Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • prokxy

    veterán

    Kb. 70-80 órám lehet a játékban, ami tényleg, de tényleg idegesítő számomra az a spawnrendszer. Mikor már indul a kör és nem jutok járműhöz vagy a loadout-om reset-elődik, megy fel a pumpa, pedig még akkor kezdtem el játszani. Innen kb. 3 dolog lehet, mert persze sem squadtársra, sem csapattársra nem lehet spawn-olni, hiába van hely a járműben.
    - futkározok a pálya közepén lévő pontig több percig, 0 ponttal, 0 killel, mert mire odaérek, behúzzák a többit
    - redeploy azt vhova leéledek, de futkározás megint
    - elcsípek véletlen egy felém jövő járművet, amiben van hely

    Nálunk a melóhelyen is van egy hihetetlen béna tesztcsapat, de sztem ők is megírták volna a jegyzőkönyvben, hogy ez így nagyon nincs rendben.
    Bárki, de tényleg bárki jelezte ezt nekik vajon a teszteléskor, hogy basszátokmeg, ez komoly, hogy futóverseny van a pálya közepe felé? Játszott ezzel bárki is a megjelenés/beta előtt???

    A gunplay részét kezdem megszokni, de néha olyan érzésem van, hogy az is csúszik sokszor vagy 1x-re kapom be a lövéseket és instahalál.
    Másik része az akadozások xbox-on, nagyon gáz, rendesen megáll a játék néha mp-ekre! Persze mikor, ahogy harcba keveredek a néppel és mire visszaáll a rend, már csak nyújtózkodom a medic-ek felé.

    Szóval igencsak van mit javítani, de az alap koncepciót kellene újragondolni, mert röviden le lehet írni: SZAR.

    (szerencsére holnap érkezik a PS5-öm, már megvannak az exkluzívak hozzá, lesz mivel lenyugtatni magam, ha felbasz e csodaBF :) )

    Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

Új hozzászólás Aktív témák