Aktív témák
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Sabre
őstag
kár volt ennyire izgulnom, hazaértem és origin restart ~11.5mb/sec és pörög le az AK
-
őstag
Jó kis pályák lettek. Viszont ideje nekiállnom már tanulni. Fél délutánom elment Hülye játék
-
- = Zk = -
félisten
válasz DeadMeat #22209 üzenetére
mármint "hülye" ?
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Erdei88
veterán
Igencsak jóra sikeredett ez az AK. Eddig megérte a Premium
-
- = Zk = -
félisten
-
DjDanee87
addikt
Kipróbáltam rush-ot is (32 fővel). Belépek, épp védünk a sivatagban. Vagy nagyon unbalanced volt a két csapat vagy tényleg ennyire lehetetlen védeni, nemtudom. Végig gázolt rajtunk a támadó csapat
Jött a köv pálya, Alborz Mountain (nekem nagyon bejövős), mi támadtunk. Hasonlóan az előző pályához, végigszaladtunk viszonylag kevés erőfeszítéssel.
Aztán jött a fordított helyzet, na mondom ez egy gyors vesztes menet lesz, mint az eddigi összes védés, de rámcáfolt a játék - elég jól védtünk. Az első pár MCOMot is többször sikerült leszednünk, bevédenünk hosszabb távon, de végül csak elért a támadó csapat az utolsó részhez. Ott valami embertelen módon be tudtuk védeni a bázist. ACjuk általában nem élt tovább 10 secnél, Amtrak is meg volt fogva, minden oldalt figyeltünk. Már azt hittem lehetetlen a védő oldal a korábbi tapasztalatok alapján, de úgy tűnik mégsem, vagy legalábbis Alborz Mountainon lehetséges. -
kisza25
félisten
tetszik az az AK bár van mapp ahol figyelni kell ne maradjunk gyalogszerrel
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
KYZRR
őstag
Sszatokmeg, ennyire fontos lenne a CPU orajele?
3.6-on akadozott meg a Armored Sield is, erre 4.3-on meg akadasmentes A Bandar Desert is, 64 fovel...You can only die once, make sure it is worth it...
-
kisza25
félisten
ja elégé kijön a különbség, nekem dettó ua cf. em van mint neked, csak kicsit több a memória
ja azt elfelejtettem, hogy másnál is csinál olyat, hogy egyszer csak minden további nélkül kilép a játékból és se hibaüzenet se semmi ezt AK telepítés óta csinálja[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Bocs az amatőr kérdésért, de még csak most ismerkedem a BF3 multival...hol lehet a pályán feltölteni a készleteimet? Ja és itt van valaki,akinél lehet majd rendelni Armored Kill-t?
[ Szerkesztve ]
-
Bazzzs
senior tag
válasz polgi803 #22218 üzenetére
Lőszerre gondolsz? A support kaszt tud lőszeres ládát dobni. Tudsz kérni is, ha hosszan nyomod a Q betűt és kiválasztod a Need Ammo feliratot, de általában le szokták sz.ni és nem adnak. Viszont eldobálva szokott lenni lőszeres doboz, azt keresd, ha mellé állsz, akkor automatán töltődik a lőszered. Ha meg support kaszttal játszol, akkor pár szint meglépése után te is megkapod és tudsz magadnak is ledobni a földre.
[ Szerkesztve ]
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
Karajev7
tag
Hello! Kicsit lemaradtam a Battlefieldrol, sz.gép hiba miatt.
A kérdésem az lenne, h melyik kegészitot érdemes megvenni? és ,ik ezek a prémiumok?Ma végre azt csinálom, amit a legjobban szeretek,, Semmit...
-
Karajev7
tag
válasz Cybertrone #22221 üzenetére
De melyik premiumot? BF
Ma végre azt csinálom, amit a legjobban szeretek,, Semmit...
-
smisa
őstag
Az eddigi legélvezetesebb köröm tankkal [link] 900/500nál szálltam be 15 perc után de még 40 percig elhúzztam
-
DeadMeat
nagyúr
válasz - = Zk = - #22210 üzenetére
Isten meg a ments! Hüje. Ha komolyan gondolom, sértésként akkor van csak hülye.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
smisa
őstag
-
nanorambo
őstag
Ezzel az Alborz Mountains -el nem tudok betelni. Baromi hangulatos lett.
-
pohár
félisten
válasz Karajev7 #22222 üzenetére
attól függ, hogy megvan-e az alapjátékod... megvan?
ha nincs meg, akkor előttem írták 10890Ft-ért a BF3 Premium Editiont, ha megvan az alapjáték, akkor 8000ft-ért a konzolokszervizétől a Premiumot
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nanorambo
őstag
Mondjuk rushba berakni az ac-130-at elég nagy hiba volt... Konkrétan az MCOM állomásokat megközelíteni sem lehet.
-
DjDanee87
addikt
válasz Karajev7 #22222 üzenetére
Van sima Battlefield 3. Ez ugye egyértelműen az alapjáték, az azóta megjelent 3 kiegészítő pályacsomag nélkül.
Ha érdekelnek a DLCk akkor érdemesebb megvenni a premiumot is, amely tartalmazza a már megjelent 3 DLCt és a jövőben megjelenő 2-t is megkapod majd vele (ráadásul 1-2 héttel korábban, mint a bolti megjelenés) A 3 DLC új pályákat, fegyvereket, járműveket és játékmódokat tartalmaz. Jobban megéri megvenni a prémium szolgáltatást mint külön-külön a DLCket.
És a legjobb ajánlat (persze szintén csak abban az esetben ha a DLCket is szeretnéd) a nemrég megjelent "Battlefield 3 Premium Edition". Ez alapjáték+prémium szolgáltatás olcsóbban, mint ha külön-külön vennéd meg.
Ha utánajárnál mik vannak a DLCkben, ezekre keress rá:
Back to Karkand
Close Quarters
Armored Kill(#22231) nanorambo: Azért nem minden esetben. Itt nekünk sikerült védeni
[ Szerkesztve ]
-
klambi
addikt
Battlefield 3 karkand kiegészítővel, eladom akit érdekel írjon priviben!
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
- = Zk = -
félisten
minden formban tiltott a hírdetés, tudtommal....
(#22224) DeadMeat
natessék[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
BandiHUN
veterán
Inkább hirdessen itt,ennyivel...
Aprból kivágják ugye pont ezért rögtön.Itt meg az látja,akit érdekelhet,és ha nem rohan valaki modiért,a kutyát nem is érdekli.Van egy topikban épp elég off,ennyi is belefér.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
nanorambo
őstag
Na, kinek melyik új pálya tetszik a legjobban?
-
- = Zk = -
félisten
válasz BandiHUN #22237 üzenetére
apróból miért vágnák ki?....
-
Na tartós tapasztalatok az Armored Kill-ről:
Nagyon tetszenek a térképek, hatalmasak és szépen kidolgozottak. Az új járművek hellyel közzel rendben vannak, de szerintem a Tank Destroyer-ek (M1128, SPRUT-SD) kicsit túl erősek ahhoz képest mennyire mozgékonyak. Gyalogos játékot el lehet felejteni. Esély nincs rá, hogy pontról pontra tudjon az ember "lopakodni". A kasztoknak nem sok értelme van, mindenki engineer. Nem ez lesz a kedvenc kiegészítőm azért ezt már látom. Az alap térképek szerintem kiegyensúlyozottabbak a járművezés és gyalogság között. De a B2K is valahogy jobban bejött.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
vannak új ruci camo-k?
Origin: p0rch_m0nk3y
-
BandiHUN
veterán
válasz - = Zk = - #22239 üzenetére
Account adásvétel tilos...vagyis lényegében az utóbbi 5 év játékait PC-n nem lehet eladni "hivatalosan".
Igazából nem is az a gond,hogy valaki rendben átad emailt,minden,hanem hogy annó voltak trükközések,hogy acc elad,stb,majd a dobozos játékkal(amit persze nem adtak az accal) szépen ment az eladó a kiadóhoz reklamálni,és visszakapta az accát.
Ezt nem akarják bevállalni,mert még fizikailag létező árunál is annyi tetű van...Ráadául ugye ezt nem is tudja sok ember,hogy így is mehet,és párezer ft-okért a rendőrségre se megy,és mégcsak rá se lehet bizonyítani az eladóra,hogy neki ment vissza a cucc,hisz mit ér a vevő,az acc átkerül,emailcsere,maximum hivatkozhat itteni privát beszélgetésre,amiből párezer ft miatt nem lesz nyomozás,ki is volt.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
- = Zk = -
félisten
válasz BandiHUN #22242 üzenetére
ááá, értelek. köszi
é a BC2-vel vagyok így.... de nem adom el. itt fog megrohadni az "oridzsinemben"[ Szerkesztve ]
-
Gippo
senior tag
Igen jó lett ez a kiegészítő, de nagyon át kell gondolnom a taktikámat, mert hihetetlenül sokszor haltam. Hatalmasak a távolságok, lövés szempontjából is.
Kicsit az nem tetszik, hogy mindenhol tank van szinte és néha tényleg lehetetlen gyalogosan érvényesülni. Assault classot meg eddig alig láttamCsapatmunkával még nem próbáltam, de szerintem sokat nyomna a latba, ha összeszedettebben lehetne mozogni a mapon. ű
Tank sup. módból hiányolom a quadokat, mert ha épp nem kapsz tankot, akkor igen lassan érsz oda a célodhoz. Pedig egy soflam+javelin csodákra képes itt
Szerk: Ez a dobozos játék reklamálás tényleg így megy. Én anno elfelejtettem a steam jelszavamat és küldtem egy fényképet a supportnak a HL2, illetve CSS játékról, ahol látszódik a cd kulcs, plusz egy cetlin az e-mail címemet odaírtam. Azonnal segítettek és sikerült új jelszót beállítani
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz nanorambo #22238 üzenetére
Az előzetes videók alapján azt mondtam, hogy az Alborz Mountains. Most, hogy már mindet kipróbáltam már más a véleményem. Nekem a Bandar Desert jön be a leginkább. Az AC130-tól nem kellett volna ennyire tartani úgy érzem. Nem vagyok gyakorlott jetes, de szinte pár másodperc alatt szétszedem még én is. Igaz ölni sem nagyon lehet vele, legalább is nekem nem nagyon jön össze.
Cris99: Szép, akkor a neved mától fogva legyen Sir Edmund Hillary.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
csibe1
addikt
válasz kisza25 #22217 üzenetére
Egyszer engem is kidobott valamiért,de nem tudtam elolvasni,mert tiszta fehér volt az ablak a battlelogba.Utána meg volt egy szép hosszú loading képernyő pályaváltásnál,lehet mert nem vártam meg, hogy a játék rakja magát fullscreenbe.
Nagyon jók lettek ezek a pályák optimalizáció szempontjából is,de gyalog nem igazán érdemes nekiindulni.A terep szuper,a quaddal Bandar Desert-en jókat ökörködtem.
A tank viszont még mindig hajlamos megpördülni maga körül ha olyan akadályt talál.
Erre kicsit jobban is ráfeküdhettek volna.
Alborz Mountain-en kipróbáltam milyen hegyet mászni láncossal,felbaktatott mindenhol ahová nekihajtottam.Itt tényleg olyan érzésem volt, hogy lehet menni árkon-bokron át.
Death Walley is tetszett,de ott is figyelni kell a hirtelen jövő meredélyekre.Szépeket lehet zuhanni ha elbambul az ember.
A nyamvadt kukákat viszont igazán kihagyhatták volna.
Most 48-as szerón voltam fent pár órát,hát némelyik pályán elég alacsony a népsűrűség.
A helik meg a jetek simán szétszednek mire odaérnék a ponthoz.Máskor meg összejönnek a csapatok és azt se tudom hirtelen,hogy honnan lőttek ki.
A mobil tüzérség,a SV érdekes cucc,de kicsit lassú.Tényleg meg kell szokni a kezelését.
Az Armored Shield pályán próbálgattam.A minimapos tippet köszi
Amikor felnagyítod a minimapot akkor már nem te vagy a középpontban,hanem eltesz a bal sarokba,kicsit szokni kell.
Az N betűvel lehet a nézetet variálni,legyen-e domborzat,utak a térképen.(#22245) Cris99
Látom ráérős voltál
(#22247) sixpak
Párszor sikerült lőnöm az AC-130-assal Bandar Deserten,
és nem éppen az 1 lövés-1 halála 120mm-es ágyúval se.
A flare cucca viszont nagyon állat Death Walley-n éjjel.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
v!ct0y
veterán
Ac ba nekem remeg a célkereszt mint állat...
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest