcyCcaDS1Dta4R5OXs3EbrZAlFxAFgE6V9GgR7M+daz
BYP9hedflO3Ql7Ok5woowj9qzPpRT8lNlZ94Kjr8ula1+goMEVKgM/mi9uF+k6fVMXHLC3YIV3/zB5+h1Rg
HZTRGdVw/VqLw9Gh8LviUDJA5WxYkkkrlQpNeABVxV8cJCkZq2ZSzlsrq0o9b2b4KcARpyANetXgdiBNH0C
G/RBOKi1jZqP7M3PPwjqsc/uZqCDpBYCp0+ls06d7KZrJwUyjKFjaizkdURBSvl+s8+/Qec1v0gAXBQNBh/
e2AHHNO7FAYSwtWOaPnJYXEdV2Xi9uqkH/ZH6bi6RO0G+jFOSD2rl1spQi10Fd+M+O0vAnVSplkkVW3Ng2E
eb61t9XM5pcl9bDMXsaForJd+Z9E7JT+rC/P8XeRad73npq2isXYvljVEY7yEbCbnsH4Us6NM96z6EbCn8c
smCEZGKZUrzTACzENNII16PWwAk8a0qnIfmv/Lluc7BRAGPz4WKMjuOhyFbEu7pZveitFiP4/g4sfT/JiqK
syhBEeFbk+Xkhecbgoz1VhEj0py7Man7z4WegKLu5o1p9uSWtO0jc+hQ04q9+pOv7bx24zpxctHOW5llDE2
7+ac6CX1Iu3v28hzW4WWbidKnlGJ9v2EB5QEsuG8dtKWOPvBxs703F3JXCFLVfDT1QFEFJdmq0zY8ZZQLS4
33/xPehoAnT0fhRjz8WgRTI0DkOdCQ5jAXbzNoqP7UwlIfYS4TV4h7qSP+EUSpVdPu4Kvx7N8NVxWoqxNnV
YaL1k2zyMBmMapt2RmInxyZdItcJdYJ6K7Ks43Hre1MxsFk3L1+B+dHlmyuGRv2FqGND835q39u8pHTrmj+
4YywPxWeKKxm1aRxjej+ZXwlgS0RjkN9sb1JbCTRLLaW0+6lHZ/gflFy3WtF0xThYzQvo+5FV0gssN1MXE8
5Lm/xS+VvG7vyHqf6ZysERIliqnnqWfCieusj8tRRFSyJE3z1iBAGS9NR60ctLlxlb06Mg9qo+UQ47v81Jf
XNfhB/aAhFL8BgvTHB1FdhD9Y59b8zG+DwbB7eXu63pO+GqvktZ+ya4o8QKunkHrSH/1zeDwPhdMvnTDq+R
WNAhBq9LVhsIwJ+3E2YOdy6M7QAwgjH8QDrYG2Xvnj9BaluF93MceTASSnRcQJ3g35TmzLVS3y/Vhgow35X
g4+x5oOjnJGtr/KfEIAFyyIkILjnxZ2Jxlt7WPOl1kNI3kumD2pWCj1dOWxVtzDNhZbVD6IgES195upWpJy
n+J8MccCK89upuFSiNJVXv+iV1cf0L/L8NsQPhZGgpKezWISN9G9WRNFrWRCKAiTLyPuNOisSkNGEVsDigH
vcB6I7ebNiz1/DQYStsvYFD1LF66BM/RmdlNKVly2K4cA7Y7b2Dav5KpTwDLulK/ZWPThoC8lD/Du/bapkf
Vi56T/EPStnLrXftLIn31I0nVuVqvDfflYL7oWQeR9B68SavVNH2gQ7I7n73kYZ5wRv0rXJf1QqSG8A3T26
q1RTo4+RS3UEuutwTrWrxVDeRL9lU7Y+D2hCwPZRvPd+iMo5JP9FZ4bz9V/X0gOvtxTxuc98h4nj1EuOsLv
YDMWnAd+c9sOCSoH8P7toEvsGD9y+uvAo9gAdbOYd40kwr29gQAxMsCHRVz2czYqcFw2MWjo5uUiDpk6vod
SlUzG/TqZA7v241NH73YWnB36d/TcJGOnlQoe9oyRxG0FKKYo0aYDh17ORJerM6MHiMEJq/l8W0l3UTMZfK
ZLKANVga+pzCg7SS/yU6kcocGX+lshAz/3isE2RFRLSP7/mSN0+fYbNz49OiTs9GK9ISI49fCGR6i9JRkBg
B1Z6VnMxQDkiTqvVRdGhuxlT8t8QhTD5i5bfr+oEKvtAEWfTVk19BEncmaFK/t3thBPgW6vRS28oKH3zjGA
J+65HEuN1l/pAPK8bkD7HwaYk5W9dOZldppsX4WLl4hJ78uoY4gmQVKvIB/ZmzcXV0jvBZBm8+34dSUeu7d
GPeQ04wPZNF7oGjjt63QxO/qb70RpwTPT04axHzt6ziIqwnTWxjk4bliXg7PUT+1t7aMPmTkgcnttbV4mo3
DUl4EUtl4MVXuHaaHPpgo4kbJrP24TALDplqIS1NBCh2yKnl0o1ZHGGI0gUlWVHirhKSgImn7gZoOfdWDRT
RVoIYkNvkwcoqAIq3+mH7hxE+oFHddDLXPBboX0sJJJzMP9J3rFaR19neycHHyqOGiVyAq/GkMkx0FJ7nLS
njWvJ3mxQxC0VHrNYCGVv3dn3OTUlWjJdVeGvoaJgWBmGPNDdz7jKBIT9ty7FNkXu/EdIo+8Ej9FeybcfGr
ifDEWACV6zu43omymOeW3UxckysoYzpDfQ/1czNJ3vVQhgNM21WC0zN6Pp15nOZjDtzMPGUFo8nejQfYhqZ
OLDTp7JNtb4jj1puUiOCfwbLJVMELjPVOhk7QUALHZxrKBla+g16T286G6lGlKbSb0LAw5Jl1TgHZaK7HEp
kHT9ttgEvSRdITSzMkNfkm0O6g3JL/dwXQJLh0RfTMnKPn1n3Njf4Ic5bB7lQV0Z2LWwdAsrQiWY5ROb9YS
03/nn6/jGsdVKOzD8+CFsHrC0hPjYQM0vCJJ6BvQOQCN9mCeNkPcqKXtNo0rFFGgcAm8NsCe4l6A138a8Qu
gw4gf/J689p95WekfXSZY2meEMhieFZlcWG7Yhz4ZqzX4CJNtvn94mPCpdcDko6sLOLHbH5kbOvWqUSx96f
Iy/P7uYBFuwurpF8yHaE81GrsL0PsuZ651dROGS+R8y8UlHG4g+y+X7Da1HF4G5iD0p0L7OyfHHzqNsRDY6
PAPbD6lupUWq5mnimaYRzMwINg6Xcl78/RyA/jhI081I6tcAoLFtfZ2TfLjBofYyuTISdx0kdxFBdC6qsSd
DqJLjD2EPBSC5AL87rtY3qs1TarAFFBvotSeQYr+ki+mnwD2vDYxs+nA92fys+fObHvC1nK1zd51lKXgqKN
49c1rtB4DIpdwPJAn79z1ozKntS5Lc6J4zi8W1krTFa57o6AUI9ZyGGT/M5fw9Crwu+OlY+b36YAwDVObFo
qsWcTvGaH9OrAhfXm//1p4RIZ9eMiwbK5j/AOJAmVc8At9/C9/rhb0ayg7/14NVzPCBgoDUsW1ZJjUoPEqS
EKACn/+4LaDh9uZR4h5A4ImqPml2eVD4qheQrIWPpMhJXgOlfJBAzATueYRvCjOoj8HZ3Q8ofok2GX7urtp
xDp3DC1X2Ks1dDHvuY3kNIZLGUM+TDJbLI56Dn7aYuETyazMP80ZHr/dmZvOx8XPuGb6udlGJLDSlOjP86B
1b584aKMd+s73Yvnnflfcq0glx87twYF3gwJp97qJqS9vJTeh/Kh6CrWA+RiOPnJWxF4IVvSJVg==[ Szerkesztve ]
-
tag
Köszönöm a választ....nem azért mert a "dedoban" vagyunk de miért nem lehet ne megjelentetni a régi piros pontok számát?
106 az a szöveges értékelés volt...vannak akiket érdekel az értékelés és írogatnak...van aki csak pontoz...
Szerintem hitelesség szempontjából nem mind1 ,hogy pár száz vagy több százÜdv : Roland, Felújított prémium kategóriás monitorok,számítógépek,laptopok MONITORCENTER www.monitorcenter.hu
-
andrej71
csendes tag
hát igy a 121 pozitivom hejet a 41 pozitival a meg bizhatóságom értékelése megint a minimumon van, akkor ezek szerint mindegy adok -e vagy veszek akkor is csak 1 pozitiv jár.
nagyobb értékű küldeményt semmilyen formában nem postázok a magyar postával csakis futár jöhet szóba! ha ezt nem tudod elfogadni kérlek lépj tovább, köszönöm tel: +3630 835 7449
-
HÁZIGAZDA
válasz MC_Roland #9221 üzenetére
mindenki másnak is az új rendszer szerint számolja a pontjait, értelemszerűen, ergo a 106-tal te ugyanúgy top versenyző leszel. más az új rendszer, átálltunk rá, ebben értelmezendő minden. kis idő múlva nem lesz téma, hogy valaha volt az előző.
-
HÁZIGAZDA
válasz Zsoleszhun #9223 üzenetére
sehogy, de meggondolandó a full minimál, kompaktált, barnásított nézet a veterán tagoknak
-
anonymus89
addikt
válasz andrej71 #9224 üzenetére
41 adás-vételed volt az elmúlt időkben nem pedig 121. Az, hogy valaki pl. mennyire korrekt a csomagolással (amit a vatera oldalán is meg van fogalmazva, hogy plusz költséget nem számíthat fel az eladó) vagy a hirdetésben leírtakkal (mennyire valós az amit leírt) ez csak plusz. Attól még szövegesen ugyanúgy megfogalmazhat mindent továbbra is.
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
qvevo
újonc
A régi felületet lehet használni vhogyan ?
-
törölt tag
Ha archiválok egy hirdetést és ha a Visszaállítás gombbal újra hirdetni akarom, hiába nyomok rá, nem történik semmi.
-
sz.istván
tag
Kérdésem, továbbra sem lehet majd privátban fotókat feltölteni?? Továbbá a pontjaim száma, mint másoknál, így nálam sem egyezik a korábbival!!
-
yodamester10
őstag
Igaz én nem vagyok itt régóta hogy ebbe beleszóljak vagy csak halkan megjegyezzem,de azért csak lehetett volna egy felmérés,hogy kinek hogy fog tetszeni az új pontozás.Sokan velem együtt pedig nincs sok eladásom vagy vételem de szeretünk pontokat gyűjteni,most pont elvesztette ezzel a varázsát a hardver apró
-
HÁZIGAZDA
válasz yodamester10 #9237 üzenetére
akkor így jártunk (noha ugyanúgy lehet pontot gyűjteni eztán is, egyszűen máshogy kell értelmezni egy adott számot. de most komolyan, ha adunk 28 pontot egy tranzakcióért, akkor meg ez lenne a világ legjobb rendszere )
-
Jones5
újonc
Ha csak a hardver/keres keresést indítok, akkor nagyok sok olyan hirdetést látok, ami valójában eladási szándákú, de hibásan a keres szándékre van beállítva, ezért a keresésben is szerepelnek.
Jó lenne egy lehetőség a régi felület visszaváltására, az sokkal egyszerűbb, átláthatóbb volt.
-
RazoR
veterán
Csak egy apróság, de ha apróról bejelentkezve nyitok meg ez PH topikot és hozzá szeretnék szólni, újra be kell jelentkezni., eddig ez ment automatikusan.
-
veterán
válasz yodamester10 #9242 üzenetére
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
elithun
őstag
válasz yodamester10 #9237 üzenetére
Hát nem tudom az miért jó, ha kevés üzlettel is úgy tűnsz, mintha nagypályás üzletelő lennél.
Ez ahogy neked úgy egy csalónak is kedvez.
Nekem a régi rendszerben volt 75 pontom, de őszintén szólva ez szerintem irreálisan magas, és felesleges bizalmat adó szám, mivel egyébként ritkán üzletelő vagyok. Reálisabb, hogy most van 15 pontom.„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
-
HÁZIGAZDA
válasz Oldman2 #9247 üzenetére
addig, amígy egy dhl oldala fogja magát, azt átvált szlovákra, aztán ilyen-olyan errorokat dobál, amíg egy facebook hol működik, hol nem, addig mi sem vagyunk hibátlanok. pár nap múlva majd azt fogja mutatni az akkori állapot, hogy alapvetően rendben vannak a dolgok, pár hét múlva meg épp annyi bug lesz, mint ph fórumozás közben. és nekünk nem tízezer programozónk van, hanem egy.
-
nagynini
újonc
Engem egyenlőre két dolog zavar.Az elmentett apróim címszó alatt átláthatatlan kusza a régihez képest!A feltöltött hírdetéseimet nem tudom hányan nézték meg és így melyik lenne a kelendőbb! De a keresés is nehézkes.
-
joccadoki
senior tag
Egy újabb egetverő hiba, ami miatt kezdem úgy érezni, ez az oldal is az olx ( nem azért mert megvette a jofogas.hu, hanem mert használhatatlan volt az oldal!!!) sorsára jut.
Egy hirdetésen keresztül írok privátot, másnap senki nem tudja milyen hirdetésre írtam, mert nem jelenik meg sem a püben, sem a felhasználó adatlapján!
na most leveném a félkövér betűt, de nem lehet , nagyon megköszönné mindenki, ha visszaállna a régi rendszer, amíg ebben a hibák nincsenek javítva.
Az értékelési rendszert (abból ítélve, hogy visszaolvastam) mindenki szerint ÁLLÍTSÁTOK VISSZA LEGYETEK SZÍVESEK!
Nyilván ha nem történik meg, lesz*rjátok a felhasználókat, és így ti is elmentek abba az írányba, amibe sok oldal is. Bár végeredményben igazatok van, ahogy Parci fogalmazott, egy idő múlva a kutyát nem érdekel majd
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest