Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Leon77

    őstag

    válasz prokxy #23686 üzenetére

    Aimbot + wh nem túl nehéz. Régen a mohaa-s időkben letöltöttem egy ambotot meg egy wh-t és kipróbáltam, hogy ezt hogy kell elképzelni (és ez ugye nem ma volt). Mindent lehetett rajta állítani. Milyen színű legyen a fal mögött az ellen, milyen a saját játékos, vagy az ne látszódjon, esetleg ilyen nagy vonalakat lehetett a feje fölé tenni, hogy nagyobb mapon be tudd lőni merre van. Aim botban mindent lehetett állítani. Magától lőjön vagy ne, milyen gyorsan ugorjon célra, hová lőjön pontosan, melyik testrészre és basszus az ott god mode.

    Egyszerűen gusztustalan. Nem tudom, hogy mit lehet benne élvezni, mert elhiszem, hogy a 12 éves Józsika felteszi és röhögnek a haverokkal, hogy ez mekkora poén, de aztán szvsz komolyan uncsi lesz. Ja és persze azóta se anti cheat, se ban, se semmi. Én majd akkor veszek legközelebb ilyen játékot, ha a fórumon azt olvasom, hogy legalább ezt a problémát megoldották. Ha nem, akkor max. veszek egy ps 5-öt, állítólag ott már valid lesz a billentyűzet és egér kombó és elég erős vasnak ígérkezik.

    Komolyan, engem a csalók zavarnak a legjobban, illetve nem is a csalók, hanem az, hogy semmit sem tesznek ellenük.

    Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó

Új hozzászólás Aktív témák