Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz s7evcsenko #16650 üzenetére
Igazából engem ez annyira nem zavar.
Engem ellenben nagyon, mert nem képes a pipák állapotát megjegyezni, és elég egyik eszközön figyelmetlennek lenni, és kidob az összes többiről.Ha bejelölöm, hogy belépve szeretnék maradni és folyamatosan használom az oldalt, akkor illene azokat a sütiket rendszeresen frissíteni.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Ha egy helyről kidob, akkor a többiről nem kéne. Utóbbi csak akkor van, ha egyik helyen explicite kilépsz, akkor mindenhonnan kidob. Régen ez nem így volt, megkérdezte az oldal, hogy mindenhonnan ki akarsz-e lépni, vagy csak az adott eszközről. Lehet vissza kéne hozni.
Make Asia Great Again!
-
s7evcsenko
addikt
válasz lezso6 #16652 üzenetére
Lehet, hogy félreérthető a "kidob"
Ez úgy történik, hogy otthon a gépen belépek, bepipálom, hogy belépve maradok.
Eljövök a géptől, telon nyomom tovább, ott is belépek, ott is kipipálom, hogy belépve maradok.
Másnap melóhelyen belépek, de elfelejtem bepipálni a "belépve maradok"-ot és abban a pillanatban ki is dobott az otthoni gépemen és a telómon is.Ez mondjuk célszerűbb lenne, ha fordítva működne a pipa és azt kérdezné meg, hogy ki akarsz-e lépni a többi eszközön.
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
válasz s7evcsenko #16653 üzenetére
Ja, értem. Biztonsági okok miatt sajnos nem lehet opt-out pipa. Viszont ha egyszer benyomod, akkor a sütivel megjegyzi azt. Nálad nem így van? Vagy törlöd mindig a sütiket? Esetleg mindig más céges gépről lépsz be?
Make Asia Great Again!
-
s7evcsenko
addikt
válasz lezso6 #16654 üzenetére
Én nem törlök semmit sütit.
A cégnél nem tudom hogy van, de német szerveren keresztül megy a net, plusz van, hogy itthonról vpn-en keresztül lépek be.
Ám mint írtam, ez engem annyira nem zavar, mert cégesen nagyon ritkán lépek be (nehogy dádá legyen), így a baleset is ritkán fordul elő."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
dqdb
nagyúr
válasz lezso6 #16654 üzenetére
Nem álltam neki a sütik tartalmat megfejteni, de nekem olyan érzésem van, hogy a pipás süti hamarabb vagy ugyanakkor jár le, mint a session süti.
Nem törölgetek sütiket, mégis üres checkboxok fogadnak a Logouton, ha kidobott a szerver. Amíg régi Operát használtam, addig ez nem okozott problémát, mert ott a jelszókezelő megjegyezte ezeket is, de a Chromium származékoknál nem így van.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
törölt tag
válasz #24845312 #14963 üzenetére
Közben újra lehetőségem kínálkozott igénybe venni a tiltás funkciót, de ugyanaz a helyzet vele, mint eddig is. Elfogadom, ha szerintetek ez tényleg nem bug, de számomra ez akkor is több, mint érdekes. Arról van szó, hogy ha letiltok valakit, akkor ő ugyanúgy tud továbbra is írogatni nekem, és én is ugyanúgy tudok neki írogatni, függetlenül attól, hogy tiltva van-e vagy sem. Egész egyszerűen a tiltás csak annyit csinál, hogy átrakja a lista elejéről az ő üzeneteit a lista végére. De ugyanúgy tud nekem írni, ugyanúgy el is tudom olvasni, sőt, ugyanúgy tudok neki válaszolni is akár. Akkor viszont mi ebben a tiltás? Ki van letiltva, és milyen funkciója van letiltva, ha ugyanazt tudja csinálni, mint tiltás előtt is?
Biztos, hogy ez szándékosan van így? -
aktív tag
Sziasztok!
Találtam egy érdekes hibát. Ha beállítok egy keresést hardveraprón és frissítem az oldalt, hogy van-e a keresésnek megfelelő új bejegyzés akkor két dolog történik nálam:
- ha be vagyok jelentkezve, nem minden hirdetést jelenít meg a frissítésre (az újakat nem rakja be főleg)
- ha nem vagyok bejelentkezve szépen frissít mindent -
válasz kenesei1982 #16662 üzenetére
Ellenőrizd a listázási beállításaidat. Kijelentkezve meg bejelentkezve más lehet.
Make Asia Great Again!
-
s7evcsenko
addikt
válasz kenesei1982 #16662 üzenetére
Szia
Nem lehet, hogy a kát állapotban nem ugyan az a listázási sorrend van beállítva?
Lassú voltam.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
válasz #24845312 #16661 üzenetére
Igen, ez normális működés. A lényege az egész tiltásnak, hogy te ne kapj értesítést róla. Az kifejezett feature, hogy a tiltás ellenére mégis tud írni, mert így nem tudja, hogy le van tiltva. Ha mégis tudomására szeretnéd ezt hozni, akkor pedig megírhatod neki privátban.
Make Asia Great Again!
-
válasz kenesei1982 #16665 üzenetére
Légyszi linkeld, illetve a screenshoton látszódjon az egész oldal. A nem releváns személyes jellegű adatokat persze kisatírozhatod.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz kenesei1982 #16668 üzenetére
vmi más van itt. indítottam egy Edge-et, ott 18:xx kor felrakott hirdetések is megjelennek, chromeban - csak 17:xx és most egy 19:xx kor felrakott. Töröltem a cache-t is, de semmi.
-
válasz kenesei1982 #16669 üzenetére
Nézd meg mi alapján van sorbarendezve. Mert alapból nem az új hirdetések vannak elöl, hanem a frissítettek (UP-oltak).
Make Asia Great Again!
-
FlashLed
senior tag
Sziasztok!
Érdekes dolog történt. Tavaly májusban vásároltam 1 évre premium tagságot! Erre ma kapok egy értesítést, hogy 6 nap múlva lejár a premium. Most akkor 1 év vagy fél év? Mert nem mindegy! Kinek tudom ez ügyben írni, vagy kit kereshetek?
üdv
FlashThe Mechanic
-
-
Santa87
csendes tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy egy sikeres adás vétel után értékeltük egymást a vevővel és az adatlapunkon nem jelenik meg az értékelés?
-
Santa87
csendes tag
Rendben, köszönöm a segítséget !
-
-
MODERÁTOR
válasz FlashLed #16677 üzenetére
Meg is nézted, vagy csak "tudod"?
-
Rimuru
veterán
válasz Intruder2k5 #16679 üzenetére
Vigyázat, csalok!
-
MODERÁTOR
-
rgeorge
addikt
válasz lezso6 #16659 üzenetére
Ez nagyon jó, még az induláskor jeleztem, hogy ezzel gond van, mert okostelefonon ujjlenyomatos belépéskor nincs mód előtte beálítani a pipát. De ha ez egy bug, és javítjátok, akkor megjegyzi a pipát, és legközelebb, vagy azután már be lehet simán lépni ujjlenyomattal is.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Akiii
tag
Sziasztok,
Idáig nem nagyon zavart és már hozzászoktam de gondoltam megkérdezem itt. Függetlenül, hogy kattintok a maradj bejelentkezve optionre mint PC mint mobilon ugyanúgy random újra bekell logolnom (pár óra után) huzamosabb ideig még nem maradtam belépve a fiokomba. Böngésző/cookie szempontbol ez igy normális? köszi!
-
s7evcsenko
addikt
-
törölt tag
válasz s7evcsenko #16684 üzenetére
Tegnap óta van ez a jelenség nálam is, megnyitom pl. a saját hirdetésem, de csak tekeri-tekeri-tekeri, aztán x mp múlva jön csak be.
-
válasz s7evcsenko #16684 üzenetére
Alapvetően mindenre vár valamennyit a böngésző, elvégre nem kvantumszámítógépen fut a PH sem. Nálam a track.adform.net domainre vár sokáig.
Make Asia Great Again!
-
s7evcsenko
addikt
válasz lezso6 #16686 üzenetére
hm...
ha a megszokott sebességgel töltene be az oldal, akkor nem írtam volna ide.
de azértfél perc(túlzok lehet, de 15 sec tuti van) közel sem tűnik normálisnak, úgy, hogy minden más oldal betölt rendesen, 1 sec alatt, ahogy eddig.
de ha már ketten vagyunk, az jó jel, mert akkor a hiba nem nálam van.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz s7evcsenko #16687 üzenetére
Bőven van az fél perc is. És érdekes módon pont a Vodafone reklám után ahogy töltődne tovább, ott áll meg az egész. Legalábbis a Vodafone reklám alatt már semmi nem látszik, mert csak tölt-tölt és tölt...
-
válasz #24845312 #16688 üzenetére
Én bekapcsoltam a reklámblokkolót, újratöltöttem az oldalt, majd kikapcsoltam a blokkolót, s azóta jó.
Amúgy a doubleverify.com okozza a problémát, csak a böngésző néha hülyeséget ír ki. Mióta a fentit megcsináltam egy másik doubleverify szervert használ, ami nem lassú. Gondolom felismerte a reklámblokkolót, amiatt.
Make Asia Great Again!
-
s7evcsenko
addikt
válasz #24845312 #16688 üzenetére
Igen, nálam is a vodafon reklám éktelenkedik itt sok masodpercig, de én nem akartam ennyire konkrét lenni, mert még azt hinnék, hogy vádaskodom.
Lezso:
Nekem nincs reklám blokkolom, de ahogy a kolléga is írta, ez kb tegnap óta ilyen.
Ja értem, tehát felraktad, majd levetted... Na ezt akkor lehet én is kipróbálom majd.[ Szerkesztve ]
-
-
isti0928
csendes tag
üdv.-
Mi lehet a gond ha üzenetet írok vagy válaszolok bedobja a a kód azonosítást mi az oka?üdv. Kun István... Telefonszámom +3620-9944-399
-
-
isti0928
csendes tag
Köszönöm
es kb meddig tart ?üdv. Kun István... Telefonszámom +3620-9944-399
-
félisten
Engem azóta is kidobál az oldal mindenhonnan, ha az egyik notimon belépek, tök mindegy, hogy minden pipa bent van.
:jebaited: -
Rimuru
veterán
válasz Boborjan131 #16697 üzenetére
Belsos uzeneted van ami olvasatlan:
Allas/Karrier rovat indult...
Vigyázat, csalok!
-
MODERÁTOR
válasz Boborjan131 #16699 üzenetére
Rákattintasz a piros szövegre? 🤔
A Nincs találat felirat felett.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Hardcore café
- Gumi és felni topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
- Samsung SP-LFF3 - Hordozható Smart projektor - WiFi - Multi Bluetooth - HDR & HLG
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest