Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Cybertrone #9250 üzenetére
Akkor nem értem a basztatást....
a felsőbbrendűséget...
Egyenlő vagy azzal a 14 évessel is aki lejjebb leoltottál, ugyanúgy mint velem, vagy itt bárkivel.
Nem is óhajtok belemászni a témába, de előbb utóbb modkerbe megy valaki sírni, megjegyzem jogosan.... Jól megéri azért az egy hétért"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
sixpak
nagyúr
Hi. Megmondaná valaki, hogy ez mi a jóisten f@sza?
Max 1 percet tudok játszani és kidob a pb. Tudom, sokan panaszkodtak már erre, de nekem 8 hónap alatt soha nem volt ilyen problémám (másmilyen sem) és ezért nem is nagyon tudom, hogy mi a teendő ilyenkor. Kösz.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Sabre
őstag
Minek ide a feszkó? inkább azt mondjátok meg, hogy a b2k űrsoti unlockhoz hogy a legegyszerűbb összeszednem az 5db jeep killt
[ Szerkesztve ]
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
nekem is az van és tényleg szutyok, 2 óránként felugrik egy ablak hogy vegyem meg, és nem lehet semmit csinálni ellene! ez főleg akkor zavaró mikor heli pilóta vagyok és egyszercsak kidob az asztalra mire visszanyomom csak a deploy képernyőt látom de lusta vagyok másikat felrakni
Origin: p0rch_m0nk3y
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Mivel a mostani gépem kezd fapados lenni , és ez a játék nem fut rajta túl jól (20-40 fps lowon) ezért új gépet szeretnék összerakni. És azok a játékok közül amikkel én szeretnék játszani a BF3-nak van a legnagyobb gépigénye ezért ez a mérvadó. Mielőtt írnátok olvastam az első hsz-t, és meg van a játék, (ismerem a játékon feltüntetett gépigényt) és olvastam utána a neten is de rengeteg féle fajta vélemény van... Ezért biztosabbnak érzem ha meg kérdezlek titeket.
A véleményetek, tapasztalatotok érdekelne a játék gépigényével kapcsolatban.
A lényeg az lenne nekem hogy 1920x1080-ban High-on átlag 40-60 FPS-el élsimítás nélkül fusson a játék a lehető legolcsóbb konfigon.
Amire gondoltam : valamilyen 4 magos proci vagy AMD vagy Intel (amelyik olcsóbban kijön)+ 4gb DDR3 Ram + GTX460 körüli 1gigás vga.Ez szerintetek elég lenne a játéknak? Leginkább a vga a kérdéses nekem mert a játék ram éhségét lemértem múltkor a mostani gépemmel, a 4gb az elég kell hogy legyen.
A net-es véleményekből amit leszűrtem az az hogy a játék 4 magos procin érzi jól magát.
Viszont a VGA terén nem egyértelmű nekem a gépigény.
Valaki azt mondja hogy kell neki még egy GTX580-is... Valaki meg azt hogy egy HD4850-el is el fut maxon amit kötve hiszek mert nekem is ilyen vanSegítségeteket előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Muerte
addikt
Nem az fps volt tőle kevesebb,hanem lassabban állt talpra a rendszer,lassabb volt a net,több volt a pingem 20-al mikor felraktam próbának.Nod ss4-el semmi gondom nincs évek óta.Egyébként a megoldás az hogy rakd be a kivételek közé az egész BF3 mappát és akkor nem piszkálja a csőrét tovább.
p0rch_m0nk3y Biztos van a beállításokban olyan opció,hogy hanyagolja ezt a megvevősdi reklámozást és akkor nem ugrál fel többet
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Kikapcsoltam minden védelmet, majd frissítettem a pb-t, de így sem jó.
Mint már említettem a megjelenés óta nem volt semmilyen problémám a játékkal. Soha nem dobott ki, ment szépen, erre megveszem ezt a szart és nem tudom használni.[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz p0rch_m0nk3y #9265 üzenetére
Beszarok, nem látni a hibaüzenet alsó felét
-
H.Ezredes
őstag
Elsőre 4 GB az kevés.... nagyon kevés kell neki 8 GB RAM .... nálam bőven evett 6 GB fölött is... 460 1 GB valami OC-s elég lehet FULL HD High de ha teheted inkább jobb egy 460 Hawk meghúzva nem rossz . 580 is kevés nekem... azért vettem én pl 670-et... egy 2500K-val jól járnál
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
itt találtam:
battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654624781377755/ezt:
https://help.ea.com/article/battlefield-3-punkbuster-errorlényegében az hogy ne csak frissitsd a pb-t, hanem töröld le majd installáld újra, aztán frissítsd remélem segítettem
Origin: p0rch_m0nk3y
-
sixpak
nagyúr
válasz p0rch_m0nk3y #9274 üzenetére
Kösz mindent. Azóta megpróbáltam. A BF3 mappán belül a pb felajánl egy pb reinstall lehetőséget. Ezt megcsináltam. Majd kiderül mindjárt. Ty again.
-
- = Zk = -
félisten
háááát, nem is tudom
nekem ez az AUG nem jött át annyira... legalábbis CQ mapokra.. lehet majd sima BF3 mapokon jó lesz..
próbálta vki már nagyobb mapokra is?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Muerte
addikt
válasz - = Zk = - #9277 üzenetére
Pont ugyan így vagyok a SPAS-al Jó-jó ,de nem mondanám hogy többet ad a 870-től,sőt...
-
Edem05
őstag
válasz - = Zk = - #9277 üzenetére
Nem olyan rossz az, kb olyan tűzgyorsaságú mint az AK, nekem tetszik. Metrón tesztelve.
-
sixpak
nagyúr
válasz p0rch_m0nk3y #9276 üzenetére
Úgy néz ki megoldódott, az imént sikerült játszanom egy partyt anélkül, hogy kidobott volna. (Vazze, ötvenszer lelőttek kb). Köszönöm még egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli1222
addikt
válasz Synyster6661 #9282 üzenetére
Dettó! Annyiban eltérve, h nincs avast riasztás.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz Synyster6661 #9282 üzenetére
+1
-
SkyS1gn
félisten
egy reportot kérnék, egy szeróval már reportoltattam, G36c instakill 1 golyóval, autoaim @ autoshoot
[link]Zoli222 nemtudom nekem ment végig játszottam amikor kiírtad...
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
csapee
őstag
válasz Synyster6661 #9291 üzenetére
Akkor miért nem Avira Free, nem kell szórakozni a crackel (ingyenes) és van ugyanolyan jó mint az Eset.
Csapee
-
devilinsid3
addikt
Szevasztok, az lenne a kérdésem, hogy szeretnék a bf3al játszani, de nem valami mostani gépem van zsé meg nem korlátlan ezért nem valószínű, hogy 1 nagyobb újításba bele tudok kezdeni, szóval:
amd athlon 64 5600+x2
ati hd4850 512mb
2gb ddr2
gigabyte ma74gm-sh2
win7 32bita kérdésem pedig az, bár tudom, hogy a legegyszerűbb kipróbálni a játékot és úgy győződhetek meg róla, de mennyi esély van rá ha 4gb-ig kibővítem a gépet akkor menni fog vele a bf3 stabil 30+ fpsel? nekem 1 játéknál nem lényeg, hogyan csillog szóval nem kell a full graf stb.
singlebe játszottam vele és hát ott van lowon kb. 15-20 fps/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Macka
veterán
válasz devilinsid3 #9296 üzenetére
Szerintem multiban még annyi sem lesz...
-
sith7
nagyúr
válasz Synyster6661 #9291 üzenetére
Nekem 2 hónapja az AVG tette állandóan karanténba a BF3.exe - t, akkor mondták tegyek fel AVAST - ot, most az a pb - t teszi karanténba, most akkor legyen egy 3. víruskereső ?
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest