Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • BYD Atto 3 menetpróba

    ma Ez kéne legyen a kínai slágertermék az európai piacon, mert tágas, olcsó és elég modern is. De adódnak kompromisszumok.

  • A KINGPIN kártyák visszatérnek a PNY égisze alatt

    ph Ez sajnos azt jelenti, hogy ezzel a fémjelzéssel már alaplapok sem jönnek majd az EVGA-tól, de a high-end GPU-k elkötelezett hívei dörzsölhetik a tenyerüket.

Új hozzászólás Aktív témák

  • bucketb0b

    őstag

    válasz eugabesz #79611 üzenetére

    Én is a szórakozás miatt játszom. Az, hogy neki az a szórakozás, hogy egy tetőn ül és én helyette játszom az már nekem nem szórakozás és ezekből alakul ki legtöbbször a szar kd.. ő leszarja a kört, mert ökörködik a c4 quaddal, én meg szopok helyette is. Bocs ez nekem nem móka meg kacagás. Az meg, hogy ő vesztesként jön ki a tank csatából 1 ok miatt lehet (és most itt vonatkoztassunk el attól, hogy szar a játék és nem működik az ap pl.) nem elég jó és miért? Nem is akar az lenni.. inkább szórakozik staff shellel, mert az poén majd sír, hogy tank noob vagyok. Én aki megtanult játszani vele, célozni, de én vagyok a noob oké.. Vagy, mint a 3ban mikor helivel "aratgattam" noob voltam, mert megtanultam játszani a helivel. Persze az nem aki stingerezik meg ül a hegytetőn és vár a helire.. az nem... én vagyok a noob.. oké.
    Egyébként az, hogy itt fikázzuk a szervereteket (jelen esetben én, de szerintem voltunk már korábban egy páran :DDD) vagy az, hogy az ottani fórumon, nálatok történik nem ugyanaz. Ott tudtok szortírozni még itt nem. ;) Ha nem tetszik lehet tovább görgetni :)
    amúgy is azt szokták mondani, hogy akinek nem inge.. de hát ti állandóan mindent bizonygattok, hogy márpedig az nem úgy van/volt miközben pontosan tudjuk, hogy milyen is az a munka :DDD aranyos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák