- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Azonnali navigációs kérdések órája
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Jó, akkor a CPU témát itt fejezzétek be sőt a személyeskedést is legyetek szívesek visszatérni a topic témájához. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
Eheti medálok sem valami egyszerűnek néznek ki.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
spanglee001
addikt
válasz laceszgamer #12964 üzenetére
nekem visszadobta a 2héttel ezelőttieket idegesítő ám
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
glspeter1
őstag
válasz laceszgamer #12964 üzenetére
Állandóan visszadobálja a 2héttel ezelőttieket.
Így tényleg nem lesz egyszerű megszerezni őket, hogy még megnézni se lehet.[ Szerkesztve ]
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
kisza25
félisten
válasz spanglee001 #12965 üzenetére
én azt sem tudom milyen medálokról beszéltek
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
veterán
válasz laceszgamer #12919 üzenetére
Ha jól beállítottad a kompatibilitási módot, akkor hagyjad nyugodtan frissíteni az Origin telepítőt, mert nem a legfrissebbre fog, hanem egy régebbire frissíteni.
A legfrissebb nem kívánatos Origin 130MB-os letöltés (állítsd le a frissítést ha ezt tölti), a régebbi Origin ami neked kell 92MB, tehát ha 92MB -ot tölt az frankó.
Aztán ha feltelepített Originben kikapcsoltál minden frissítést vedd le az Originről a kompatibilitási módot, és akkor nem fog panaszkodni, meg a BF1 is el fog indulni.
Szerk.: Elindítod a telepítőt Vista módban (vedd ki a pipát az Origin automatikus frissítése mellől), az le fog tölteni egy 92MB-os régi Origint és felrakja.
Amikor ezzel végzett, feljön a bejelentkezési ablak a már felrakott régi Originhez, itt ne jelentkezz be, hanem zárd be, add hozzá a /noupdate -et az Origin parancsikonjához (és azzal indítsd el) vagy állítsd Vista kompatibilitási módba és csak azután indítsd el és jelentkezz be, aztán Originen belül kapcsolj ki minden update-et.
Utána vedd le a kompatibilitási módot, mert azzal nem fog menni a BF1.[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
Próbáltam legalább ötször feltelepíteni. Linkelt telepítőt használtam, sima service pack mentes Vista modot állítottam be neki.
Felment szépen, de már a friss verziót is kezdte tölteni, ahogy végzett a telepítéssel.Utána megpróbáltam, hogy kikapcsolva minden a beállításokban és csak utána uninstall, aztán fentebbi módon telepíteni, akkor is amradt a 130mb-os friss letöltés.
Végül már próbáltam úgy is, hogy, nem engedtem frissíteni, és úgy a /noupdate, úgy meg valami hibaüzenettel nem indult, hogy nem sikerült kapcsolódni az EA szerverekhez.
Proci bírja így is a játékot, csak gondoltam, megpróbálom, feleslegesen ne foglalkozzon olyasmivel amivel nem kéne, de úgy néz ki, nem akarja a dolgot.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Laraxior
titán
Amíg nem lesz custom szerver, addig nem nagyon lesz meg a 100 kill
Meg egy gif, linkelve: [link] nur jetzt in BF1
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz duronx #12972 üzenetére
Kipróbáltam Monte Grappán az Artillery Truckot, meg kell hagyni azzal is elég szépen lehet aprítani, mert sok a repülő. De azt még szokni kell, bár van aki azzal tolja, meg is értem.
Ezt a Light Flankerrel sikerült... bár nem egy támadó tank, mert a páncélja nulla
Gyakorlatilag 3-3 pont volt..se előre, se hátra kör volt."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Laraxior #12973 üzenetére
Tartom is azt az állítást hogy az Artilerry Truck az arany középút,páncélban és sebzésben is valahol a light és a heavy tank közt van,csak tolatni ne kelljen vele mert akkor vége,kb. úgy megy mint egy landship.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Laraxior
titán
válasz Snip3r_HUN #12974 üzenetére
Megismerkedem vele közelebbről
Kár, hogyha kiválaszt az ember egy mapot amin játszani akar, akkor az előtte levőn kell kezdeni, hogy utána kör kezdésnél ott legyen a spawnnál.
Ha mondjuk most Monte Grappára akarok menni, akkor Suezt kell választani a server browserben"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
wjbhbdux
veterán
RIP DICE, óvatosan a premiummal
/s
-
bifidus
tag
become a bf1 pro
[link] -
Rico45
őstag
-
Aventador91
őstag
válasz spanglee001 #12918 üzenetére
egy jobb tankost azért nem olyan egyszerű kiszedni. nyílt terepen nem szabad menetelni a tankkal, mindig kell egy hely, hogy ha lőnek be tudj fordulni fedezékbe egy kis füst kíséretében. úgy már ha spottolva voltál se látnak.
-
atee
őstag
Eddig valahogy elkerultek a bugok, de most két pályán keresztül végig szivatott valami szarral.
Belütem a járműbe és meg se moccant. Vagy beültem géppuskázni tankba nem tudtam semerre nézni csak lőni.
Teljesen új kör elején már 0:1 stattal kezdtem ahogy leszülettem.
Nem csak a gránát eldobás után nem tudtam lőni. Hanem simán a fegyvert célra se tartotta.. pisztolyra váltva az ment és vissza akkor már újra működött. Ezt kétszer is eljátszotta.
Szaladgált a csapatomba egy gyerek akinek csak a fegyvere látszott.. a karaktere egyáltalán nem.Hogy lehet, hogy most halmozottan jöttek elő ilyen baromságok. Amikor eddig semmi hasonlót nem tapasztaltam?
Tudtommal frissítés nem érkezett a játékhoz.Tetejébe az ellenfélnél repülő prok voltak... xarrá bombáztak 50% ban attól halltam.[ Szerkesztve ]
D-day 2002-01-04 01:54
-
RaGi91
senior tag
Én egyszer Cavalry-ként a lovamtól kb 20 méterre spawnoltam fegyver nélkül. Mikor épp odaértem volna egy Scout felpattant rá és elvágtatott. Sinai Desert volt. Hát futottam vagy 2 percet.
-
regener
veterán
Ha valaki látott fent játszani (RaZ_HU) akkor az NEM én voltam, hiába van meg a játék nem játszottam még a multival. Valaki lopta a fiókomat, másik profilképet állított és felvitte a szintem multiban 8-ra (nem túl jó arányokkal).
Jelszó változtatás megvolt, sms belépés bekapcsolva, email jelszóváltás is, de holnap azért telefonálok egyet az EA-nek hogy hátha visszarakják a szintem 0-ra, azért csak egy külön feeling amikor te magad indulsz meg...
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz prokxy #12938 üzenetére
Játszani
Próbálj meg játszani ha így vannak a játékosok elosztvaSzerinted tudtunk bármit is csinálni, hát nem
Ki is léptem én is és még jobb lett az arányKinél mennyi a ping?
Mondom kipróbálok egy kis War Pigeonst vagy Rush-t , de nem találtam olyan szervert amin ne 70-es pingem lett volna
Conquest módban van szerver ilyen 44-es pingel az még tűrhető, de még ebben is van hogy ilyen 20-as pingű úgy öl meg hogy fedezék mögöttDe ilyen 70ping mellet esélyem sincs, még érzésre visszahúz úgy öl meg
Német szervert látatok már egyáltalán?
Dehogy lesz itt szerver bérlés[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kisza25
félisten
válasz BlessedElroy #12993 üzenetére
Nem gondoltam, hogy valaha ezt mondom, de nem sok időm van játszani a meló+ gyerek mellett
Nekem tetszik a game, csak kevés a jármű, nem értem miért nem lehet minden ponton ló/motor, ha már tank nincsEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
voodoo98
addikt
Na ebben igazad van, ez k-ra idegesítő! Gyakorlatilag addig kell keresni a szerókat, amíg a jó medalokat nem mutatja. Nekem van h a múlt hetieket, de van, hogy a 2 héttel ezelőttieket mutatja!
Szóval szerverfüggő szerintem.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
prokxy
veterán
Húh, ezt ne is mond, voltam már a brének mindkét oldalán...ezt tuti javítják, mert simán van 6-8 embernyi különbség ilyenkor és ez kb rape kategória.
Utóbbi időben elég durcin csökken a SPM-em, KPM pedig "nő", de ilyen 900-0.9 volt mindkettő, most 706 és 0.92, nem értettem, h miért, aztán egyik este már nézegettem a pontszámokat, h mennyit kapok, mert ugye ettől is függ. A madarazóst tolom sokat, nekem az bejön, de kör végén alig kapok vmi pontot, mondjuk egy CQ-hez képest. Szóval aki fejlődni akar viszonylag gyorsan, ezt a játékmódot skipelje! CQ a legjobb.
Lara, Sniper is linkel megaszuper statokat, meg más is, oké, ügyesek, büszkék rá (mi is biztosan), h lőttek egy ilyet, sikerélmény, megértem őket, én is csináltam már 6x-0-t, jól esett, bár nem raktam be ide, viszont az Asszonynak hiába mondom, a bugyogó attól még fent marad. Pedig már a KD-mat is megmutattam neki a BF4-ben, meg hogy antiair tankom van, de hiába, meg a melltaartója sem gombolódott ki! Szóval mindenkinek jól esik az elismerés, nekik is, nem baj az.
Egyébként látszik, hogy itt a BF1 nem a statpadderkedésről szól, egy zászló foglalásért jár 600 pont ha a leader bejelöli, egy enemy ölésére pedig 100-300, attól függ, a PTFO a lényeg Srácok!
Nálam a ping változó a szervereken, 35-80 körül mozog. Az, h fal mögött halok és shotiból is 2 lövés kell néha közvetlen közelről, már nem lepődöm meg. Az pedig, h 1895-ös csipával átmegy a fején a golyó 3-4x egymás után, azt inkább hagyjuk.
Nekem eléggé hiányzik a BL (nem gondoltam anno, h ilyet fogok írni), meg a custom szerverek. Pl. a medáloknál mennyivel egyszerűbb lenne a pistol only, inf only, sniper limit 2, stb.
De majd meglátjuk, Procon nem lesz, ezáltal pluginok sem, @kick és társai sem, hát nem tudom...
Ettől függetlenül ma, ha minden jól megy, akkor átlépem a 100 órát, utóbbi napokban szinte csak idegbaj volt vele, de ezt betudom a hétvégének.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
- HP EliteBook 840 G5, 14" FHD IPS 120Hz!, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 2GB AMD VGA, SZÉPSÉGHIBÁ
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest