- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
egy dologban valaki homályosítson fel.
RUSH módban lehet légi támogatást kérni az mcomon....én ezt bőszen meg is tettem elég sokszor de semmit nem vettem észre...hogy jönne egy bombázás vagy valami. Ez hogy működik?
(#7600) Laraxior: DE
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Laraxior
titán
Egyelőre nem tudjuk,majd jövő hónapban meg tudjuk nézni
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz SkyS1gn #7603 üzenetére
Akkor pont jókor vettem meg. 21-től már tolható a BF1 Illetve 18-tól
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
voodoo98
addikt
válasz Laraxior #7600 üzenetére
Nem! Neked kell "cancel"-álni. Erre oda kell figyelni majd 18-án vagy utána valamikor, hogy ne felejtsük el lemondani, mert automatikusan húzza a lóvét!
Eredeti üzenet:
Starting on 9/20/16, you'll be billed the current monthly membership fee. And of course, you can always cancel at any time and continue enjoying Origin Access until your membership expires at the end of your current billing cycle.Az én olvasatomban, ha egyből lemondod, akkor is a hóvégéig használhatod. Nyilván ráér lemondani 18-án vagy amikor már nem lesz rá szükség.
Látom már elkéstem!
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Laraxior
titán
válasz voodoo98 #7605 üzenetére
Akkor most le is mondhatom. Mondjuk ezt a Mirror's Edge-t kipróbálom
Kösz a helpet mindkettőtöknek!
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
-
nagyúr
válasz fornettisuti #7608 üzenetére
Jaja... mondjuk szerintem ez kiábrándító amúgy... sokkal jobb lenne ha valahogy máshogy működne és lenne mindig valami kb zúzás az ellenségre.
Vagy mint az SWBF-ben a planetary strike vagy hogy hívjákban, te mondhatnád meg hova lőjön a tüzérség.
Na ez lenne az ideális.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
sixpak
nagyúr
válasz FollowTheORI #7609 üzenetére
Orbital strike lesz az....
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
nagyúr
-
SkyS1gn
félisten
BF1 PC build LTT forumról.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
boogie84
veterán
válasz fornettisuti #7608 üzenetére
Ugyan mar. En a betaban azt lattam h az emberek ugy mentek egymasra mint a zombik....
Agyukat nem hasznaltak. Pedig a spotolas csak egy billentyu.
Igaz ilyen veszely engem nem fenyeget mert csak HC-t jatszom.A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
pohár
félisten
válasz SkyS1gn #7612 üzenetére
na bazz,céges tűzfal megfogott minden képet, még a mapokat sem tudtam megnézni, amik korábban voltak linkelve, az albiban meg még nincs net, még csak hétfőn jelentettem be az igényt a Diginek...
hogy lehet tolni 13-ától a játékot? Access + Deluxe/Ultimate Edition?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz SkyS1gn #7615 üzenetére
na de hogy jön ki a 13-a, mint kezdési dátum? ugye 18-án lehet nyomni Deluxe/Ultimate verziókkal, mire fel játszhatsz 5 nappal hamarabb?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Laraxior
titán
válasz SkyS1gn #7615 üzenetére
Multi is online már akkor?
Akinek meg van véve annak gondolom beleszámít, nem veszik el semmije amit az Access alatt megszerzett"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
stoon
addikt
válasz FollowTheORI #7609 üzenetére
majd beleteszik!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Dtomka
veterán
-
Laraxior
titán
Hmm.. mondom én, hogy jó lesz ez
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz @rglaaf #7628 üzenetére
Csak elolvastam, a videohoz tényleg nem nyúltam
Minek kínozzam magam."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
SkyS1gn
félisten
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
fornettisuti
veterán
válasz SkyS1gn #7631 üzenetére
az ilyen pályák multiba marhára jók, úgy elvakít a nap, hogy a landshipet sem venni észre, ha szemből jön.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Dtomka
veterán
válasz fornettisuti #7633 üzenetére
Soptolni kell és akkor észreveszik...
-
IntelKiller7
veterán
válasz fornettisuti #7633 üzenetére
Jobb mint a valóság.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
M@rdel
őstag
Jól hallom a "Austro-Hungarian Empire" 6:14-nél? link
-
Laraxior
titán
válasz voodoo98 #7639 üzenetére
Csak deluxe lett
Meg egy uj egeret mellé[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Originben az Access fülnél Trials lapon:
"Battlefield™ 1 Standard Edition
Available Oct 13
Prepare yourself for the dawn of all-out war. Charge the front lines for 10 full hours before release day."Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
spanglee001
addikt
vótmá bf1 gémplély nem a heccsotos falytából
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
CptAdamica
veterán
-
törölt tag
válasz spanglee001 #7645 üzenetére
Ne már spangli ki ez?
-
lofagi
addikt
válasz voodoo98 #7639 üzenetére
Nekem is pont így mutatja, de szerintem az csak azért van mert míg a másik kettőt addonként mutatja, a prémiumot kiegészítőként. Amúgy ha a kis képen ultimate-t látsz akkor minden rendben.
Illetve ha megnézed a vásárlásnál ott kiírja,hogy melyiket vetted meg.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
IntelKiller7
veterán
válasz spanglee001 #7645 üzenetére
Egyre unalmasabb már ez a csávó is.. Mi van veled magyar yútyúk..
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
k-adi
nagyúr
válasz IntelKiller7 #7649 üzenetére
magyar yútyúk? nem is volt, nem is lesz.....
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Mobil flották
- BestBuy topik
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Philips 55oled754 4K Ambilight
- Használt ASUS H87 pro, Intel i5 4670, HD Graphics 4600, 112 Gb SSD, 1 Tb HDD, 16 Gb RAM, Windows 10
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop
- Bontatlan iPhone 15 PRO 512GB 1 Év Garancia
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest