- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aventador91
őstag
válasz ForRedGlory #19300 üzenetére
mennyi ilyen trumpos képet szoktam látni mindig szakadok rajtuk
-
Snooker
senior tag
-
Laraxior
titán
válasz Snooker #19302 üzenetére
Ohh, két map ebből nagyon szép színes lesz
Meg jön egy Metro"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
guftabi96
addikt
válasz Laraxior #19303 üzenetére
Az a Rupture tényleg hangulatosan néz ki azzal a sok virággal
Meg lesz végre egy Locker/Metro is, biztos sokan hiányolták.
Az az új elite érdekes lesz. Ha jól értelmezem lesz nála valami cucc, amivel csapkodni fog, meg lesz nála egy rakás gránát, de lőni nem fog tudni.
Soissons-re meg hirtelen azt hittem, hogy véletlen Quentin Scar-ról raktam be oda egy képet[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Laraxior
titán
válasz guftabi96 #19304 üzenetére
Márciusban jön?
Most görgettem lejjebb, azért jönnek járművek is"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
daveoff
veterán
na úgy néz ki jó lett a játék, nem dobál le, legalábbis eddig még nem dobott le. nem akarok megint elkiabálni, de maradjon is így.
(#19308) Aventador91: már mentem jó pár kört, meg egy operationt is. csak nem akkora mákom van, hogy pont most nem dobott le. bár lehet. de nem hiszem, mert eddig 5 percet nem bírta a játék....
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Aventador91
őstag
azért menj egy pár kört mielőtt elkiabálod
-
warcat
veterán
Egyébként megint akciós Originen a BF1: 35.99€.
Season Pass nincs leárazva.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Laraxior
titán
válasz daveoff #19307 üzenetére
Fos volt a 6700K, a 7700K a nyerő.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Snooker
senior tag
válasz giornalista #19310 üzenetére
Hátha a következő hírcsokorban kapunk róluk információkat
-
Zso Ro
senior tag
munkahelyem mellett volt egy italnagyker.Oda jártunk vízért és üdítőért.
Minden reggel megérkezett a közútkezelő kocsija,majd az 5 derék betérő ivott 1-1 rövidet(tipli névvel) valamint elvitelre kértek ebből mégegyet és két sört kísérőnek.
Hát így ihatnak munkaidőben és vezetés közben(#19294) chokeee
NETlagging and UPlagging az
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Games Are Weird Jó van na, neki megy így is......
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
bul07
nagyúr
Nagyon győztünk
És hogy miért? Hát ezért
Egy ennyire egyszerű dolgot se tudtak még megoldani hogy ilyen esetben kiegyenlítse a oldalakat
És áááááá nem csaló
(De azért meglett a kör, az utolsó pár percre csatlakoztam)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
TTomax
félisten
Falon keresztül egy házikóban kaptam olyan instant fejest ma,hogy el is ment a kedvem... akkora wallhack volt hogy orditott,és aki adta sniperral 6/12es stattal tolta...vicc.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Czvik2.0
tag
válasz guftabi96 #19320 üzenetére
Nekem néha az sem tiszta hogy mi számít fejesnek. Volt hogy Mondragonnal a földön fetrengő sniperbe kb a fejéhez tolva a puska csövet is 3 kellett bele, meg csak a feje látszódott ki, Bar-al fejbe lőttem és elnyomott egy +32-t... De Sniperrel mellkason lőve ott volt hogy headshot. Vagy ez természetes ezekkel a fegyverekkel?
-
MaTpr0F
senior tag
válasz Czvik2.0 #19323 üzenetére
Én is úgy vettem észre, hogy míg BF4-3, BFBC2 játékokban tényleg pontosan a fejére kellett célozni, itt (főleg nagy távolságú lövéseknél) bőven elég kb. a feje környékére célozni. Mintha a golyó igazítaná magát.
Nagyon furcsa. Számomra az egész játékban valahogy túl nagy a szerencse faktor. Rengeteg dolog nem a skill-en múlik sajnos. Valószínűleg ez köszönhető a megannyi bugos játékmechanizmusnak.
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
Egy olyan kérdésem lenne hogy szerintetek honnan lenne a legérdemesebb megvennem a premium csomagot, illetve akkor egy teljesen új játékom lesz vagy csak kiegészül a jelenlegi standard verziom a premium elemekkel?
-
-
jety91
őstag
válasz MaTpr0F #19325 üzenetére
Ez bullshit, itt is a fejre kell célozni, talán mégjobban mint az előző bfekben. Ha egy kicsit is mellé lövök carbine scout fegyverrel már nem találja el az illetőt.
polgi803
Eddig originen volt 30%os akcióval talán a legolcsóbban megvehető, én a cdkeys.com-ról vettem a játékot és sztem ott is fogom majd megvenni a prémiumot is. Nem különálló játékot kapsz, hanem:
- előre kerülsz a nem prémiumosokkal szemben a várólistán csaltkozáskor
- 2 héttel előbb kapod meg a DLC-ket (tehát ezzel megkapod az összeset ami jönni fog), mint akik megvennék prémium nélkül külön
- kapsz + battlepackokat (nem tudom pontosan mennyit)[ Szerkesztve ]
-
MaTpr0F
senior tag
válasz jety91 #19328 üzenetére
Hosszú távú lövések részből melyik nem volt világos?
Nem 50m-es távról beszélek, hanem 300+. Elég lehetetlen lövéseket ad be fejesnek ezeken a távokon.(#19327) polgi803
BF4-ben a attól is függ, hogy milyen távra lövöd be a távcsövet. Én ott pl. sosem a legközelebbit használtam. Így volt, hogy alá volt hogy fölé kellett lőni, de meg lehetett szokni.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
na ugyanúgy ledobál a játék, tegnap mákom volt, hogy egy órát bírta. szóval a hálózat karbantartás se segített, itt valami más lesz a gubanc. vagy valami routolási probléma, vagy tényleg a szerverekkel van valami. írtam már EA helpnek is, de azok basznak válaszolni...
tudja valaki a magyar ügyfélszolgálati telefonszámot, ha van még ilyen...
-
XP NINJA
őstag
FélOFF kérdés: Valakinek esetleg van tapasztalata azzal, hogy egy GTX 1060 3GB hogy szerepelne FHD ultrán? Elvileg a Vram elég lenne, de tesztek alapján 3 giga fölött eszik, és elbizonytalanodtam.
-
N@idia
őstag
válasz daveoff #19330 üzenetére
Hát akkor nem sokat segített ez a karbantartás neked. Nekem szerencsére December óta nem volt disconnected se ping beli problémám, azért ilyen téren nem olyan rossz a t-home csak a sebesség az ami harmat gyenge, de az változhat még
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
giornalista
senior tag
srácok, összeraktam egy ismertetőt a They Shall Not Pass-ról, és próbálom azt is tisztázni a fejekben, hogy ki játszhat majd a DLC-vel és ki nem nyilván azoknak, akik hozzám hasonlóan minden apró hírt elolvasnak a BF-ről, nem sok újdonság lesz benne, de hátha van, akinek hasznos lehet
a videót itt érhetitek el, köszönök minden visszajelzést akár ott, akár itt
-
daveoff
veterán
válasz N@idia #19335 üzenetére
na nálam az van, ha megpingelek egy bf1-es szervert, akkor a kapcsolatomban van egy ismeretlen host, ahol néha-néha felugrik a ping ilyen 500-600 körülire is, na itt szakadok meg valószínűleg. ip alapján utánanéztem, hogy a holland Interactive 3D 109.200.218.XXX ip-k amik szarakodnak. na most az a kérdés, hogy ezt a problémát én hogy a büdös francba tudom orvosolni? kit keressek ez ügyben. a upc ügyfélszolgálaton amikor elkezdem magyarázni a problémám, azt hiszik egy másik bolygóról jöttem, ea support meg rám se hederít...
elvileg ez nem a upc, hanem a holland szerver szolgáltató hibája
[ Szerkesztve ]
-
MaTpr0F
senior tag
válasz daveoff #19337 üzenetére
Kérdés az, hogy ez mennyire népbetegség.
Ha nem túl gyakori, akkor hosszas bizonyítási folyamat végén kapsz egy refundot szerintem.
EA support meg nem a sebességéről híres, bár nem tudom mikor kontaktoltál velük.SZERK:
Erre nézz rá, utolsó infó szerint (2016. november) él a telefonszám.[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
Szerintem lószart se csináltak nálad a UPC-sek, de mindegy
EA-t keresd meg valahogyan, hogy kéred vissza a játék árát ha nem tudnak ezzel kezdeni valamit. Mond nekik nyugodtan azt, hogy több ismerősödnek is van/volt problémája ezzel és a neteddel semmi gond nincs, minden más tökéletesen működik csak a BF1 dobál le folyamatosan.
-
nagyúr
Szerintem ennek nincs köze hozzá, az a lényeg a végén a szerver amivel kapcsolatban vagy ott mi van, ott meg jó a ping.
Az hogy ott a worse néha 100, már inkább érdekes.
Ha most hétvégén lesz időm, segítek ránézni a Wireshark-al, ha otthon leszel egyik nap/este.
Hátha kiderül mi miért dobál le...Vagy esteleg pénteken... bár ez nem biztos.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
daveoff
veterán
válasz FollowTheORI #19340 üzenetére
oké, azt megköszönöm! persze esténként mindig vagyok, írj majd rám.
-
Laraxior
titán
Hülye kérdés, de próbáltál más ország szerveréhez csatlakozni? Vagy csak hollandok vannak európában? Német, vagy francia nincsen?
Mindenhol csinálja?
Persze, ha csak holland szerver van akkor sztornó a kérdés.
Még egy: Hálózati program fel van téve az alaplaphoz, vagy csak a driver és kész? Mert itt-ott olvastam olyat, hogy nem mindenhol okés a program. Próbát megér. Network manager meg hasonlók."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
dergander
addikt
Az hogy egy pillanatra felugrik 500-as pingre az még nem jelenti azt hogy DC. Próbálj windows-t újratenni,esetleg Windows 7 helyett 10-et(nemtudom mit használsz). LAN drivert frissebbre,ha killer ethernet vezérlőd van tiltsd le a szoftverét mert nem ér semmit,meg vele engem is dobált. Nézd át a házba biztos jól van-e roppantva az UTP kábel. UTP kábelra vissatérve,anno volt olyan problémám hogy rosszul voltak a szinek a csatlakozóba,2 szin lett felcserélve. Persze működött,de hozamosabb idő után elment a netem 2-3 másodpercre. Érdekes dolog ez is de egy próbát megér. Vagy még nézd meg nincs-e megtörve a kábel valahol.
-
nagyúr
válasz dergander #19344 üzenetére
Ezen már túl van, meg nem ilyen a problémája (akkor általában a nettel baja lenne).
Meg elmegy munkahelyre ott nincs baja... szóval nem a gép a baj feltétlen (szinte biztos).
(#19346) dergander
De érted, ha rossz az UTP kábel, akkor nem csak a BF1 rosszalkodna.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
dergander
addikt
válasz FollowTheORI #19345 üzenetére
Éppen azért írtam hogy nézze meg az UTP kábelt,mi hogy merre.
-
gyiku
nagyúr
-
nagyúr
-
daveoff
veterán
válasz dergander #19344 üzenetére
már 3 kábelt kipróbáltam, windows kétszer volt újrarakva csak emiatt, 10-et használok. lan driver rendben, ilyen killer szarokat nem használok.
(#19343) Laraxior: ír szerverek vannak még, az is ledob
német szerverek nincsenek......ez a baj, azokkal tuti nem lenne gond.
gyökér az ea/dice, valamit nagyon elbasztak a szerverekkel....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest