Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • prokxy

    veterán

    válasz @rglaaf #6003 üzenetére

    Az a helyzet Bizz, hogy tankozni nem buli itt, gyenge. Vagy a többi jármű erős. Van 3 féle löveg, egyik ratyibb, mint a másik. A légpárnás annyit bír, hogy el nem tudod képzelni, a MAV dettó. Taktikázni nincs értelme, nem is lehet, nincs reactive armor, nincs active protection, semmi. Aki előbb lő az nyer. Ollé.
    Repcsizni meg nem tudok konzolon, nem zuhanok már le, egész jól irányítom, tegnap belőttem, de célozni nem tudok pontosan. Körbelövöm vele az enemy-ket faszán, szóval az kuka. Hiába próbálgatom, lövésem nincs mit tekerjek a beállításokban és hova.

    Gyalog jó most, PP29 azt kész (SMG ftw 100km-re is :DDD ) bemész a map közepére vmi épületbe pl, 1000x több pontot szedsz össze, mintha rohangálnál zászlóra 375 pontért! :D Így meg kb 1 perc alatt több van, sűrű harcban még gyorsabban. Szóval foglalni tök fölös, extra sem jár érte, sq pontok sincsenek, jelölésért semmi bónusz. Igazi cod-os szar.

    Ettől függetlenül tetszik, mert ismikkel játszom, nélkülük el sem indítanám. Szóval viszi a játékot maga a közösség, mert anélkül egy kurva nagy 0.

    szerk: ha megveszed, vegyél fel azt mehet. Bár a crossplay megoldás egy hatalmas vicc Boxon, de mit is vártam...

    [ Szerkesztve ]

    Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

Új hozzászólás Aktív témák