- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
varadigabor
senior tag
Sziasztok!
Eddig egyedül Bf1ezek ha valakinek van kedve játszani vegyen fel pls
fabot90 a nevem originen,
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
Olympos
aktív tag
válasz CptAdamica #10404 üzenetére
Köszönöm!
-
VincentVG
senior tag
Conquer-nél hol mutatja pontosan h mennyi idő van még az adott sector elfoglalásához??
u.i. még mindig nagyon bejön a game, lassan 20 óránál trial-al együtt.
indexes cikk különösen béna lett. nem a világ legjobb játéka, de remek lett.
Grafikában/optimalizáltságban etalon az biztos..az fps dropokkal kapcsolatban WIN 10 el (6700K/15Gb/ 980Ti) nálam tökéletes.
fullHD/150-160 res scal. csoda szép. atom stabil 60fps.. vsyncel nyomom egy 40-es LCD-n. -
redingitell
senior tag
Na nekem is megjött a directx hiba......
[ Szerkesztve ]
-
Sanyaaa26
senior tag
válasz redingitell #10412 üzenetére
Nekem van a kártya gyári programjában overclock, amíg az be volt lőve jött a hiba nekem is. Természetesen csak miután megvettem a játékot, a trial-t nyomtam előtte az ment szépen. Semmi másnak nem volt baja az oc-vel.....
-
nagyúr
-
CptAdamica
veterán
-
törölt tag
válasz CptAdamica #10415 üzenetére
Ahhoz képest hogy ez egy felturbózott battlefront.
(#10412) redingitell Itt a megoldás aki esetleg nem tudná.[link]
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
-
őstag
Előjött egy olyan problémám, hogy nem tudom elérni assault-al a 10-es szintet. Játékon belül azt mutatja, hogy 10 és 11 között vagyok, ha elérem a 11-et, akkor visszaugrik 10-re. A főmenüből meg azt mutatja, hogy csak 5-ös szintű vagyok, félúton a 6. szint felé. A battlefield.com/companion/career oldalon, meg azt mutatja, hogy 11-es szintű vagyok, ennek ellenére, nem vehető meg, pl. a Kolibri. Találkozott már valaki ilyennel?
-
laposonly11
senior tag
válasz Németh Péter #10421 üzenetére
Ezt elvileg már a Betaban javították, azt kell csinálnod, hogy minden egyes meccs után másik szervere kell menned, különben a második meccsed pontjait nem számolják el. [link]
[ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
atenza
senior tag
Srácok ez mitől lehet?
Proci 100% közeli, GPU meg 34%? Hiába állítom low-ra vagy highra nem változik ez a százalék, csak az fps megy le 50 körülire lowon...
i5 2500k@4GHz és gtx760 -
őstag
válasz laposonly11 #10422 üzenetére
A 9-es szintig semmi gond nem volt, csak utána jött a 10-es, amire azt mondja a program, hogy nem értem el. Sőt, utána mutatja, hogy mennék 10-ről 11-re, de amikor azt elértem, akkor visszaugrott 10-re. Ennek ellenére nem tudom feloldani a kolibrit, merthogy nem értem el a 10-es szintet. Kicsit zavaros ez nekem. Na, megpróbálom az ultimate próbát, kilépek az Originből, kilépek a játékból, aztán hátha...
-
Lobi
újonc
Lehet tudni esetleg, hogy mikortól lesz HC mód?
-
CptAdamica
veterán
-
-
Dtomka
veterán
A mediknek az összes fegyvere ilyen tré?
[ Szerkesztve ]
-
atenza
senior tag
válasz boogie84 #10427 üzenetére
24gb ramom van csak 16-ot lát a progi ami kiírja, de már rájöttem h a progi nem jó, mert gpu-z szerint maxon megy a gpu is!
de egyébként 8gb kicsit kevés neki, lehetnek laggok az miatt, főleg ha megy chrome is meg még más a háttérben.97fps ha minden lowon van XD
mediumon 50-60fps-t még hozza de azért egy erősebb vga elférne
[ Szerkesztve ]
-
Rison77
senior tag
Az origin csodálatos QtWebEngineProcess folyamatát valahogy lehet offolni? Folyamatosan 7-10% procit használ, ami jelent pillanatban igencsak sok..
-
Laraxior
titán
válasz Dtomka #10428 üzenetére
Dehogy, M1907 sweeper... A legjobb 500+ kill...
Messzire nem valami jo, de varosban, házak között durva.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Dtomka
veterán
Jah, akkor ne keressem a kasztok között Köszi!
Amúgy a grafika sztem nagyon rendben van. A legszebb map sztem az (nevét nem tudom) amelyiket helyek vesznek körbe. A zeppelin jelenik meg, amikor eljön az idő
Megvan: Monte Grappa
[ Szerkesztve ]
-
venomka1
aktív tag
hany jelenleg jatszhato MAP van?
-
guftabi96
addikt
válasz daveoff #10383 üzenetére
Nem sokan osztják itt a véleményed
Szerintem igazad van.
Grafikán kívül én visszalépésnek tartom a 4-hez képest.
Vicc, hogy alig lehet tankhoz jutni, miközben ez egy bf. A pályák szerintem rosszabbak, de ez szubjektív.
Custom szerverek hiánya fájó, szvsz nagyon kéne a sniperlimit, mert a sok csíra ahelyett, hogy csinálna valamit, csak fekszik valahol az egész meccs alatt. (És ez a mi oldalunkról is idegesítő)
A hangulat nagyon jó, ez tény.
Nem rossz játék ez, de szerintem túl van hypeolva.
Próbálom győzködni magam, hogy nem volt pénzkidobás, de nem megy, másra is lehetett volna költeni azt a 16 ezret. De legalább van egy racsing pendriveom#KeepFightingMichael
-
Laraxior
titán
válasz venomka1 #10437 üzenetére
Osszefoglalo kinyitasa menni fog?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
STC Speed
őstag
Hát bf4 be nagyon ratyi voltam,mindig utolsók közt voltam,talán mert mindig gyalog mentem
Most pedig mindig az első 5 be, jó érzés nagyon. a game 10/10 nálam! -
Dave567
addikt
válasz CptAdamica #10426 üzenetére
És? Össze dőlt a házad? Vagy baj ha nem tetszik valakinek?
-
Bjørgersson
félisten
válasz CptAdamica #10444 üzenetére
South Parkról meg dave-ről jut eszembe: [link]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
bul07
nagyúr
Ez a jó játék nem jó játék dolgot így pár nap után nem igen lehet megítélni, vagyis valaki bele fog találni mert valamelyik tábornak igaza lesz
De túl kevés ez az idő hogy elváljon hogy mennyire szórakoztató a játék, mert egyes térképeket sokan fogják szeretni másokat nem, csak akkor van gond ha nagyon pár pályára fog ez szűkülni és mindenki azokon játszik így hamar megunhatóvá válik a játék
SWB se a grafika miatt meg a fegyverek miatt halt meg hanem a rossz pályák miatt (cső pályák)
Idő el fogja dönteni
Részemről még tanulom a pályákat, nem is voltam még mindegyiken így 100-200óra játék biztos benne lesz
Főleg hogy én szeretek csak úgy bosszantani másokat, és ahogy meglesz a mortar jó pár halált ki fogok vele osztani
Bf4 be is napokat töltöttem azzal gyilkolászvaTe jó ég 8hónapja játszottam utoljára a bf4-el
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
CptAdamica
veterán
-
Olympos
aktív tag
GTX 1060 kártyabirtokosok, please help!
Egyik haveromnak GTX 1060 kártyája van, de közel 20-30 átlag FPS-el alacsonyabb értéken tud játszani, mint én RX 480-al.
GTX 1060 konfig:
- AMD FX 8320, 8GB DDR3, Win10, DX11/DX12
- BF1 1080p Ultra
- CPU: 50-60%
- legújabb nVidia driver
- GTX 1060 6GB (ár 95K)RX 480 konfig:
- i7 4790K, 8GB DDR3, Win10, DX12
- BF1 1080p Ultra
- CPU: 50-60%
- legújabb AMD driver
- RX 480 8GB (ár 95K)
- FPS: +20/30 az nVidia-hoz képest.Esetleg valami régebbi drivert kellene feltelepíteni nVidia alá?
Vagy más Win10 beállítások okoznak gondot?
Valami nVidia program fut a háttérben, ami zabálja a GPU-t?
Van itt olyan, akinek hasonló gondja volt és meg tudta oldani?Szerintem a két kártya és az alattuk futó két konfig egyforma, nem lehet közte 30FPS különbség.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 3D nyomtatás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amatőr csillagászat
- Egészséges életmód
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.