- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz LackoMester #39727 üzenetére
Mé nincs más játékmód? Ja várj ott van feladat is, nem csak agyatlan lövöldözés.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Svájcinéger #39729 üzenetére
Igen észre. De egy jó tanács, ne az úton közlekedj. Miért használják? Mert hatékony. rohadt idegesítő, amikor már 6x futsz rá a szlemre, de hatékony.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Balika23hun #39738 üzenetére
Leszarom. Értelmezd amit írtam. Segítek: Miért csak a tdm létezik? Ha agyatlan lövöldözésre vágysz és szar a tdm, menj domination, vagy obliakármi játékmódra.Nem kötelező egy módot használni.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Bjørgersson #39891 üzenetére
Miért ne? Engem pl zavar.
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Bjørgersson #39893 üzenetére
Nem törik nélküle sem, viszont az input lag is nő vele, ami engem zavar.
De nekem tök mindegy, használod-e vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #40056 üzenetére
Az igazi férfiak rpgvel nyomják jah A smaw kisfiúknak, a többi meg kislányoknak való. Kivéve a sraw, vagy mi a neve, mert az nem tudom kinek való
Btw csak viccelek. Azzal is célozni kell, jójaz a smaw is .Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz D.Orion #40101 üzenetére
Nem. Örülj, ha felszednek. Ha hússzal akkor annyival. Mert ez pont hússzal több, mint a 0. Ha neked nem elég nem kötelező elfogadni. Ha meg agyatlanul kereszttűzben, ect szednek fel, oda kevés a 100 is.
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz D.Orion #40110 üzenetére
Nos, nem szedek fel senkit, ha fenyeget egy/több ellen. Ha van időm feltöltöm rendesen. De megismétlem újra: Örülj neki, hogy felszednek, nem fosnak a fejedre. 20 hp pont hússzal több, mint a 0. Én szoktam neki örülni. Ha meg agyatlanul húznak fel nem elég a 100 hp sem... Mit nem értesz ezen?
Amúgy meg az assault kaszt nem sok lófaszra jó metrón és lockeren kívül. Haszontalan.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz marilllyo #40197 üzenetére
Semmit nem mond a bl-es statisztika. Persze, hogy lehet lőni vele mindenhova, de nem arra való az f2000. Közép távnál távolabbról esélytelen vagy vele mind az ak, mind az ar ellen. Hipfire-ben meg a bulpop kialakítása miatt mindkettőnél jobb a fuck2k. Menj fel test rangre, próbáld ki. Az ak-nak picsa könnyű megfogni a recoilját, a az ar-nek szinte csak függőleges, az f2000 meg kapálódzik mint egy szűz kurva. Tök egyértelmű melyik mire való.
Egyik fegyvert sem használom Ace21, m60 (most aws) a medicnek meg ace23 vagy scar. De próbáltam őket, nem a levegőbe beszélek.
kisza: Lassú a reload, pont oda, ahova a fegyver jó lenne (cq), ha már választani kell inkább aek, ace vagy az acwr.Bár az aek sem sokkal gyorsabb, de örök favorit.
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz eugabesz #40347 üzenetére
Az a baj, hogy már nem az első eset arra a konkrét adminra, hogy panaszt hallok. Én ő miatta nem járok fel már hozzátok, tegnap is csak fagi után mentem fel. Kapásból az ő nevét kérdeztem. És bejött. Ugyan miért??
Neki szabad mindent... De ezt neked már kifejtettem privátban, részemről nincs harag feléd.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Nxn908xxx #40346 üzenetére
Ha ugyan úgy játszol és szar a statod szerinted, akkor nem kellene valamin változtatni? Mondjuk máshogyan játszani a négyet, mint a hármat? Mert más játék, más harc mechanikával? Ha erre még nem gondoltál nem a játékban van a hiba
#40368 HG: de tudod, hogy én csalok, a halálból is visszalövök
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
Az... az első kör valami gyalázat volt.. estem-keltem.Legtöbbször egy golyós ölésnek tűnt.Persze tudom, hogy nem az volt, meg a srácok az azonos platoonban is elég jól tolták, de hát csapat nélkül baszhattuk a behúzott zászlókat, senki nem spawnolt szinte rájuk..
Azért a második korrektre sikeredett[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #40738 üzenetére
De csodás hangja van az Awsnek zsir videjo, legközelebb ts is kellene. Imádom a hangom...
-
DeadMeat
nagyúr
nvidia- the way it's meant to be played Bocs, ez magas labada
Az afterburnert szedd le a francba, okozhatja, nálam megjavult tőle anno az ilyen hiba. December óta 1x volt ilyen hibám. Hogy az afterburner miatt, vagy sem jó kérés, de most nem használom és nincs ilyen hibám.
-
DeadMeat
nagyúr
Ne értsd félre, nekem nincs bajom azzal, ha vlaki más cég termékét preferálja. Én személy szerint azt használom amit a legjobb ár/telj. tartom, illetve a legoilcsóbban jutok hozzá. Ha 40 ezerért nv kártya lett volna, akkor nem 7950-et veszem meg, hanem mást.
Ez csak egy olyan pici szurkálás féle volt, véletlen se vedd komolyan.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz iMaverick #40833 üzenetére
Ez egy hosszú sztori De kb 40-45k volt a kártya jah. 2 7770-et vettem 15 és 25 ezerért megjelenés után 1-2 hónappal, majd egy év cf után cseréltem a két kátyát és 2 pár bakancsot (ingyen volt, cégtől kaptam, nem kelllett). Rövidített sztori.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Bjørgersson #40911 üzenetére
Nagyon nem lepődnék meg rajt...
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Bjørgersson #40913 üzenetére
Holnap csak sajna. Itthon van accony, most az övé vagyok.
-
DeadMeat
nagyúr
Még régebben, pár hete talán, dawnbraker volt a map, X valami nagy vasban volt (lav, vagy mbt) te meg ernyőztél le és potyogtattad a csomagokat Aztán lelőtt. Ott ösmertem rád. Nézem én is a streamjeit, szeretem ahogy játszik, sokat lehet tanulni tőle.
-
-
DeadMeat
nagyúr
Akkor naval strike elhalasztva? Meddig? Btw édes anyátok jól van
kedvesdice?Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz aizen92 #41272 üzenetére
Erre inkább csak annyit írok: SZÁNALMAS. remélem a fizetésük nagyobb részét orvosra költik. Semmi komoly, nem kívánom a halálukat, de kívánom nekik, hogy ezentúl hurkapálcával tudják felállítani azt a bizonyos szerszámot...
marilllyo: ott van bl-en, a főoldalon vigyorog az arcodba. Nincs új dátum, majd ha úgy érzik: meets the highest quality level possible Mint ha ez eddig visszatartotta volna őket.... Vicc
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz sixpak #41577 üzenetére
Az a baj a hc-val, hogy nem erre készült a játék. Levettek a hp-ból 40%-t és minden más maradt ugyan úgy. Sok mindennek semmi értelme így a játékban. (pl motion sensorok, hasonló okosságok) Van mindkettőnek sok hibája, de egyik sem ratyi...
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Bjørgersson #41601 üzenetére
Osztom a véleményed.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Bjørgersson #41606 üzenetére
Vissza mennyé!!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz glspeter1 #41808 üzenetére
Ne foglalkozz vele. Büdös paraszt az ilyen..
Btw nem szeretem az ilyen meccseket, nem élvezem egyszerűen. Ha szopóágra kerülök, akkor meg tök értelmetlen harcolni, mert amit befoglalunk a srácokkal ahogy otthagyjuk már húzzák is vissza. A nyerő oldalon meg semmi kihívás nincs az ilyen csatákban. Azt szeretem, ha küzdeni kellMar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz eugabesz #42020 üzenetére
Sajna igy van. A kínai dlc egy forintot nem ér, 1 map van amire hajlandó vagyok felmenni, de nem szeretem, a sec. assaultból meg a caspian ami finom még, a többi tűrhető lett. De a vanilla pályák jobbak szerintem is. Remélem a naval dlc megmenti és minden map játszható lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest