Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gbors

    nagyúr

    válasz [Prolixus] #12002 üzenetére

    Én is disztingválok, méghozza hierarchikusan - az unalmas a szar egyik vállfaja :D A megidézéssel egyetértek, az tényleg jó ötlet, bár nem 100 Eridiummal, és nem úgy, hogy pályaelhagyás esetén elölről kell kezdeni. A harcnak meg rossz az alapötlete - a regenerálódó crit pontok szerintem über hülyeség. Persze, ha fixek lennének, akkor Crawmerax drifter edition lenne :)

    Terrával kapcsolatban nekem rosszul viseli az egóm, hogy meghalok, és vissza kell menni :DDD

    Gee az nagyon érdekes. Pár hete már fejtegettem itt, hogy mi a más benne, a múltkori szenvedésünk lvl72-n meg olyan tanulságos volt teamwork szempontból, hogy azon gondolkodom, hogy írok belőle egy rövid esszét, sztem tetszőleges menedzsment újságban lemehetne. Nem viccelek.

    Raid boss téma: almost fully agreed. A sárkányokat szerintem bármelyik karakterrel tűrhetően el lehet intézni, mert nem eszkalálódik a veszélyességük. Gee hasonlóan, bár ott a health regen fontos. Pete-nél a lőszer gond lehet, és ha a ládákat kell farmolni, akkor az egyre erősebb novák és spiderantok miatt előbb-utóbb gond van. Hyphez muszáj a nagy DPS a legjobb taktika mellett is.

    [ Szerkesztve ]

    Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

Új hozzászólás Aktív témák