Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bolyhos bari

    tag

    Sziasztok!

    Próbáltam keresni célirányosan egy témát, de nem találtam, Ha elkerülte a figyelmem, légyszíves irányítsatok oda. Köszi!

    A Sandboxie-val gyűlt meg a bajom. Írtam nekik, de egy kifejezetten udvarias levélben lepattintottak a saját fórumukra, ami azért bajos, mert eléggé gyatrán megy az angol mostanság. (1-2 levélváltás még belefért volna, de hogy ott keresgéljek órákon és napokon át, az nem megy.) Örülnék, ha itt tudna valaki segíteni!

    A régi gépen (XP, 32 bit) használtam a programot, de elromlott, most új gépem van, A HDD-t kimentettem, viszont a Sandboxie-ban maradt fájlokhoz nem enged hozzáférni. Az új gépre nincs telepítve. Egyszer már jártam hasonlóan, akkor is az XP kerpált be annyira, hogy már csak az újratelepítés segített volna, viszont a Sandboxie-ban akkor is maradtak fontos fájlok. Egy másik partícióra raktam hát az új XP-t, a Sandboxie-t és pontosan így jártam, a Sandboxie kizárt onnan is.

    Most emiatt nem merem telepíteni a Sandboxie-t, hátha az új észleli a régi kollégát, összebeszélnek és emiatt zár ki. De tévedtem!!! :O

    Hogyan juthatnék hozzá a saját fájljaimhoz? Most 64 bites W 8.1-et használok, de már kezdem azt hinni, hogy ez teljesen mindegy.

    Utóirat: :O :Y ÁÁÁÁ :W

Új hozzászólás Aktív témák