Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsiz

    őstag

    üdv. van egy régi telefonom (SE P990i), de sajnos nem kapcsol be. tele volt szoftverekkel, amik már nem működtek, mivel már a kártya sem volt benne amire telepítve voltak. gondoltam csinálok a menüből egy teljes visszaállítást gyári beállításokra. azóta nem kapcsol be a telefon. rezzen egyet, a kijelző felvillan fehéren majd feketén világít és nem történik semmi. majd egy idő után kikapcsol.

    a support már nem törődik ezzel a 7-8 éves telefonnal. régi dvd-ken nem találtam hozzá semmit. a sony szoftvere nem támogatja már a készüléket. régi szoftvert -amiben még benne van a teló- frissíteni kell első indításkor. az interneten szinte csak kihalt fórumokat és sehová sem mutató linkeket találok.

    az még hozzátartozik, hogy mikor visszakérdezett hogy biztos visszaállítom-e se az igen, se a nem gombra nem reagált látszólag. csak a vissza gombra. utoljára rányomtam az igenre és vártam, majd egyszer csak újraindult a telefon. kiválasztottam a nyelvet, megint újra kellett indítani (ez már nem volt sikeres), és azóta nem indul. tudom, hogy régi telefon és nem sok esély van rá hogy sikerüljön megjavítani de szeretném.

    Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Új hozzászólás Aktív témák