Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jakuskacsa

senior tag

válasz MiklosSaS #147072 üzenetére

Lenovo S145 81UT0042HV 15,6" FullHD laptop, AMD® Ryzen™ 5 3500U, 8GB, 256GB SSD, AMD® Radeon™ Vega 8 - na egy ilyen lett a gyereknek.

Tök fürge, gyors, minecraft is jól fut, így nincs mentség, ha megyek ki a telekre, jönni e kell, ott is játszhat. Amúgy pont február végén vettem egy 3200m2 es telket a hobbi soron, mondom majd lesz valami, meg csinálunk rajta akármit is. Pont jókor jött a 3. emelet mellett a koronavírus alatt. Kicsit gazdálkodtam, kicsit belefektettem, de mindenképp pozitívan jöttem ki a dologból. Lett egy ki termőföld, kiváltottam az őstermelőit, és bioban nyomtam paradicsomost, paprikát, cukkinit, csillagtököt, meg babot. Egyrészt volt hova kimenni mert az nem volt tiltott, másrészt sok mindent értékesítettem ebből, harmadrészt vettem egy rohadt nagy medencét amit egész nyáron használunk. Az idén még nagy terveim vannak vele, mert még több földet akartok felszántani belőle, és bioba fogni, gyümölcsfákat rakni, ill. kacsa, szárnyas, nyúl, birkába belefogni... nekem most bejött ez az élet, sokad részt ezért is nem voltam fent a ph-n, mert ott töltöttem az időmet. Nappal meló,4 után meg telek míg be nem sötétedik. Egy házat akarok még ráhúzni, szendvicspanelből, hogy nyáron tudjuk élvezni. Érdekes tény, hogy ha cölöpökre rakom akkor nem kell hozzá semmilyen engedély mert mobil, így terveztem egy 6x8 as házat. Nyáronakár ott is lakhatnánk... hát kb ennyi....

A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!

Új hozzászólás Aktív témák