Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lofagi

    addikt

    Az előbb mobilról és nagy örömmel írtam. Kicsit bővebben:

    Ami a legjobban tetszik a játékban az a tankozás. Azon belül is a light tank. Óriási fun vele játszani. Nagyon durván oda lehet sózni az ellenfélnek. A másodlagos lövése valami shotgun lehet, az nagyon adja a közelben. Az elsődlegessel pedig messziről lehet szemezgetni. A célzást meg kell szokni, mert nagyon nagy az esése.
    A tank javítása óriási. Nagyon jó,hogy nem kell kiszállni és az is nagyon jó,hogy nem leszel csak egy driver kiszállás után. Nyilván az ügyesebbje már szalad is egy elhagyott kithez. :D Ugyanakkor nagyon könnyedén szét lehet kapni a tankokat. Észre sem veszi az ember, hogy honnan de már kapja is a gránátokat és már azon van,hogy nem tud mozogni.

    Gyalogosan elég nehéz volt az életem. Mondjuk nem kimondottan kedvelem a 64-es szervereket. (Habár nagyon sokat hozzátett a hangulathoz, hogy akár 10en is szaladtak a tankok mellett) Bárki bárhonnan lelőhet. S ez itt is így volt. Azt se tudtam,hogy hova kapjam a fejem és már ki is szedtek. Nyilván ez pálya ismerettől is függ és meg kell szokni a játékot. A fegyverekkel egyelőre hadilábon állok. Meg kell találni a megfelelőt. Sajnálom, de ugyanakkor nagyon király balance, hogy a medicnek "dmr" fegyverei vannak. Biztos lesz azért majd valamelyik használható. A legtöbbet így is az asszaulttal toltam. Tulajdonképp ez egy félengi karakter a BF4ből. Javítani nem tud, de van neki anti tank fegyverzete. A kasztok elég balancoltnak tűnnek így az első nekifutásra. Hatalmas újítás, hogy át tudunk mászni végre kerítéseken, falakon. Egyszer-kétszer sikerült is ezzel a módszerrel meglepni az ellent, hogy szemből vártak én meg átmásztam mögéjük.

    Az égen se egyszerű a helyzet. Amennyiben az ellenfélnél van egy aki fighterrel van, akkor először az kell elintézni egy másik fighterrel. A probléma az,hogy ha sikerül, de utána nem jönnek a repülővel a többiek. Fighter géppel igazán csak másik gépek ellen vagyunk effektívek, utána már elég nehézkes besegíteni a földi harcba. Nem mondom,hogy lehetetlen, mert azért kiszedtem 1-2 embert így is. Az attack repülőt egy köztes megoldás. De ezt is inkább csak akkor tudtam használni amikor már nem volt fighter az ellenfélnél. A bombázót pedig nem igazán próbáltam, mert nem nagyon szeretem a lassú repülőket. Amúgy annak az ereje szerintem akkor jön ki, ha van melletted másik játékos, főleg ha még együtt is vagytok.

    S ami nem tetszik. Az alapvető (valószínű) frostbite engine, nem ugrunk át kis köveket vagy éppen pont,hogy felmászunk rá szindróma továbbra is megtalálható. A probléma nyilván ezekkel az,hogy ebben legtöbbször a halálunkat leljük. :\ A hitreget elég jónak találtam, persze voltak 1-2 érdekes dolgok amikor úgy láttam,hogy teljesen a célkeresztben volt az ellen, de mégsem sebeztem. Ezen kívül még egyelőre annyit nem játszottam vele,hogy megítéljem, hogy mi a nem jó, mert nekem eszméletlenül bejön a játék. :D

    Csak eszembe jutott egy nagyon zavaró, mégpedig a korábban már említett szétrombolhatóság. A tankkal kimondottan idegesítő,hogy elpazarolsz egy lőszert és nem megy szét a fal. Pont én voltam aki megvédte a játékot, hogy kellenek olyan részek ahol nem lehet szétlőni. A baj ezzel az,hogy el fog tartani egy darabig mire az ember megtanulja,hogy mégis melyik falat lehet szétlőni és melyiket nem. Egy-egy elpazarolt lőszer pedig nagyon sokat jelenthet a tankokban.

    és egy kis plusz:
    Kimondottan tetszett,hogy egy egyszerű copy + paste-val meg lehetett oldani a controll beállításokat!

    [ Szerkesztve ]

    Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

Új hozzászólás Aktív témák