- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kispaprika
tag
-
arni1
aktív tag
válasz Kispaprika #85548 üzenetére
Hali! Nem az en gepemrol van szo, igy a tipust nem tudom most megmondani(coolermaster,ennyit tudok) Atugrok majd haverhoz es vegigprobalom amiket leirtal. Memoriaidozitest hol kell nezni?
450es a tapja egyebkent, tera nevu jatek alatt fott le meg, de elvileg az mar nem csinalja.
Hoax: koszi Neked is a valaszt!
-
Kispaprika
tag
Az alaplap gyártó oldalán,hogy támogatja ezt a típust,ill belépsz a biosba és itt tudod konfigurálni.....
Memórián rajta van az összes tulajdonsága.Érted hogy való e hozzá,nézhetsz róla tesztet googleben.....meg mennyire jó hűtő,ill mire ajánlják,cpu típushoz.
Kérdezz majd rá más játéknál is......[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Milyen alkalmazással lehet egyszerűen, színes címerből csak kontúrozott szín nélküli címert készíteni?
javítottam...
Met: a 30 napos Illustratorral megoldható?
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Met
nagyúr
válasz anonymus89 #85556 üzenetére
Egyszerűen? Semelyikkel.
Bonyolultan? Photoshop, Illustrator, CorelDraw
Nem kontírozni kell hanem kontúrozni."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
PAUBEN
tag
Sziasztok!
Most raktam újra a rendszert win8.1 , és van egy driver ami nem tudom h fontos e?
intel chipset driver
érdemes vagy nem kell?[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
hogy lehet megszüntetni, hogy a google plus fiókhoz ne leygen hozzákötve a youtube csatornám?
illetve a www.youtube.com/akármi user-nél az "akármit" meg lehet változtatni a linkben?
-
rokendrol
senior tag
válasz philoxenia #85554 üzenetére
okés értem de rengeteg kép van
-
maxika2004
őstag
Valami gebasz van, csak még nemtom mivel...
( a töltő maga jó , abból jön egy külön usb-micro usb vezeték )Próbáltam másik vezetékkel az is lassu volt,
kicsit ferde volt a csati fém része, gondolom gyerek megfeszegette kicsit,
mikor rövid volt az egyik vége :-)
kiegyengettem, és akkor láttam hogy ha másik fele hajlítom, akkor kijön a két kis pöcök....
na és igy megprobáltam akkor töltött rendesen !
amikor jó akkor 1 % kb 1 perc.... igy kb 1h 40 alatt fullon van...
mikor szarakodik akkor kb 3 óra alatt ment fel 15 ről 35 % ra !a baj az hogy másik 2 vezetékkel is probáltam ami nem hajlitgatott, de az alapból lassu....
(igaz kinai ) lehet az a baj ? -
Melack
veterán
válasz Glaz-dozfhut #85518 üzenetére
Igen, ha jól néztem.
Pabu: ott még nem néztem, addig nem jutottam el. De szabad betűt tudott volna találni.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
hoax
senior tag
válasz maxika2004 #85562 üzenetére
A vezeték az vezeték, és szinte az összes kínai... Úgy néz ki, hogy sajnos a tablet micro usb aljzata is kaphatott!
Don't panic!
-
rita40
újonc
válasz Kispaprika #85550 üzenetére
A gép lassú a firefox oldalon a kereső helyett a wizebar oldal jön be és nem lehet kikapcsolni.Tehát a firefox kereső nem működik.
-
pubyy
tag
Kérdésem létezik -e szerelhető SATA tápcsatlakozó. Tehát ha meglevő tápkábelre akarok újabb csatlakozót tenni. Olyan fajtát gondolnék, amiben apró kis lemezdarabok vágját át a szigetelést, amikor a csatlakozó alsó és felső részét összenyomom. Tehát pont olyan mint a gyári kábeleken a köztes csatlakozók csak szerelhető kivitelben.
-
mezis
félisten
válasz maxika2004 #85566 üzenetére
Nekem mini USB csatlakozót kellett cserélnem. A TÖLTŐ kábeleket úgy ismeri fel pl egy Samsung okos, hogy az 5. vezeték és a minusz közé be kell forrasztani kb 200 kOhmos ellenállást. (Egyszerűbb lett volna az egész kábelt cserélni.)
Gondolom a mikro USB-nél is hasonló lehet a megoldás. Még azt is el tudom képzelni, hogy márkától függ az ellenállás értéke....[link]Az USB kábelekbe igen vékonyan mérik a rezet. USB A hosszabbító kábelt kerestem, minél kisebb ellenállású +/- erekkel. Mindegyiknek kb 0,4 Ohm a méterenkénti ellenállása. A vastagabb kábelen csak a műanyag a több.
Ugyanolyan cérnavékony vezeték van a +/- ágakon is. Egy ilyen "hosszabb" hosszabbító kábel végén nekem a mobil internet adapter bizonytalanul működik. Kb 0,3 A-es áramfelvétel mellett 1 m-es vezetéken, csatlakozókon 0,1 - 0,2 V feszültségesés már sok lehet, ha az USB aljzaton éppen a minimum környékén (4,85V) van a feszültség.mezis
-
pubyy
tag
ez az Y elosztó tetszik, köszi a tippet. Az eredeti meggondolásom az volt, ha lenne olyan szerelhető amilyet kerestem, akkor a tápkábelek hosszát igény szerint tudnám változtatni, egyszerűen odapattintva ahova kell. ( a felesleget meg nyissz) Iszonyat dzsumbuj van a kilométeres kábelek miatt.
-
sqpp
őstag
Sziasztok,
Van egy fullHD monitorom, hdmi, dvi, vga, jack csatlakozással.. Na már most ugye dvi-al van összekötve a gép.. a hdmi-vel pedig a t-home settopbox.. megoldható, hogy valahogy a hang az 5.1-en keresztül működjön? (gépre van kötve ugyebár..) de mivel a vidikártyával nincs összekötve a t-home így nem tudom kiválasztani az analóg opciót.
-
sqpp
őstag
sorry az érthetetlen dolgokért.. nem sokat aludtam..
Magyarul.. Azt szeretném, hogy a T-home adásait 5.1-ben halljam, de úgy, hogy a gépen természetesen maradjon az 5.1, hisz az a hangkártyára van dugva..
-
KTU
addikt
2015. május 23-tól a Mailbox.hu Google támogatása megszűnik.
Most gyakorlatilag ugyan azt tudja mint egy Google fiók.Naptáraimat mentettem is.
Problémám a visszaállítással van másik valódi Google fióknál.
A nagyobb méretű 2,8MB .ics fájlokat képtelen visszaállítani.
A kisebb naptárakat (pár KB méretű) simán visszaállította.Lehet ezt valahogy "darabolni"?
értem az alatt, hogy időpontoknál bontanám és részletekbe állítanám vissza."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Clickbait
aktív tag
Sziasztok!
Egy AMD driverrel kapcsolatos kérdésem lenne.Az AMD driverek honlapján két lehetőségem van:
a) Catalyst Software Suite jelenleg Omega 14.12
b) Latest Beta Driver jelenleg 15.4 BetaElég nekem letölteni a Latest Beta Driver-t, vagy le kell szednem ezt a régebbi 14.12es Catalystot is?
Előző telepitésnél felraktam előbb Catalystot, aztán rá ezt a Béta drivert, de feltétlenül kell nekem ez a Catalyst?
Illetve most próbáltam felrakni csak a Beta drivert, de 'Észlelő illesztőprogram betöltése sikertelen' üzenetet kaptam.
Köszi leőre is a válaszokat!
You got clickbaited.
-
Shingen
addikt
Hali!
Tudtok olyan helyet ahol a inSSIDer minél frissebb verzióját le lehetne szedni free-be?
Lehetőleg vírus mentes helyről
köszi[ Szerkesztve ]
風林火山
-
MODERÁTOR
válasz Shingen #85576 üzenetére
Szia!
http://www.techspot.com/downloads/5936-inssider.html
Mivel a 4-es verzió nem free, így annak letöltési linkje warez lenne.
-
Shingen
addikt
-
wrox
őstag
Sziasztok!
Tablet digitizer visszaragasztásához milyen ragasztót érdemes használni? (Esetleg ha helyet is tudtok mondani, ahol lehet kapni ) -
Kispaprika
tag
válasz rita40 #85565 üzenetére
Én ilyen esetekben megnézem mi az amit feltelepítettem utoljára,volt már olyan is kék képernyő fogadott és amit utoljára telepítettem áltban az volt a ludas,letörölném.
Én a kézi eltávolítást tartanám helyesnek egy próbát, ha van kedved csinálj meg, lássuk mi fog történni.
Klikk ide.[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Tavaly szüleimnek leégett a tetőszerkezete egy villámcsapás következtében. Akkor sok szakértő azt mondta, hogy valószínűleg az okozta, hogy a DigiTV tányérja szabálytalanul a villanyvezeték tetőn lévő kis fém árbócára volt szerelve. Nos, akkor megfogadták, hogy soha többet antennát a tetőre, így aztán a kábeltv mellett döntöttek. A gond az, hogy tegnap, amikor nem voltak otthon, a kábeltévések is a villanyvezeték kis árbócára kötötték a kábelt. Valószínűleg lustaságból, mert egyik szomszédnál sincs így, mindenhol van egy másik kis fém cső, külön a kábeltv kábelének.
Szerintetek. Okozhat gondot villámcsapásügyileg? Mert hogy most ezen aggódnak nagyon, és alig várják a hétfőt, hogy leszereltessék onnan.[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
vadorzó
tag
Udv.
Led tv-m egyik nap bekapcsolas utan csak kek szineket jelenitett meg (az adas megjelent, csak kekben).
Szerintetek ez mitol lehet, ill. mifele kovetkezmenyekkel jarhat?You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Mivel tudnám azt letesztelni, hogy a processzorom teljesen kihajtja-e a VGA-t? Magyarán valami progi kellene, ami kiírja, leteszteli, hogy hány %-ban van használva a VGA teljes CPU terhelés esetén.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Már megakartam régebben is kérdezni ezt.
Amikor bekapcsolom a gépem, észrevettem, hogy bekapcsolás után, miután bejön a windows és elkezdem mozgatni az egeret, 1 másodpercre megakad. Na most oké, lehet hülyeség, de ez mitől lehet?
Valami kapcsol? (Pl: Vírusírtó- ESET NOD32-őm van), vagy mi okozza azt a bizonyos 1 ms-es beakadást?Remélem nem valami vírus kapcsol be amikor megakad.
Különben azt nem tudom hogy az egész gép megakad-e abban az 1 másodpercben, de valószínü
Egyébként nem vettem észre semmiféle teljseítménybeli csökkenést, vagy bármiféle változást a gépen, minden tökéletes, csak kiváncsi vagyok hogy mitől lehet.
Előre is köszi a tippeket! -
q13579
senior tag
Sziasztok!
Légszíves adjatok tanácsot, mert egyszerűen nem tudom, hogy mi lehet a gond:
Lecseréltem az A64 5000+-os gépet és összeraktam egy Asus P5N-E SLI + E8300-as DDR2-es platformra.
Viszont képtelen vagyok installálni egy TENDA V7TW311Ma WLAN adaptert. Ezzel venné a netet a PC.
Mikor bedugom az USB portba (bármelyikbe) nem ismeri fel a készüléket. (Tehát nemhogy drivert nem talál, az a hangüzenet jön, amikor egyáltalában az eszközt sem ismeri fel).
A gyári driver-t pedig nem tudom telepíteni anélkül, hogy be lenne dugva az adapter... (Ugye be van dugva, de a WIN 7 64 bit nem érzékeli...).
Emiatt már alaplapot is cseréltem, mert azt hittem annak van baja....
-
rokendrol
senior tag
Melyik program tudja leszedni egy adott oldal műsor url Címét leszedni,hogy le tudjam valamelyik lejátszóban játszani,mert ott simán játsza és nem akadozik??
-
q13579
senior tag
Szia!
A gond az, hogy ehhez csak vista-hoz lenne driver, windows 7-hez nem. Megpróbáltam, hogy a vista 64 bites verzióját is felteszem de semmi változás.
A windows összes update-je fenn van.
Azért különös az egész, mert ez elég korrekt lapnak számított, jó kompatibilitással. A TENDA wlan adapter sem mai darab, 2011-esek hozzá a driverek. (Ettől függetlenül pár hónapos vétel). A lényeg tehát, hogy időben a lap és a WLAN adapter annyira nincsenek távol egymástól.
A másik gondom, hogy ötletem sincs mit kellene vennem helyette. Milyen wlan adaptert venne be ez platform.
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Minap találtam a C-és D-meghajtómon egy-egy end nevü fájlt.
Semmiféle mappában nincsen, csak ennyi a neve hogy "end", és mellé az a formátuma hogy Fájl, és kész.
Nem tudom, hogy szabad-e törölni,mert eléggé furán hangzik..
Igazából nekem rajta volt a Star Wars the old republic a gépen, lehet az kreálta le a fájlt? Vagy miez? -
MODERÁTOR
-
q13579
senior tag
válasz Intruder2k5 #85597 üzenetére
Igen, működik. A laptopba bedugva felismeri. Ezen ugyanolyan oprendszer fut, mint a PC-n. (win 7 pro 64bit)
A hangjelzés is teljesen más, mikor csatlakoztatom. A laptopnál a jól megszokott csatlakozási hang, míg a PC esetén "Az eszközt nem lehetett csatlakoztatni" hangjelzést ad a windows 7.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest