Hirdetés

Aktív témák

  • dnz

    csendes tag

    Sziasztok!

    Egy problema megoldasahoz kernem a segitsegeteket!Van egy Fujitsu Amilo Pro v2030 as gepem. A probléma vele az, ha barmilyen USB-s taroloeszkozt csatlakoztatok ra kulso HDD, pendrive), van amikor azonnal, van amikor par perces csuszassal,de mindig kifagy a windows xp ugy, hogy a HDD-led folyamatosan vilagit a laptopnal, es az eszkozokon is egyarant es csak a power gomb hosszas megnyomásakor kapcsol ki ez az atkozott masina. Ha ezekrol a USB-s eszkozokrol masolni szeretnek valamit fel illetve le. ez altalaban mindegy szinte abban a pillanatban jelentkezik a hiba.Ha ezek az eszkozok a bebootolaskor csatlakoztatva vannak akkor a hiba elo szokott folrdulni a rendszer ujraindulasa kozben is.Az USB-s eszkozok masik gepre csatlakoztatva jol mukodnek.
    Minap tettem a gepbe egy uj 160Gb-os samsung s-ata vincsesztert, de ezzel is illetve a gyari regivel is fennall a problema.
    Kerdesem az lenne, hogy okozhatja ezt az alaplap hibaja, vagy maga az usb porttal lehet valami a gepemben, vagy valami utkozes lehet a gond?Ezzel a problemaval mar eleg regota kuzdok sikertelenul.
    Ha valaki tud orvoslatot a fent emlitett problemara azt nagyon megkoszonnem!

    Köszönöm elore is!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák