Hirdetés

Aktív témák

  • qwerty23

    csendes tag

    Sziasztok!

    A problémám a következő:
    Dell Inspiron 1525-ös notim van, ma érkezett meg hozzá a Dell Wireless 355 etc bluetooth az eBay-ről. A beszereléssel nem volt gond, a Windows (XP) felismerte a Dell-től letöltött driver telepítése után.

    Csakhogy.

    Amióta beszereltem a kütyüt, az XP automatikusan hozzáadott az Eszközökhöz egy HID-es billentyűzetet és egy HID-es egeret, s azóta a bal Ctrl egyszerűen nem működik. A Shift, a CapsLock, az Fn, stb perfekt, a másik Ctrl perfekt, csak a bal nem hajlandó működni. Próbáltam kitörölni az Eszközök közül a 2 HID-es cuccot, kitöröltem a másik billentyűzetet/egeret is, letiltottam őket, letiltottam a Bluetooth-t, semmi nem segített.
    (A hozzászólást tovább gépelve észrevettem, hogy nullát sem ír a billentyűzet, és az F1 sem reagál, az F2-től kezdve már minden rendben.)

    Valakinek valami ötlet?

    Más. A My Bluetooth places üres, View Devices In Range-re kattintva viszont megjelenik az Omnia-m. Az Omnia-ról gond nélkül átküldtem egy Excel-táblázatot és egy jpeg-et, ugyanezeket átnevezve viszont nem tudtam visszaküldeni az Omnia-ra: jobbklikk -> Küldés -> Bluetooth -> Other -> SGH-i9OO -> Ok -> elemlámpa bejön, "Finding services on the device...", keresgél egy darabig, majd -> btsendto ablak: Error creating connection with device SGH-i9OO

    Ezután megnéztem az Omnia-t, az eszköz által használandó szolgáltatásoknál az összeset engedélyeztem (OBEX File Transfer, Soros port, Telefonos hálózatot (sic?!) Fejkészlet, Vezet. sztereó eszközként).

    Akkor vissza a notebook-ra. Sajátgép -> MBP -> View Devices in Range -> jobbklikk az Omnia-ra -> Properties -> Authorization -> pipa a BT Serial Port-nál és a File Transfer-nél, a többi pipátlan. Megint jobbklikk az Omnia-ra -> Explore -> "Discovering Available Services on SHG-i9OO", elemlámpa balra-jobbra ficánkol, nem történik semmi.

    Érdekességként megjegyezném, hogy a MBP-ben az Add a BT Device-ra kattintva ezt írja: "Your BT device could not start the search for devices", a MBP -> Your Devices In Range -> duplaklikk az Omnia-ra útvonalat bejárva pedig néha ezt írja:

    "Bluetooth license check failed. Please make sure that the Bluetooth device is plugged in/turned on, the device you are using is licensed for this software and that your license has not expired".

    Kifogytam ötletekből, valaki könyörüljön meg rajtam :W

Aktív témák