Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flow
senior tag
Hali! 3 kérdésem lenne. Adott egy Nokia 7610 (csak a topicja kihalt). Egyszer csak úgy döntött, hogy márpedig nem működteti tovább a joystick iránygombjait (le föl jobb bal). Keseríve ezzel az életemet. Próbáltam kipucolni, hatástalan, most nyomtam rajta egy soft factory resetet, a hiba továbbra is fennáll. Hard resetre nem reagál.
Kérdés 1: Mi okozhatja a problémát?
Kérdés 2: Hogy lehetne orvosolni?
Kérdés 3: Hogy tudom bekapcsolni a bluetooth-t, ha nincs az első 9 menüpont között?
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
Flow
senior tag
válasz dawid92 #6411 üzenetére
Köszönöm a többieknek is a válaszokat! Amúgy ez egyátalán nem olyan joy, mint pl a 750i-ben, hanem igazából gombok összekapcsolva, csk az egyszerűség kedvéért fogalmaztam így. Azért gyanakodtam szoftverhibára (is), mert egyik reggel amikor felkeltem, nem ment a gombok 90%-a. Újraindítottam, a pin kód bekérésekor magától írt számokat, persze azt nem tudtam mit, és egyszer csak le is okézta, ezt villámgyorsan 3x. Mondom WTF . Eztán jött a puk, amit már nem tudott letiltatni, az oké és törlés gombokon kívül más nagyon nem ment. Próbálgattam, kártyaki-be, memókártya, restart, akku ki-be, billentyűzet kiszedés, azzal babrálás, semmi. Eztán adtam neki pár emberes pofont az asztalommal (ősi trükk ), és voile, megjavult. Kivéve azt az apróságot, hogy a joy nem megy...
Azóta sikerült lementeni a számokat, bejegyzéseket bt-on, és nyomtam egy soft resetet. hard resetre nem reagál.
-
Flow
senior tag
Köszi a helpet srácok!
-
Flow
senior tag
Nokia LD-3W típusú bluetoothos gps vevő megfelelő programmal úgy működik, mint pl egy autós gps navigációs szoftverrel? Vannak hátrányai? Milyen szoftvereket szoktak telefonokon (symbian (N91)) használni e téren? Abszolút analfabéta vagyok gps témában, úgyhogy csak finom...
-
Flow
senior tag
válasz Viktor0610 #6431 üzenetére
Köszi! Amúgy N91-re lenne, ha lenne... Ezt a telefont viszont ritkán említik. Nagy valószínűséggel kompatibilis az újabb mobilos navigációs progikkal? (az oprendszere: S913 = Symbian 9,1 - S60 3rd Edition)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Óvodások homokozója
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest