- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz Ace owner #88740 üzenetére
Kétlem hogy selejtezik. Az a baj attól függ ki kérdez rá megveheti-e. Ha csak egy Petsoky, akkor a válasz nem. Ha egy főmufti, akkor megkérdi az osztályvezezőm mennyibw megy a piacon jelenleg és elküldi az ajánlatot.
Pedig elvinné a jónép a C2D masinát is otthonra, dehát....Spet - Köszmár.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
-
Petyyyyy
addikt
-
Petyyyyy
addikt
Ejj-ejj, pedig mondhattad volna, hogy ezt ma már nem lehet kinyitni, házibácsi csak holnap reggel. De gyertek be, most lett kész a
teaforralt bor.Vagy ma estére: Kizártam magam, átjöhetek?
GabN - Végül is igaz, csak elég hosszú legyen. De ahogy látom meg is egyeztünk.
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Csúsztatásos szabadnap.
-
Petyyyyy
addikt
Ti urak!
Segítsetek kicsit pls. Hegyeshalom után Mosonmagyaróváron van egy sarab pihenő ahol kút is van. Meg tudjátok mondani melyik az?
Kellene a címe vagy telszáma.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
válasz Magnum_ #88945 üzenetére
Anyóst nem hagynám ott, jófej nagyon.
Anyámék megálltak hazafelé, erre eltette a saját fehér nyomógombos Nokiáját, majd eltette mégegyszer.
Itthon tűnt fel neki, hogy két telefon van nála. Egy szifon volt a másik.
Hétfőn majd T, ott majd megmondják kié, de addig is megérne egy hívást a pihenő, kereste e valaki.
Nincs térerő, pedig magyarra van állítva a menü, nem tudták hívni.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
válasz CoolBoy323 #88949 üzenetére
Jól tették, de akkor legalább jöjjenek érte. Alma ID aktív, úgyhogy findmyphone elvezeti őket. Bár csak 25% az akku.
-
Petyyyyy
addikt
Holnap negyed 5 jó lehet? Addigra ott tudok teremni.
DeF - Én hülye állat megcsináltam az FR-t, hogy véletlen se legyen hiszti belőle lenyúltadazadatokat. - HP. Aztán később jutott eszembe, hogy még előtte megkérdezhettem volna a Sirit kié a teló. Na mindegy, most megyek az Allee-ba iCenter aztán beadom, hogy IMEI alapján konnektáljanak a tulajdonossal.
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Juhuu. Ott és akkor.
iCenterék nem tudtak segíteni, T viszont igen.
Kiértesítették a tulajdonost emailben - telefonon nem lehett elérni. Csak a kártyát hagytam ott, centeres srácok tanácsára a telefont nem. Lepappírozva, számom tudja a tulaj, engem fog keresni.Másfelől teljesen megértelek titeket urak, én sem feltétlen hinném el a sztorit. Ettől függetlenül minden ok megvan a szívárványon lovaglásra, tekintve, hogy visszakapja az ember a telegráfot.
SzerintemSzemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
Készen állok a Saint_-té avatásra.
Az előbb találkoztam a szifon gazdi-párral.
FR nem érintette meg őket, távolról töröltek mindent ők is az acc-ból.
Kislánynak fülig ért a szája, mondja juhuuuu itt egy deák igazolvány. Na mondom ne vicceskedj, vigyázz a mobájlodra meg magadra. Mosolyváltás, viszontlátásra.
How i fell today.
#Picalert!Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Pörög a bánya.
-
Petyyyyy
addikt
válasz macilaci78 #89055 üzenetére
Honnan tudod hogy csak egy...?
Saint_ - Gratuláció dottore! Akkor most már mindenhez IS+1.
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
-
Petyyyyy
addikt
Khm...akkor a dottore segítségét IS kérném a következőben:
Törpént, hogy múlt hónap 5. napján eltoltam egy sávváltást - nem váltottam, későn vettem észre - ezért fel kellett hajtanom M0-ra, tekintve hogy ott aztán nem lehetett visszafordulni egyáltalán.
Meg is jött a bünti 14K. Kérdésem, hogy lehet-e vétózni a dolgot, ha egy ilyen banális hiba okán történt a dolog?Szerk: Igen, úgy értettem lehet-e még 1:0-ra hozni. De akkor köszönöm, csengetek.
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
-
Petyyyyy
addikt
válasz GabN73 #89210 üzenetére
Ehh...nagy lehet a szerelem.
#Ytreaction[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Fagyálló beméretve -40°
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
-
Petyyyyy
addikt
Mai délelőtt - X1950Pro, HD3850, 9800GTX
-
Petyyyyy
addikt
Igen, egy kicsit.
Tim82 - Nem tudtam.
Spet - Céges gépek ilyesmiket nem láttak, tegnap boltoltam 500/db próba cseresznye alapon.
To all: Nincs valakinél egy működő AGP konfig? Tesztelni kellene két fenevadat.
Win98 SE alatt hibátlan.[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
válasz hszilard666 #89363 üzenetére
Ilyen ez a monopoly.
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
-
Petyyyyy
addikt
válasz föccer #89515 üzenetére
Így utána olvasva kicsit félreérthetően írtam.
17 nap szabi van a mostani bányában, de nem tudják/akarják mindet kifizetni csak kilencet. Ezért a következő az utolsó hetem, különben mentem volna hó végéig és tizenhetet fizetnek.
Dec 1 kezdés az új helyen és padlógáz. De így sem panaszkodom.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
válasz macilaci78 #89522 üzenetére
Készülj fel a legkeményebb kiborulásra és ellenállásra, amivel valaha találkoztál.
Én imádom a cicuskákat, TL utálja. Múltkor együtt megyünk le a lépcsőn, erre az épület előtt áll egy fekete kis husis példány. Látszott rajta, hogy koldulja a szeretetet, indultam is megsimizni...erre nem megmondta neki hogy Sssssiccc!?
Mondtam hogy öriharisosebocsi.Egyszerű as fuck. Legközelebb vidd magaddal a párodat is.
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
válasz macilaci78 #89525 üzenetére
Gondolkodtam már én is egy odalátogatáson, de csak fél megoldás lenne, mert az eredetit nem képes pótolni.
Együtt kajálunk minden reggel meg ebédnél és vacsoránál is. Második képen látható módon ül a lábamon, tappancsok asztalon, szemek csukva. Néha a kanál/villa után nyúl lassan, de ennyi.
Persze előfordul, hogy a reggelinél besegít - szereti a mézes karikát és a csokis kagylót is. Plusz ő eszi a fehér zöldséget a levesből, mert én nem szeretem.[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
válasz hszilard666 #89529 üzenetére
Röviden: mint állat.
Értem én, hogy nem leszel matematikus feltaláló, de ennél több eszed is lehetne.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
válasz hszilard666 #89545 üzenetére
Mé nem szóltatok baCCki
Képzelj ide kérlek egy szörnyen hatásos tücsökciripelést. Sőt, #Ytalert!
macilaci78 - Egyébként az enyém is teljesen jólnevelt. Ha kaja van, rögtön a székem mellé ül és bazi bociszemeket mereszt, aztán ha biccentek akkor felugrik, kobakját az államnak tolva dörgölőzik és leül. Ha ki kell mennie, az ajtó elé ül és nyávog, cserébe ha az ölembe kerül 3mp múlva már "alszik". Teljesen jól van nevelve szerintem.
-
Petyyyyy
addikt
válasz macilaci78 #89572 üzenetére
Nope, csak el akartam sütni ezt is.
Reggelt!
Úgy volt hogy ma jövök-megyek, de nincs kedvem kikelni.
-
Petyyyyy
addikt
Hey népek!
Nem tudtok valami tutkeráj albérletet elsősorban XI. kerületben ami még nem került meghirdetésre, de csakitt csakmost okosban leadható a drót?
Árban max. 120, az sem baj ha alatta és legalább 40nm2 kellene. Szerelőm keres épp albérletet.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest