Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aurig@

    őstag

    válasz WGapcsi #4637 üzenetére

    Ha 2D-s maga a film, akkor megoldható, ugyan úgy, mint anno a DVD-k esetén. Ott is volt rá példa nem egyszer, hogy a DVD9-es film épp, hogy csak 6 GB volt, ezért "mellé tettem" néhány adatot. Igaz ezt csakis a PC-n lehetett megnézni, mivel a DVD lejátszó a szabványos DVD struktúrát értelmezte, ami az Audio_ts és Video_ts mappából állt.

    (Ugyan ezt meg lehetett oldani a CD korszak elején, amikor is Audio CD helyett CD Extrát állított be az ember, Lehetett tenni oda bármit, igaz én főleg öcséméknek úgy oldottam meg, hogy az Audio CD anyaga mellé a borítót és az albumot mp3-ban rátettem. Egyébként találkoztam már ilyen eredeti Audio CD-vel is.)

    Ennyi kitérő után a BD struktúra mellé is lehet tenni pl. PowerISO-val, bármit. Én létrehoztam egy külön mappát (jelen esetben egy AVI mappát) és tettem bele egy Xvid filmet. Majd elmentettem egy új lemezképben (minden beállítást meghagyva), és tökéletesen működik! Igaz ugyan úgy, mint a DVD-nél, hogy az asztali BD lejátszó, csak a szabványos BD struktúrát értelmezi, ami mellette van, az csak PC-n nézhető meg, de a dolog maga működik!

    <<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>

Új hozzászólás Aktív témák