- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
Aktív témák
-
Neró
őstag
- ahogy dobálja a gránátot meg c4et, elég érdekes
Gránátot leírtam ez előtt, a C4-t hogy rakja le? Hegessze oda?
A közelebbről csinálja akkor még talán jobb. De szerintem ez is változni fog még.- füst se valami extra gyönyörű, ez dx11?!
Ez még szerintem nem, merthogy az Alphába nem engedték a full grafikát.
- ja, és a legdurvább az az mikor szerencsétlen egyorrú kúszik a földön miközben táraz, mi hajtja?! villanymotor?
Igen ez szerintem is vicces, de ez betudható annak, hogy ez még csak Alpha.
| www.diablohungary.hu
-
McCartman
őstag
válasz megint én #1448 üzenetére
én kapásból felezném meccs végén a vesztes fél pontjait , győztesét meg pl. dupláznám.
alap lenne , hogy ösztönözzék az embereket a csapatmunkára és a feladat végrehajtására.
aki meg képtelen rá mehet agyatlan dm meccsekre.Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
Akos96
senior tag
válasz McCartman #1454 üzenetére
Ezzel csak az lenne a baj, hogy a vesztes csapat hasznos tagjai is jól megszívják. Egyszerűen kevés pontot kéne adni egy killért, és többet azokért a tevékenységekért, amik hasznosak a csapatnak (gyógyítás, újraélesztés, lőszerutánpótlás, zászlófoglalás, vagy éppen ellenfelek megjelölése és hasonlók).
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
bivalyolo
őstag
válasz megint én #1448 üzenetére
bf2-be pl így van:
Kill an enemy +2 points
Change an enemy flag to neutral +2 points
Convert a neutral flag to your side +2 points
Flag assist +1 point (note 1)
Kill assist +1 point (note 2)
Flag defend +1 point (note 3)
Driver assist +1 point (note 4)
Heal 100 points of damage (other players only) +1 point
Revive a player +1 point
Give ammunition to player or vehicle (other players only) +1 point
Repair a vehicle +1 point
Team damage (take off 50% of a teammate's total health) -2 points
Team vehicle damage (deal 50% damage to a vehicle controlled by a friendly player) -2 points
Team kill -4 points (note 5)tehát itt a feladat teljes elvégzéséért kaptál 2x annyi pontot mint az ölésért.
persze ebbe nincs az h késsel ölésért aránytalanul sok pontot kapsz hanem azért is ugyanúgy 2 jár.
[ Szerkesztve ]
"Let's agree to disagree!"
-
Źşë'
addikt
bc2ben nekem nagyon bejött a c4 ahogy oldalazva pakolja, a csúszás meg szerintem maradni fog :s sztem lesznek olyan vakok és benn felejtik
- Squad revive: +20 points
ezt jobban kellene díjazni, így senki sem fog squadban mozogni
am remélem mutatnak még más pályákat is ezen a városin kívül, nekem nem tetszik ez a map, olyan fura hogy letisztult környezetben van, egy lepusztult képet kellene látnunk, nem egy tiszta várost :S am én a tereppályákért vagyok oda, leginkább a sivatagos, (laguna presa szerű pályákat viszont nem szerettem bc2ben, laguna alta bejött, és még a havas pályák is)"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
McCartman
őstag
és? ilyen az élet , hiába adsz bele mindent néha az sem lesz elég.
Fölösleges minden piszlicsáré dologra pontokat adni , kellene egy nagy motivációs erővel bíró cél , győzelem , aztán jöjjön rá mindenki magától , mivel tudná a legtöbbet hozzátenni ennek érdekében.vagy nem feltételezel ennyi értelmet egy átlag bf játékostól?
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
sittes79
addikt
-
sittes79
addikt
válasz megint én #1460 üzenetére
Hidd el májndblóving lesz...illetve reméljük
A fő probléma, hogy mindenki tökéletes játékot vár...nyílván ilyen nincs és nem is lesz...ahogy tökéletes nő sincs(kivéve anyám) szóval túl kéne már lendülni ezen a sok síráson, jajveszékelésen..akinek nem tetszik az nem játszik..qrvára nem kötelező...
-
megint én
őstag
Ami még nem tetszik. A Spotot miért kell ilyen erősre csinálni? Miért nem elég, ha PL csak a Squadod látja? Ráadásul egy bazinagy csillag a squadleader...Miért nem elég, ha spotolsz, akkor pl csak nagyjából mutatná merre van. PL egy halványkék "aura" lengené körbe a bokrot, ha ott spotoltak valakit. A másik meg, a "bejelzése" a célkeresztnek. Hogy ezt mi a véres f.nak rakták be? Tök sokat ront a játékélményen. PL itt a BFBC2ben is rengetegszer volt, hogy MG3-al húztam egy csíkot a falon, és ahol bejelzett oda szórtam még egy csomót, és bele is haltak. Ez olyan mint a legális WH.
-
megint én
őstag
válasz Chabe89 #1465 üzenetére
Az csak egy kacsaúsztató pocsolya.
Viszont nézegettem a vidiket, és a sniper még közelről is csak fejre öl 1hitre... Pedig azt mondta még anno a dice hogy nagyon élethűre akarják csinálni. :S Hát megnézném, ha egy SV98-al mellbelőnek hogyan szaladsz tovább... Még ha betonfal mögött vagy akkor sem. -
madgie
titán
válasz megint én #1466 üzenetére
Valahol megértem, hogy itt "lódítanak" picit, BC2-ben is rengetegen hátul ültek a bokorban, ha itt egy lövéssel leszakítaná a lábad a csipafegyver, senki nem támadna. Persze meg lehet ezt másképp is oldani: nesze, itt van 15 lőszer, oszd be, ha több kell, gyere előre, ott kapsz.
-
Neró
őstag
-
megint én
őstag
Na, ez jó ötlet!!! A support úgyis általában csatázik, a csipa meg akkor menjen oda érte!
De én is szoktam amúgy csipázni, de én behúzom vele a zászlót, Mcomot is... Azért is ilyen jó az accuracym me' 2 méterről is ezt használom. szinte minden sniper 50-60% fölött van. Egyedül a GOL nem de az épp pont azért mert azt használom távolra. Amúgy én is szeretek néha ilyen csücsülök a bokrokban csipával a kezemben játékot, de azt csak squad-deathmatchon. Van olyan szeró ami 8 slotos és 1 óráig tart meglőni azt az 50 pontot. De ennek is megvan a feelingje, csak akkor nem olyan modban ahol nem csak a kill számít. Mint PL a marci_fcb akinek 1.7 a K/D-ja de csak 1.3-as a W/L. Ez tipikusan az a fajta pöcs, aki fenn ül port valdez tetején és kifejezetten nem örül annak ha behúzzák mind a 2 M-comot, mert mehet ki a "fészkéből". Na az ilyet köpném arcon. Itt ahogy Te is mondtad az lenne a megoldás, hogy 5 golyó/ tár, kap 2 tárat + ami már bennevan, az össz 15 azt annak elégnek kell lennie. -
bul07
nagyúr
Spot hát igen ezért nem is jártam sima szerverekre BC2-be csak HC-ra mert ott ki volt kapcsolva
Szerintem aki a spot-ot jónak tartja az a WH-t is mert nem más mint legális csalás, és már ezen bukik a sokak által várt realitás, persze a harcmezőn is világít egy pötty az ellenség feje felet nemTávcsöves fegyverek meg remélem azért közelebb lesznek a valósághoz mert BC2-be elég röhejes volt hogy 50-es töltény nem ölt elsőre
From left: .50 BMG, 300 Win Mag, .308 Winchester, 7.62x39mm, 5.56x45mm NATO, .22LR5.56x45mm NATO (kép 57.4MM)-->M16 rifle
7.62x39mm(kép 56MM)-->AK-47.50 BMG(kép 138MM)-->Barrett M95
Említettétek a SV98, meg GOL ezek a Barrett M95 képest elég aprócska tölténnyel üzemelnek (oké tudom hogy egy távcsövesnél a pontosság a fontos de nagy távolságnál a átütő erő is számít) és a BC2-be a M95 fabatkát se ér pedig elméletileg egy lövéssel még egy Hammert is meg kelen tudnia állítani
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Akos96
senior tag
A spot jó ötlet, csak nem ennyire "pontos" változatban. Az is elég lenne, ha az ellenfél helyzetét jelölné meg (fixen, ha a házat jelöltem, az is marad), így a társak mégis kapnak infót arról, hol is van az a "ott a dombon".
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Neró
őstag
madgie, Mukorka:
Persze ezek mind elég jó ötletek. Például az is jó lenne ha nem lehetne 20-25 kilós felszereléssel csak úgy szaladgálni, ugrálni. Most a BF-ben nem tudom, hogy hogyan lesz de eddig végtelen futás (sprintelés) volt beállítva az Alphába - remélem ezt nem hagyják így.
Más:
Nem tudom, hogy gondolkodtatok e már ezen a témán vagy már, hogy volt e róla szó, de valamiféle kis PH-s fun csapat/klán vagy ilyesmi? (akár komolyabban is)
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
Bati0501
őstag
Ha jól tudom egy Barrett fegyverrel tartják a legtávolabbi pontos lövés világcsúcsát.Ez olyan 2400m-t jelent!
És ez nem csak azt jelenti,h eltalálta a célpontot,hanem,h olyan erővel,ami halálos,vagy egy teherautó hűtőjét/motorját is átütötte volna.
Tudom,h nem kell ilyeneken lovagolni egy számítógépes játéknál,csak ezekből a játékokból sokaknak az jöhet le,h mi van akkor ha meglőnek egy 9mm-s pisztollyal,semmi,futok tovább,mint a játékban,mert én kemény csávó vagyok.
És akkor már el is jutottunk a Hollywoodi filmekhez. -
Mukorka
addikt
Apropó Origin. Ugye nem kell használni ahhoz hogy játszhassak?
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Neró
őstag
Nekem eddig 4-en vannak meg innen.
De igen kezdetnek nem lenne rossz ez sem. Utána persze átvenné a szerepet a Battlelog. Amúgy meg nyugodtan vegyetek fel, aláírásban ott van minden.
Meg jelezze az aki gondolkozott már egy "csapatosdiban".
(#1480) Mukorka: Max a cdkulcs beregeléséhez kellhet.
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
Bjørgersson
félisten
Nem nagyon követem a BF3-as híreket, úgyhogy előre is elnézést ha hülyeséget kérdezek. Szóval az lenne a kérdésem, hogy lesz-e a BF3-ból is olyan demo/beta, mint tavaly nyáron a MOH2010-ből?
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
polonic
félisten
válasz Bjørgersson #1483 üzenetére
Igen, lesz. Szeptemberben.
-
Neró
őstag
válasz Bjørgersson #1483 üzenetére
Szeptemberben (11?) nyílt béta lesz, előtte pedig 2 nappal a MOH-soké a terep, ők kezdik. Aki megrendelte a Moh Limitedet.
| www.diablohungary.hu
-
Bjørgersson
félisten
Köszi mindkettőtöknek a gyors választ!
Basszus, hogy akkor már suli lesz.[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
kovsol
titán
válasz Bjørgersson #1486 üzenetére
október 28. a megjelenés, olyan sokára lesz az még hogy győzzük kivárni
May the Force be with you!
-
Bjørgersson
félisten
Na akkor lehet megvan mit fogok szalagavatóra kérni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azt lehet tudni hogy beta meddig tart majd?
Live-Die-Respawn
-
megint én
őstag
ORIGIN topicot nyitottam, oda mindenki akit érdekel!
-
-
Neró
őstag
Na csináltam egy ilyet. Első hsznek milyen lenne?
Ha van még valami ötlet ami még belekerülhetne vagy valami nem pontos, nem jó akkor írjátok.
| www.diablohungary.hu
Aktív témák
- Projektor topic
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mazda topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic V2 fél év után
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest