- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz Speeedfire #45599 üzenetére
Meg tart a fejlesztes, hibajavitas.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pocokxx
Közösségépítő
Tudnátok ajánlani valami cérna vékony fontot...? Ingyenes kellene...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
sonaj0203
aktív tag
Sziasztok!
Az egyik barátom évek óta aggregátor által termelt áramról használja Ibm Thinkpad-jét. Most tönkre ment az adapter, a gépnek semmi baja. Vett egy új adaptert plusz a boltban javasoltak neki túlfeszültség védős csatlakozót is (3500ft-ért vett is egyet).
De az új adapternek egy nap múlva, annyi. A gép még mindig jó. A Túlfeszültség védős csatlakozó is jó állítólag.Szerintetek mivel tudna védekezni jobban???
Én mondjuk szünetmentes csatlakozót javasoltam.
Van úúgy, hogy nem úgy van.
-
Realradical
őstag
válasz sonaj0203 #45604 üzenetére
Szünetmentes esetleg segíthet, de figyeljetek rá, hogy aktív legyen és ne passzív. A passzív a rövidebb átkapcsolási idő érdekében direktben tolja át az áramot így attól még ugyanúgy lehet baj, ha az aggregátor túlfeszel. Ez persze konyhanyelv, nálam okosabbak szebben is, jobban is le tudnák írni az biztos.
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
A_ScHuLcZ
addikt
Tömörített már itt valaki xzip fájlt? Elvileg nyílt forráskódú tömörítő, de nem jövök rá hogy kellene használni, a dll integrációt amit az oldalon írnak már megcsináltam.
Próbáltam cmd-ből és vbs-el is, nem jutottam eredményre.."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
wiggen123
senior tag
-
Satyricon
addikt
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a Creative Zen X-Fi2 mp4 lejátszóhoz létezik-e olyan progi, amivel pdf formátumú fájlokat lehet olvasni?
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Воланд
titán
válasz Speeedfire #45610 üzenetére
Felhasználói visszajelzések nélkül hogyan javítsák ki a bugokat?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Realradical
őstag
válasz Speeedfire #45610 üzenetére
Béta teszt?
Van a hibák jelentésére topic, ha oda írsz, még használhat is.Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Воланд
titán
válasz Speeedfire #45613 üzenetére
Ennyi rendszeren/készüléken sem az oldalak mobilverzióját, sem pedig az androidos appokat nem tudják tesztelni. A béta már két hónapja tesztelhető volt, azon változtattak, most lett nyilvános a véglegeshez közeli állapot.
Beleolvasva a topicba vannak olyan hibák, amik nálam (wp7 - ie9) nem jelentkeznek másnál, más mobiloprendszer/böngésző alatt meg igen.
-
x_o_n
veterán
válasz Speeedfire #45599 üzenetére
nekem a mobilos nem is jön be a rendes megy.a böngészősorba beirva is átugrik a mobilosra?
-
sonaj0203
aktív tag
válasz Realradical #45605 üzenetére
Köszi!
Esetleg valami típust tudnál, tudnátok ajánlani, lehetőleg olcsóbbik fajtából?
Vagy érdeklődjek máshol?
-
sonaj0203
aktív tag
válasz moha21 #45620 üzenetére
Köszi!
Azt nem tudom, hogy mit csinál az áram , de biztos ingadozik, nem egyenletes feszt vagy frekvenciát vagy valamit ad. Nem éteni hozája
"Frekvencia és/vagy jelalak probléma lesz" és hogyan lehetne megoldani ezt a problémát?
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
Taliztam ilyen nevű fájlt, de a mérete nem egyezett. Ezért azt csináltam, h letiltottam az Eset-et, úgy voltam vele, lesz a mi lesz... És firefox helyett(mivel nem engedte az sem letölteni) a jó öreg internet explorerrel szedtem le. Majd holnap kipróbálom milyen a progi!
Azért köszi!
Üdv
Satyricon(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
kossuth1
csendes tag
Tudja valaki, létezik-e a mi világegyetemünkben asus m3n78-cm -hez (vagy egyáltalán bármihez) hybrid sli driver? mert régen biztos, h létezett, de már vki kitörölte a téridő-kontinuumból. 30 oldalnyi google sem hozott semmi eredményt...gyártó honlapján még csak említés sincs a hybrid SLI-ről...vagy esetleg, akinek van, tudna küldeni? (elvileg a lapka cd-jéhez adnak, ami nekem nincs).
-
x_o_n
veterán
alaplapi biosban erre utaló menüt találtál?
Hybrid SLI-t sem lehet véglegesen kikapcsolni, csak auto és always enable üzemmód van -
x_o_n
veterán
http://developer.nvidia.com/nvapi
ezt dobja ki kin keservesen az nvidia. olvasd el a fejlesztői konyvet hátha van benne valami támpont.
-
kukinyo
addikt
Ez a kérés,kérdés még aktuális lenne.
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Valaki tudna javasolni egy hírlevélküldő rendszert/progit?
Üdv
Puma"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Ez mitől lehet?
[link]
Előtte meg valami google chrome szöveget.[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
sziasztok
a windows 7 ssd-n van. sajnos el kell adnom az ssd-t, mert kell a pénz. mivel tudnám legegyszerűbben átrakni a winyóra a teljes rendszert?
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehet egy Notebook-ról lementeni leggyorsabban az adatokat,ha nincsen külső HDD-m? Gondolkoztam,hogy majd szaladgálok pendrive-al, de nem túl időhatékony
-
nanizo
csendes tag
Sziasztok! Régi a lakás elektromos hálózata és amikor bekapcsol a hűtő, reccsennek egy nagyot a PC-hangfalak. Létezik erre valamilyen (túlfesz-védős) megoldás? Köszi!
Aktív témák
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Mini-ITX
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs