- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
ACR Phone: [link]
Van egykét hülyesége, szokni kellett ezt is, de legalább haszna is van.130???? Minek ennyi vackot felrakni, nem értem
ADB-t ezer éve nem használtam, már nem szeretek mókolni. Ha megveszem akkor lehet szükségem lesz segítségre .
Mi ez a sok vacak amúgy? Játékok, memória manage-elők?
Az üzemidőd mennyi lehet SOT-ban 1 napra?-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
ktommy91
addikt
Mit jelent az, hogy debloatolni? Letiltani lehet vagy törölni. A 137 nekem is kicsit soknak tűnik... El lehet szórakozni ilyennel, de könnyen lehet nyerni vele egy szép bootloop-ot... Ráadásul nem hiszem hogy túl sok erőforrást emésztetnének fel ezek az alkalmazások.(ha egyáltalán elindultak valaha) Hozzátenném a dologhoz, hogy a céges Galaxy A54-en úgy százzal több rendszeralkalmazás van alapból.
Az egyebekbe pedig nem mennék bele, mert nincs értelme. Az embernek ahhoz kell alkalmazkodni, amit az adott termék(hw+sw) kínál. Senkit nem kényszerítenek semmire, lehet választani, de tökéletes nincs és nem is lesz. Attól pedig, hogy nem szolgálja ki mindenki rigolyáit a gyári SW, még nem lesz hitvány.[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
-
pusszycat
nagyúr
Jaj nagyon pipa vagyok. 5 napja rendeltem a Poco F6-ot, és most ugyanott ugyanaz 30.000 Ft olcsóbb. Miért kell nekem sietni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
HUNited
őstag
ezt nem tudom megmondani, de tegnap 24 óra után rengeteget nyomkodva (tehát bekapcsolt képernyővel), sok-sok órányi telefonálással jelzett hogy 20%. A full akkuhasználat 40%-a volt a hanghívás, nagyon telefonálós napom volt. Őszintén én ezeket nem szoktam nézni, mert este felteszem töltőre oszt reggel leveszem. Van valami beállítás hogy ne töltse túl a telót akkor se ha töltőn van (mondjuk ezen még nem jutottam oda hogy ezt beállítsam)
-
HUNited
őstag
Debloatra ezt javaslom, crok mester is ezt szokta ajánlani:
https://github.com/Universal-Debloater-Alliance/universal-android-debloater-next-generationRádugod kábelen, bekapcsolod a fejlesztői módot (névjegyben a verziószámot nyomni 5x ha jól emlékszem, nekem már zsigerből jön), USB hibakeresést engedélyezed (a biztonsági kapcsolót is, anélkül nem tud törölni), a PC csatlakoztatása után elfogadod az engedélykérést, futtatod ezt a progit, bepipálgatod hogy mi az ami neked nem kell (alapbeállításon csak biztonságosan eltávolítható appokat listáz). Figyelj rá hogy fusd át a leírást és/vagy a csomagneveket, mert ő pl. a Gmailt is letörli (bármikor vissza tudod tenni, teljesen biztonságos az egész!). Ha bepipálgattad rányomsz a review-re majd elindítod, és már kész is. Érdemes a telót újraindítani.
Szóval nagyjából 1 óra ha mindent átnézel és olyan alaposan megfontolod mint én, és nem kell hozzá semmi extra IT tudás.
-
HUNited
őstag
válasz ktommy91 #303 üzenetére
debloatolni = a felesleges, szükségtelen, nem a mi régiónkra szánt, reklám és kémkedési célokból gyárilag telepített alkalmazások kikapcsolása (jegelése) / törlése.
Ha nem kézzel csinálod hanem erre a célra írt, a nagyközönség által sokszor validált appot használsz, és csak abból a listából törölsz amit ők erre ajánlanak, akkor nem fordulhat elő bootlop (átlag IQ-val abszolválható). Régen egyszer amikor még nem ezeket az appokat használtam, sikerült az egyik telóm bootlopba tenni, de nyitott BL és recovery mellett erre is van megoldás, de ezt nyilván egy még nálam is kezdőbbnek nem ajánlanám (főleg hogy ezt a telót most megpróbálom zárt BL-el használni, amit már most látom hogy nehéz lesz).Az embernek nem kell semmihez sem alkalmazkodni, amit nem akar. Az hogy ennek a problémának sok milliós számú áldozata van akik érdemben tesznek ellene, mutatja hogy nem mindenki egy agymosott, van akinek az adatbiztonsága fontos, és szükség van ilyen szoftverekre. Nyilván nekem nincs semmi problémám azzal, ha valakit nem zavarnak ezek a dolgok. Nem vegán vagyok hogy gyilkosnak nevezzem a húsevőket , és nem akarok senkit se megtéríteni. A szélsőségesség minden irányban rossz.
Amúgy választani nem lehet. Az Android pont azért lett népszerű (aztán rátette a gugoló a mocskos mancsát), hogy nem zárt ökoszisztéma volt, mint az ifos meg a winmobile. Ma már mindegyik eltrjedt gyári szoftver mobilokra out of the box kártékony (kivéve ha valaki nem érzi kártékonynak a nyomkövetést). Szóval választani csak abban lehet a te szempontjaid alapján, hogy melyik cégnek fizetsz azért, hogy kihasználjanak és lopják az adataid.
A hitványság pedig szubjektív, én nem mondtam hogy neked is legyen hitvány, nekem az. És az EU rom is sok szempontból hitvány amúgy az én szempontomból, alapnak mégis sokkal jobb. Abban egyetértek hogy tökéletes nincs, és nem is lesz. Kivéve ha én csinálom
-
pusszycat
nagyúr
Na, nagyrészt visszavitték az árát, mindjárt jobban érzem magam. [link] Reggel 29% engedmény volt rá, most 20% Át tudod konvertálni.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
Vagany
őstag
DHGate-en nincs paypal!?
Hogy érdemes fizetni? A virtuális revolut kártya adatait megadhatom nekik, vagy érdemesebb regisztrálni skrill-re? Nem ismerem egyiket sem, melyik a megbízhatóbb?-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
ktommy91
addikt
Szívesen néznék logokat, hogy a validált listádon lévő appok letiltása/törlése okoz-e hibaüzeneteket... Linkelnéd a biztonságosan letiltható/törölhető ~150 alkalmazás listáját? Ha már kémkedésről van szó, esetleg a google alkalmazásokat nem akarod törölni? Abban igazad van, én pont lexarom, hogy mit gyűjtenek össze rólam, ha akarják akkor szelfit is küldök nekik az ánuszomról. Tudatos emberek ellen nem igazán tudják felhasználni az adatokat.
Nincs kerítés.
-
Crux1974
újonc
Gshopper-ről rendeltem (Pro)
5 napi repülőtéri várakozás után írtam a boltnak, hogy mi van már!
Egyből repülőre tették (véletlen egybeesés?)
Tegnap befejeződött a vámkezelés. -
HUNited
őstag
válasz ktommy91 #322 üzenetére
Nem tudok erről egy listát kimenteni, max printscreeneket, de az elég sok lenne (egyesével meg nincs kedvem kiirogatni), de ha megnyitod az appot amit linkeltem (biztonságos), a recommended szekcióban láthatod őket. Amúgy a gugolóappok is mind rajta vannak default (a zömét letöröltem, csak azt nem amit használok vagy használni vagyok kénytelen). A hibalogokkal kapcsolatosan, már az AdGuardtól is összefossa magát a logrendszer. Ez a legkevésbé sem érdekel, a lényeg hogy amire használom az működjön, és működik is.
Egyetlen probléma szokott lenni, hogy a xiaomi fiók letiltásával nem tudsz az accountot használó appokba belépni (pl. Zepp Life a mérlegemhez) mi fiókkal. Ennek a kiküszöbölésére érdemes a letiltás előtt belépni és utána letiltható. Ez csak xiaomi telókon van így amúgy, ha nem olyan a telód simán be tudsz lépni a mi acc-al.
Illetve van még egy dolog ami ezen a romon jelentkezett nálam először. A chrome nevű fos amit egyesek böngészőnek hívnak, gyárilag letilthatatlanul települ. Ennek köszönhetően hiába törlöm a debloat appal (ugye az a valóságban nem töröl, mivel root nélkül a system érinthetetlen, csak egy flaget kap az app és nem érhető el a rendszerben), és állítok be igazi böngészőt (mondjuk FireFox) alapértelmezettnek, folyamatosan kiléptetnek a különböző appok amik böngészőn keresztül loginoltatnak be (pl. Dropsync, Healtsync, Feedly amiket én használok). Aktívvá kell tenni a chromeot, alapértelmezett böngészőnek tenni, belépni az appokba, és biztosítani kell a szutyok chrome-nak hogy folyamatosan fusson a háttérben (a net elvehető tőle szerencsére). Ha ezt nem teszed meg, naponta kb 2-3 alkalommal is be kell újra loginolnod. Ha a chrome nem fut a háttérben (ahogy egy egészséges világban nem is létezne), akkor nem tölti le a Feedly az RSS frissítéseket (ez egy hír olvasó alkalmazás). Ahogy elindítod a chromeot, azonnal megjavul... Hát a retkes xxxxx xxxxxx a gugolónak. Remélem az orra alá kap még egy fincsi bírságot.
Az ánuszodra nem hiszem hogy kíváncsiak, kivéve ha aranyered van és jó kis targetált reklámot jeleníthet meg neked. Szíved joga egyébként, ahogy nekem is hogy nem is akarom látni az ilyesmit (reklámok) A tudatosság egy dolog, de ennek SZERINTEM az is része, hogy nem adunk ki olyan információt magunkról, amit még az anyánknak/apánknak/feleségünknek/férjünknek se adnánk ki. Mivel jó 20 éve online marketinggel foglalkozom, kifejezetten a gugolóra specializálódva, így éppen eléggé megutáltam már. Gondold el, mint a szerencsétlen nőgyógyászok a sok beteg genitália után a kedvenc testrésem, oszt nem is nősülnek vagy ha mégis hamar elmegy a kedvük a nejüktől.
-
Departed
őstag
-
meatball77
csendes tag
Lehet hogy én értettem félre valamit de nem arról volt szó hogy EU raktárból jön? Ez meg közvetlen Hong Kong ból érkezett meg. Agyf@szt kapok ha mégis kell áfát meg vámot fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
ofgm
tag
válasz meatball77 #346 üzenetére
Én már jó néhány terméket vásároltam innét (Gsohpper) sőt, sokszor nem is saját részre de soha nem fizettem plusz költséget. Egy dolog viszont tényleg valós, amit már én is tapasztalatom velük, hogy a kommunikáció kicsit nyögvenyelős de végül mindig sikerült a megoldásig elvergődni. Gyanítom, nincs túl sok kapacitás élő személyzetre...
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz meatball77 #346 üzenetére
Nem EU raktárból jön.
Nekem a héten már jól kommunikáltak, amikor megkérdeztem hol jár.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Terentius
őstag
Majdnem rendeltem egy F6-ot, de mivel nem lenne előrelépés, ezért egy Oneplus 12 lesz.
OnePlus 12 16/512
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest