Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Locutus

    veterán

    válasz Madn!ght #7589 üzenetére

    Csak simán feljebb kell venni az egér vehicle sensitivityt egy kicsit a beállításokban. Én billentyűzettel meg egérrel egész jól repülök már.
    Tegnap egy körön belül volt 8-as, meg 18-as killem ju-88-cal :D Hamadán ahol egy pontról indul az egész ellenséges csapat, nagyon durván be lehet trollkodni őket az elején. Fjellen meg a hágókra kell rárepülni a pontok helyett, ott 5-6-8-asával halnak :D
    A fighterekkel meg unlockolni kell a második típust, azzal már könnyen lehet más repülőket leszedegetni. Azzal is össze tudtam már szedni 20-22 killt egy körben, ráadásul a jobbik fajta gépágyúval már gyalogosok ellen is van esélyed - ha meglátod őket.
    Amúgy az hogy mögéd jönnek, és leszednek, nem annyira a fordulékonyságodon fog múlni. Játszani kell a sebességgel is, mert a legtöbb ember csak nyomja a W-t mint süket a csengőt, te meg fékezel, vagy eleve nem repülsz feleslegesen gyorsan, tehát fighterrel túlrepülnek mielőtt szétszedhetnének, és akkor benyomod az emergency repairt, és mehet egy újabb kör. Bomberrel több már nem nagyon, ha egy kis sütnivalója van a fighteresnek. Viszont ha van egy jó tail gunnered is, akkor akár az egész kört végig lehet trollkodni vele, anélkül hogy le tudnának szedni.

    Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák