Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Laraxior #35402 üzenetére

Hát jaja,én is nagyon megbántam,hogy erőltettem annó a jetet rendes játékban...irtó sok kill összejött ebből,mert sokat repültem,lelőni nem sok embert sikerült,mert folyton keringett az ember,amíg nem volt flare,stb...de ha most kezdeném,én is elgurulnék 2 pontig egy caspianon és kész.
    Egyébként meg meg lehet nézni mi megy a fly training szerókon sajna...ahol nincs auto vagy on admin,bejönnek rakétázni,AA-zni,ahol meg nem,direkt mennek a profik,tök mindegy,mi van kiírva.Én is jártam ilyenekre,aztán meg meglepődtem,hogy egy "éles szerón" meg mennyivel könnyebb a dolgom,és tulképp átb...ás az ilyen szeró :DD
    F35 lebegős csodát is így járattam be az üres péhán,amikor jött a Karkand,bár akkor voltunk többen is,de inkább nem lövöldöztünk.
    Hosszabb távon ez legalább annyiból jó,hogy akik ezt csinálják,valamennyire megtanulnak repülni,de a statpadder noobok meg attól nem tanulnak meg lőni se.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák